Veda Mektubu 1. Bölüm Kanal D Yeni Bölüm 27 Şubat Pazartesi İzle.. – Muhabir

Veda Mektubu 1. Bölüm Kanal D Yeni Bölüm 27 Şubat Pazartesi İzle.. Kanal D’nin fazla sevilen ve dört gözle beklenen dizisi Veda Mektubu yeni sezon da yeni bölümüyle izleyenleri ile buluşuyor. Veda Mektubu her Pazartesi 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır.. Yeni sezonda merakla beklenen dizide neler oldu? Veda Mektubu dizisinde izleyenleri ne bekliyor? Veda Mektubu son bölümde neler oldu? Veda Mektubu Bugün 1. bölüm yeni sezon yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında İzleyenleri ile buluşacak. Merakla beklenen Veda Mektubu 1. bölüm 27 Şubat Pazartesi 20.00’da Kanal D ekranlarında.. Veda Mektubu 1. Bölüm Kanal D Yeni Bölüm 27 Şubat Pazartesi İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Veda Mektubu 1. Bölüm Kanal D Yeni Bölüm 27 Şubat Pazartesi İzle..

Veda Mektubu 1. Bölüm 1. Fragmanı İzle..

Veda Mektubu 1. Bölüm 2. Fragmanı İzle..


Veda Mektubu Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Veda Mektubu Dizisinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan, Elena Viunova gibi pek çok başarıya ulaşmış oyuncu  yer verilmiştir.

Veda Mektubu Dizisinin Mevzusu Nedir?

Çağdaş ve kuvvetli bir iş hanımı olan Alanur ile geleneklerine sıkı bir şekilde bağlı, Antakyalı bir iş adamı olan Ziya geçmişte fazla büyük bir aşk yaşamıştır. Bu aşka karşı olan aileleri yüzünden, istemeden ayrılmış ve daha farklı hayatlar kurmuşlardır.

Anası Seher’in göz bebeği Mehmet; Ziya’nın ileride işlerini bırakmayı organize ettiği, büyük erkek evladıdır.

Dans tutkunu, yaşam dolu Aslı; Alanur’un Fransız lisesi son sınıfta okuyan, geleceğinin her hamlesini özenle tasarladığı 19 yaşındaki ufak kız evladıdır. Alanur ve Ziya’nın yolları, seneler sonrasında Aslı ile Mehmet’in aşkıyla bir defa daha kesişir.

Yarım kalan ne var ise bu defa de Aslı ve Mehmet’in aşkına engel oluşturur. Alanur, kendi yaşadıklarından ders çıkararak kızını güvende tutmak için onu Mehmet’ten uzak tutmaya çalışır iken Seher ise senelerce içerisinde tuttuğu kıskançlığın acısını Aslı’dan mı çıkaracaktır? Ziya, kendi kaderini yaşayan oğlu için üzülse de bu duruma izleyici mi olacaktır? Aslı ve Mehmet her insana meydan okuyup bütün engelleri aşabilecek, aşklarının gücüyle geçmişin yaralarını sarabilecekler midir?  Yoksa onlar da Ziya ve Alanur’un seneler önceki kaderini mi paylaşacaktır?

Veda Mektubu 1. Bölüm Kanal D Yeni Bölüm 27 Şubat Pazartesi İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*