Yürek Çıkmazı 15. Bölüm 7 Mart Salı TRT 1 Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle.. – Muhabir

Yürek Çıkmazı 15. Bölüm 7 Mart Salı TRT 1 Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle.. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve merakla beklenen yeni diziler içinde yer edinen “Yürek Çıkmazı” Dizisi her hafta Salı günleri Saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyircileri ile buluşuyor! Yürek Çıkmazı dizisinin ilk fragmanının yayınlanmasının peşinden büyük ilgi görmüş oldu.. 1 Kasım Salı günü ilk bölümüyle yayınlanmaya başlamış olacak olan ve dört gözle beklenen Yürek Çıkmazı dizisinde neler yaşanacak? Yürek Çıkmazı dizisinin mevzusu nedir? Oyuncuları kimdir? Dizinin ilk bölümünde neler yaşanacak? Dizide bu hafta neler yaşanacak? Yürek Çıkmazı dizisi her Salı Saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. YYürek Çıkmazı 15. Bölüm 7 Mart Salı TRT 1 Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Yürek Çıkmazı 15. Bölüm 7 Mart Salı TRT 1 Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle..

Yürek Çıkmazı 15. Bölüm 1. Fragmanı İzle..

Yürek Çıkmazı Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlanır Yayınlanmaz Sitemizde yayınlanacaktır.

Yürek Çıkmazı Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?

Yürek Çıkmazı dizisinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Bihter Dinçel gibi pek çok başarıya ulaşmış başrol oyuncu yer verilmiştir.

Yürek Çıkmazı Dizisinin Mevzusu Nedir?

Trajik hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir insanın ve çocuklarıyla beraber hayata tutunmaya çalışan bir bayanın duygu yüklü öyküsünü ekranlara taşıyacak. Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta’yı bir araya getiren projede; Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarıya ulaşmış adlar rol alıyor. Yürek Çıkmazı dizisinin yönetmen koltuğuna usta isim Serdar Gözelekli otururken, senaristliğini Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü” Birtakım öyküler sondan adım atar. Tıpkı Aden’in hikayesi gibi… Yaşamı süresince susmuş bir hanımdı o; sertlik görmüş, korkmuş, vazgeçmiş… Ölmeden öncesinde bir mektup bıraktı geride. Son bir feryat: “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü!”

Yürek Çıkmazı Dizisi 14. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzle..

Yürek Çıkmazı Dizisi 14. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..

Yürek Çıkmazı 15. Bölüm 7 Mart Salı TRT 1 Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*