Yaşlı Dul Bayanlar

Adıyaman Dul Bayanlar Telefon Numaraları Jigolo Arayan Bayanlar İletişim İş İlanları
Adıyaman Dul Bayanlar Telefon Numaraları Jigolo Arayan Bayanlar İletişim İş İlanları

Yaş konusunu kafaya takmayan bir kadınım. 47 yaşındayım. Pek de yaşlı olduğum söylenemez değil mi? Adım Mehtap. Yaşlı dul bayanlar yada hanımefendiler içinde yerimi aldım maalesef. 7 senedir yalnız yaşıyorum. Fakat bu kadar uzun süre yalnız kalmayı kendim seçmedim. Hep konuşacak insanların değişik şekilde bana yaklaşmasından dolayı sıkıldım ve bunaldım. Oysa sabahlara kadar sürecek güzel bir sohbete hiçbir vakit hayır diyemem.

Yaşlı kadın dost arayışında olanlarla buradan kontakt oluşturmayı doğru buldum. Dostlar yaşımdan dolayı aslen evde zaman geçiren bir karı olduğumu düşünmeyin. Fazlaca sosyalim. Kafelerde vakit geçirmekten hoşlanırım. Çevremde geniştir. Her akşam dostlarımla turlarız. Bisiklet de sürmeyi seviyorum. Fakat artık zamanı geldi. Benimle zaman geçirecek bir adam dost arıyorum.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Adam Arayan Yaşlı  Dul Bayanlar

Yaş takıntım yok söylediğim şeklinde fakat bunu yüzüme vuran oldukça kişiyle karşılaştım. Derhal iletişimi kestim doğal olarak bu şekilde insanlarla. Bir çok vakit meydana getirilen yorumlara da saygı duyuyorum. Eğer sabahlara kadar telefonda konuşmayı seviyorsanız bence daha çok beklemeyin. Şu sebeple yaşlı dul bayanlar telefonda konuşmaya bayılır. İnsanları sever ve sahiplenir.

Kendime ilişkin bir atölyem var. Fotoğraf çiziyorum. Güzel sanatlar mezunuyum. Geçenlerde bir arkadaşımın portresini çizip gönderdim neredeyse bana aşık bulunduğunu söyleyecekti. Anladım doğal olarak gözlerinden. Telefonda görüntülü konuşurken kendisini açıkladı fakat yaş mevzusuna takıldığı için arkadaşlık teklifini reddettim.

Artık düşündüm ki yeni bir arkadaşa gereksinim duyuyorum. Fazlaca siteden yüzlerce yorum geliyor. Niçin mi? Yaşımı asla göstermiyorum. İlk kez gören 30 yaşlarında genç ve güzel bir karı gördüğünü söylüyor. Bakımlı olmamın en güzel sonucu bu kim bilir. Her neyse dostlar sözü daha çok da uzatmayayım. Güzel bir arkadaşınızın olmasını istiyorsanız buyurun yorumlarda kendinizi gösterin. Her akşam yorumları okumak için geliyorum şundan dolayı söylediğim şeklinde boş vaktim oldukça.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*