Tuzak 18. Bölüm Fragmanı İzle.. Tuzak 18. Bölüm Son Bölüm Fragmanı TV8 İzle.. – Muhabir

Tuzak 18. Bölüm Fragmanı İzle.. Tuzak 18. Bölüm Son Bölüm Fragmanı TV8 İzle..Tv8 ekranlarında gösterilen ve sevilen diziler içinde yer edinen Tuzak Her Perşembe 20.00’da Tv8 ekranlarında yayınlanmasının arkasından büyük ilgi görmüş oldu ve izleyenleri tarafınca fazla sevilen, dört gözle beklenen bir  dizi oldu.. Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Buyruk Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin benzeri pek çok başarı göstermiş oyuncunun yer almış olduğu Tuzak Dizisi Bugün 20.00′ da TV8 ekranlarına gelmektedir. Dizide Bugün 3 Mart Perşembe Neler yaşanacak? Tuzak 18. Bölüm Fragmanı İzle.. Tuzak 18. Bölüm Son Bölüm Fragmanı TV8 İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Tuzak 18. Bölüm Fragmanı İzle.. Tuzak 18. Bölüm Son Bölüm Fragmanı TV8 İzle..

Tuzak 18. Bölüm 1. Fragmanı İzlemek İçin Tıkla..

Tuzak 17. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla.

Tuzak Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Sıfırıncı Gün Dizisinde Engin Öztürk, Berk Cankat, Adnan Biricik, Demir Karahan, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Ahmet Pınar, Esra Ruşan, Uğur Uzunel, Naz Çağla Irmak, Harp Özdemir, Damla Colbay ve Turgay Tanülkü benzeri pek çok başarı göstermiş oyuncu yer verilmiştir.

Tuzak Dizisinin Mevzusu Nedir?

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren varlıklı ve kuvvetli bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir insanın ve bununla birlikte tüm haksızlığa uğramış olanların öcünü alma hikayesidir. Senelerce en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın parlak zeka ve kuvvetli kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..

Tuzak 18. Bölüm Fragmanı İzle.. Tuzak 18. Bölüm Son Bölüm Fragmanı TV8 İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*