Yaş Geçiyor Yalnızım

Yaşamış olduğu yer: İstanbul
Uygar Olayı: Boşanmış
Yaşı: 40
Mesleği: Çalışmıyor

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Sümeyye ben. Yaşım 40 oldu. Sanırım birazcık abarttım bu mevzuda. Bekarım doğrusu aslen dulum ben. Bu zamanda kendimle ilgili birtakım kararlar aldım haberiniz olsun. Pekala, nedir bu kararlar? Birincisi kendime derhal buradan bir {arkadaş} yapacağım. O arkadaşımla gezeceğim, güleceğim, eğleneceğim. Bir tek arkadaşız fakat. Pek çok evlilik teklifi aldım son 6 ayda.

Tamam güzel olabilirim, sempatik bir yüz şeklim var falan fakat yok abi istemiyorum ben ya evlenmek. Aslına bakarsanız 2 senedir dul yaşıyorum çok da fazla mutluyum. Mesuliyet bana bakılırsa değilmiş. Her neyse buradan aldığım ders ile birlikte çıktığım bu yolda benimle birlikte yürüyecek kimler var görmek isterim. Mesajları okur okumaz numaramı paylaşacağım aksi halde iyi mi ısınabiliriz birbirimize değil mi? Isınmayı da geçtim görmemiz lazım ayni tip mühim olmasa da.

Bu yalnızlık benim iyiden iyiye canımı sıkmaya devam ediyor. Umuyorum anlayanlar vardır şu yazıyı okuduktan sonrasında. Aslen benim tek negatif huyum, sabırsızlık. Her şey anında olsun isterim fakat öyleki bir dünya yok maalesef. Bakalım bu işleri alınyazısı olarak nitelendiriyorum da alınyazısı de bizim elimizde onu ne yapacağız?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*