Yumuşak ve Ergonomik En İyi 10 Bebek Diş Fırçası

Bebeklerde diş fırçalama, ilk dişlerin çıkmasıyla adım atar. Doğal olarak ki bu süreç onların kişisel bakım bilgisi edinmesine ve uygulamasına da katkı sağlar. Diş fırçalamak da kişisel bakımın en mühim unsurlarından birisidir. Ikimiz de bu içerikte anne ve babaların tercih etmiş olduğu bebek diş fırçalarını inceledik. 

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

En İyi Bebek Diş Fırçası Sıralaması

Sıra Model Kullanım Vakti neoldu Puanı
1 Nuk Learner 12 ay + 10/9.9
2 Colgate Barbie 3 yaş + 10/9.8
3 Jack N’Jill Silikon 12-24 ay 10/9.7
4 Humble Brush Çocuk  3 yaş + 10/9.6
5 Oral-B Pro- Expert Stages 4 – 24 ay 10/9.8
6 Rocs Baby 0-3 yaş 10/9.8
7 Chicco İlk Süt Dişi 6-36 ay 10/9.7
8 Smiley Baby 0-3 yaş 10/9.6
9 Baby Plus Bebek Silikon 0-3 yaş 10/9.8
10 Lyra Professional U 2-6 yaş 10/9.6

10 En İyi Bebek Diş Fırçası Tavsiyesi

Bebek diş fırçaları, değişik tasarımları ve yaş özellikleriyle pek çok modelde olabilmektedir. Genel anlamda bebek diş fırçası seçerken yumuşak yapılı ve desenli fırçaların tercih edilmesi, bebeğin de diş fırçalama alışkanlığı edinmesine destek sunar. Hazırsanız başlamış olalım.

İşte sizler için hazırlamış olduğumuz mükemmel bebek diş fırçası sıralaması:

1. Nuk NA 256207 Learner 

En İyi Bebek Diş Fırçası

ARTILAR EKSİLER
BPA içermez
Yumuşak

Nuk Learner, bebeğinizin kişisel bakımına destek veren tasarımıyla kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. 12 ay sonrası evlatların kullanabileceği bu fırça, yumuşak kıl yapısı yardımıyla bebeğinizin dişinin ve diş etlerinin zarar görmesine engeller. Sapının bebeğinizin el yapısına elverişli olması yardımıyla rahatça tutması muhtemel hale gelir. 

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 12 ay +
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: fazla güzel düşünülüp tasarlanmış bi diş fırçası fakat fiyat fazla çok artmış

👤 *** ***: 20 aylık bebeğim için aldık. Fazla sevmiş oldu. Tüyleri orta sert.

2. Colgate Barbie

ARTILAR EKSİLER
Pilli
Yumuşak

Diş ve diş eti bakımında uzmanlaşmış olan Colgate’in pilli formdaki bu diş fırçası, Barbie deseni yardımıyla bebeğinizin kişisel bakımına karşı ilgi duymasını sağlar. 3 yaş ve üstü çocuklarınızın güven içerisinde kullanabileceği bu fırça, ayrıntılı ve ergonomik temizliğinin yanında yumuşak yapılı fırçasıyla da beğenileri toplamayı başarır.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 3 yaş +
Materyal Silikon
Biçim Pilli

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: kızım için diş fırçalamak işkence gibiydi. bu fırcadan sonrasında keyifli ve seve seve fırcaliyor.

👤 *** ***: kizim cok beğendi cok guzel urun

3. Jack N’Jill Silikon

ARTILAR EKSİLER
Yumuşak
Ergonomik

Besin silikonundan üretilmiş olan bu diş fırçası hem yumuşak hem de fonksiyonel tasarımı yardımıyla dikkat çekmeyi başarır. BPA ve PVC benzeri toksik materyallere muhteviyatında yer vermemesi, daha sıhhatli bir yapı kazanmasına destek olmuştur.  Bebeklerinizin dişlerine ve damağına masaj yaparak kullanabileceğiniz bu fırça, hem de onun rahatlamasına da destek sunar.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 12 – 24 ay
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: 3 yasinda oglum icin aldim sevmiş oldu silikon olmasi daha guvenli olmus

👤 *** ***: kıl yapısı sert killardandan değil yumuşak diş etlerini acitmayacak yapıda. Ürünün boyu bana birazcık kısa geldi doğal olarak fakat aslına bakarsanız ufak ufaklıklara ideal

4. Humble Brush Çocuk 

ARTILAR EKSİLER
Organik
Yumuşak
Sıhhatli

Humble Brush tasarımlı bu diş fırçası, bambu materyalinin desteği yardımıyla hem organik hem de sıhhatli bir kullanım sunar. Bununla beraber BPA bulundurmayan yumuşak yapılı kılları, çocuğunuzun diş ve diş etlerinin sıhhatli bir halde temizlenmesine de destek sunar. Bebeğinizin kişisel bakıma alışmasını ve öğrenmesini sağlayacak biçimde tasarlanan boyutları, ergonomik bir biçim kazandırmayı da başarmıştır.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 3 yaş +
Materyal Bambu

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Fazla yumuşak ve güzel 5 yaşındaki oğlum için aldım memnunuz

👤 *** ***: Beklediğimden de güzel çıktı. Ahşap kısmından endişeliydim fakat oldukça kaliteli. Fırçası da çocuklar için elverişli yumuşak.

5. Oral-B Pro- Expert Stages

ARTILAR EKSİLER
Yumuşak
Ergonomik

4-24 ay arası dönemdeki bebeklerinizin için kullanabileceğiniz bu diş fırçası, renkli ve neşeli tasarımı yardımıyla bebeğinizin diş fırçalamaya karşı olan ilgisini artırır. Yeni çıkan dişleri ve kırılgan diş etleri bakımını nazik bir halde yaparak bebeğinizin ağız ve diş sağlığını korur. Yumuşak kıl biçimi da daha kullanışlı bir yapı kazanmasına destek olmuştur.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 4 – 24 ay 
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Yumuşacık . 4-24 ay olanı tercih ediyoruz yumuşacık

👤 *** ***: Fazla memnunum fazla kolay bir şekilde dişlerini temizliyorum (20 aylık çocuğum) iyiki almışım

6. Rocs Baby

ARTILAR EKSİLER
Geniş Beden
Yumuşak
Ergonomik

Rocs Baby’nin 0-3 yaş süreci bebekler için hazırladığı bu diş fırçası, geniş beden yapısıyla konforlu bir tutuş sunan ergonomik özelliğe sahiptir. Bununla beraber ultra yumuşaklığa sahip yuvarlaklaştırılmış kıl uçları nazik bir temizlik sunmayı başarır. Bununla beraber diş minelerine zarar vermeyen yapısı, anne babaların beğenisi toplamasına da destek olmuştur. Bebeğinizin kişisel bakıma karşı ilgi duymasını sağlayacak renkli tasarımı, diş fırçalama alışkanlığı edinmesine de destek sunar.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 0-3 yaş
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Fazla güzel bir diş fırçası oğlum sevmiş olarak dişlerini fırcalıyor tam onun eline nazaran büyüklüğü

👤 *** ***: Daha öncede iki kızımın kullandığı fırçayı şimdide 1 yaşındaki oğlum için aldım 🤗

7. Chicco İlk Süt Dişi

ARTILAR EKSİLER
Yumuşak
 Keyifli Tasarım

Chicco İlk Süt Dişi, 6-36 ay arasındaki evlatların kullanımına elverişli yapısıyla hem fazla yönlü hem de ergonomik bir yapı kazanmayı başarmıştır. İnce boyunlu yapısına ek olarak yuvarlak biçim verilmiş baş kısmı daha rahat bir fırçalama sunmayı başarır. Hafifçe açılı kıl biçimi, en dip bölgelerin dahi nazik bir şekilde temizlenmesine destek sunar. Neşeli ve keyifli tasarımı, bebeğinizin diş fırçalamaya güdülenmesine katkı sağlar.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 6-36 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Çocugum için almıştım fazla mennun kaldık yumuşacık fırçası var

👤 *** ***: 12.aydan başlayarak kullanmaya başladık fazla seviyoruz dis fircamizi

8. Smiley Baby

ARTILAR EKSİLER
Sıhhatli Materyal
Fonksiyonel
Yumuşak

Smiley Baby imzalı bu diş fırçası, parmak fırça biçimi yardımıyla bebeğinizin dişlerini fırçalamanızı sağlar. Fazla yönlü özelliğe sahip bu ürün, damak kaşıma kısmı ve diş fırçalama bölümüyle fonksiyonel bir yapı kazanmayı başarmıştır. Bununla beraber besin silikonundan üretilen materyali, sıhhatli bir kullanımı da bununla beraber getirir. Gizleme kabının da desteğiyle hijyeni elden bırakmayan bir yapısı vardır.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 0-3 yaş
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Bebeğimin dişlerini fırçalamamda destek oldu hakikaten

👤 *** ***: Kızım için aldım, son derece kullanışlı

9. Baby Plus Bebek Silikon

ARTILAR EKSİLER
Sıhhatli Materyal
Fonksiyonel
Yumuşak

Baby Plus imzalı bu diş fırçası, BPA bulundurmayan sıhhatli silikon materyali ve yumuşak yapısıyla bebeğinizin ilk dişleri çıktıktan sonrasında güven içerisinde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Bununla beraber keyifli rengi, saydam görünümü bebeğinizin ilgisini çekerek diş fırçalamaya alışmasına destek sunar. Bununla beraber arka tarafının diş kaşıyıcı yapısı, daha fonksiyonel bir biçim kazanmayı başarmıştır.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 0-3 yaş
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: 6 aylik bebisim için aldım iyi ki almışım kaşıyıp duruyoruz

👤 *** ***: Fazla kullanışlı ve işe yarayan bir ürün kızım 6 aylık disleri cok kasınıyor o sebeble cok isimize yaradı🌸

10. Lyra Professional U

ARTILAR EKSİLER
Fazla Yönlü
Güvenilir
Yumuşak

U formundaki bu diş fırçası, yumuşak ve derinlemesine temizleme olanağı sunarak hem ebeveynler için hem de çocuklar için fazla yönlü bir kullanım sunar. Ağız yapısına elverişli biçimi hem diş ve diş etlerinin kırılgan bir halde temizlenmesine destek sunar hem de güvenilir kullanımıyla sizi mutlu eder. %100 besin silikonundan tasarlanmış olup bebeğinizin sağlığını korur. Bütün bunlara ek olarak elverişli fiyatlı yapısı da kullanıcılarından tam not almasına destek olmuştur.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 2-6 yaş
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: kızım 2 yaşlarında fazla sevmiş oldu her sabah kendisi gidip fırcalıyor. ağız yapısına tam elverişli

👤 *** ***: 2,5 yasinda kizim normal diş fircasini kullanmak istemiyordu fakat bunda zorlanmadik cok ergonomik cok sevdik



2023’ün mükemmel bebek diş fırçası hangisi?

Mükemmel bebek diş fırçası tavsiyesine gelecek olursak Nuk Learner, Colgate Barbie, Jack N’Jill Silikon, Humble Brush Çocuk, Oral-B Pro- Expert Stages, Rocs Baby, Chicco İlk Süt Dişi yumuşak kıl biçimi, ergonomik tutuşlu sapı, keyifli desenleriyle en fazla tercih edilen bebek diş fırçaları içinde yerini alıyor.

Bebeklerde diş fırçası nasıl olmalı?

Bebeklerde diş fırçalamaya ilk dişlerin çıkmasından başlayarak başlanabilir. Bu hem bebeğinizin bu rutine alışması için hem de ağız ve diş sağlığı için ideal bir durumdur. Bununla beraber bebeğinizin dişlerini fırçalarken kullanacağı fırça ince uçlu ve yumuşak yapılı olursa daha kırılgan ve nazik bir temizlik muhtemel olur. Bununla birlikte diş fırçasının boyutu da bebeğinizin tutarken zorlanmayacağı biçimde olmalıdır.

Bebeklere diş fırçalama nasıl öğretilir?

Bebeklerinize diş fırçalamayı öğretmek için onunla beraber, bilhassa aynı anda dişlerinizi fırçalamaya itina izah edebilirsiniz. Seçtiğiniz diş fırçalarının onun ilgisini çekebilecek tasarımlara sahip olması ve dokunabileceği biçimde ergonomik olması diş fırçalamaya heveslenmesine destek sunar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*