Yalnız Kalpler 26. Bölüm Fragmanı İzle.. Yalnız Kalpler 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm Fragmanı Fox TV İzle.. – Muhabir

Yalnız Kalpler 26. Bölüm Fragmanı İzle.. Yalnız Kalpler 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm Fragmanı Fox TV İzle.. Fox TV’nin Yeni Sezon bölümleriyle gösterilen Yalnız Kalpler adlı  dizi Hafta İçi Her Gün 17:00’da Fox TV ekranlarında izleyenleri ile buluşmaktadır. Yalnız Kalpler yeni sezonda fazla  dört gözle beklenen diziler içinde yer almıştır. Yalnız Kalpler Dizisi  Oyuncuları Kimdir? Yalnız Kalpler dizisinde yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşandı? Heyecanla beklenen Yalnız Kalpler dizisinin 26. kısmı 27 Şubat Pazartesi günü 17.00’da Fox TV’ de izleyenleri ile bir araya gelecek. YYalnız Kalpler 26. Bölüm Fragmanı İzle.. Yalnız Kalpler 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm Fragmanı Fox TV İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Yalnız Kalpler 26. Bölüm Fragmanı İzle.. Yalnız Kalpler 25 Şubat Pazartesi 26. Bölüm Fragmanı Fox TV İzle..

Yalnız Kalpler 26. Bölüm Fragmanı İzle..

Yalnız Kalpler 25. Bölüm Son Bölüm Tekrarı İzle..

https://www.youtube.com/watch?v=RUPly_Ds9dM

Yalnız Kalpler Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Yalnız Kalpler Dizisinde Nusret Şenay, Hasret Boyacı, Nermin Uğur, Mehtap Öztepe, Sena Şahin, Taygun Sungar, Elif Gülhan, Furkan Kapsız, Bengü Gürses, Serkan Melikoğlu, Istek Bozkurt, Ezel Salık, Yasemin Çıtak, Elmas Evşen Topçuoğlu, Ceylin Ece Kavurkacı ve Ayça Özvardar benzeri pek çok oyuncu yer almıştır.

Yalnız Kalpler Dizisinin Mevzusu Nedir?

Kapadokya’da geçirdikleri esrarengiz bir akşamdan sonrasında birbirlerinin izini kaybeden Ayda ve Teoman, üç sene sonrasında Ankara’da tekrardan karşılaşırlar fakat artık Ayda, Teoman’ın kuzeni Mehmet’le beraberdir. Annesinin baskıları altında ezilen Ayda ve ailesiyle aşkı içinde kalan Teoman için sıkıntılı bir dönem başlayacaktır. Kumru ise üvey anası Fatma ve onun kızı Nazlı’nın hırslarına karşın kardeşi Buse’ye iyi bir yaşam sağlamaya çalışır. Nazlı için takıntı haline gelen şef Ozan’ın babaannesine bakmak için işe girmesi Kumru’nun yaşamını beklemediği biçimde değiştirecektir.

Yalnız Kalpler 26. Bölüm Fragmanı İzle.. Yalnız Kalpler 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm Fragmanı Fox TV İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*