Yasak Elma 166.Bölüm Yeni Bölüm 27 Şubat 2023!

FOX ekranlarında her hafta gösterilen Yasak Elma dizisi 166. Son bölümle
seyircisiyle buluştu. dizisinin son bölümünü izleyenler Yasak Elma 166. bölüm fragmanı
gösterildi mı? öğrenmek isteyerek “Yasak Elma 166. bölüm fragmanı izle” şeklindeki
araştırmalarını sürdürüyor.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Hasan Ali’nin evinde yaşanmış olan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Nadir ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın arkasından bombalamayı Hasan Ali’nin hasımlarının yapmış olduğu anlaşılır ve dava kapanır.

Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay’ın Yıldız’la arası son derece kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar.

Bu sırada yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım taşınmıştır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı meşhur iş adamının tek kız evladıdır. Doğan kızını el bebek gül bebek büyütmüş ve bir fazlaca şımartmıştır. Yurt dışındaki eğitimini tamamlayan Kumru İstanbul’a gelir gelmez, babasının sahibi olduğu yalıya yerleşir.

Kumru son derece güzel, çağdaş, pervasız ve özgüvenlidir. Babasının imkanları, kendi fiziki özellikleri, eğitimi ve alt yapısı yardımıyla hiç kimseye müdanası olmayan bir hanımdır.
Yıldız devamlı sosyete ve moda dergilerine kapak olan Kumru’yu kendine rol model olarak benimser.

Zehra ABD’ya yerleşmiştir. Nadir ise patlama sonrası iyileştikten sonrasında Kaya’yla beraber Londra’ya göç eder. Beraberlikleri bir müddet fazla mutlu ilerlese de, zaman içinde monotonlaşmaya adım atar. Nadir, Londra’da basit bir bayan olmaktan mutlu değildir. Uzun devam eden tartışmalar sonrası çift yollarını ayırmaya karar verir. Hasan Ali’nin ölümü sonrası Çağatay yaşamış olduğu bunalımın da etkisi ile işlerle ilgilenmemiş ve şirket kötü duruma düşmüştür.
Nadir Kaya’dan ayrılıp İstanbul’a geri dönerken en büyük motivasyonu şirketteki işine geri dönmek ve sallantıda olan holdingin durumunu toparlamaktır.

Nadir İstanbul’daki hayatına süratli bir dönüş yaparken, Yıldız da Çağatay’ı tekrardan kazanma telaşındadır.

Dizinin Bütün Bölümlerini Kanalında İzlemek için Tıklayınız

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*