Toprak İle Fidan 67. Bölüm Star TV 23 Şubat Perşembe Yeni Bölüm İzle.. – Muhabir

Kahramanmaraş ve pek çok ilimizde yaşanmış olan ve hepimizi derinden üzen depremden dolayı TV’lerde gösterilen birtakım  Dizi & Programların yayınlanmasına ara verilmiştir. 

Toprak İle Fidan 67. Bölüm Yıldız TV 23 Şubat Perşembe Yeni Bölüm İzle.. Yıldız TV ekranlarında gösterilen ve gündüz kuşağı yeni dizileri içinde yer edinen Toprak İle Fidan Dizisi Hafta içi her gün 19.00’da Yıldız TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Toprak İle Fidan dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının arkasından büyük ilgi görmüş oldu ve izleyenleri tarafınca fazla sevilen, dört gözle beklenen bir dizi oldu. Toprak İle Fidan dizisinin mevzusu nedir? Oyuncuları kimdir? Dizinin son bölümünde neler yaşandı? Dizide bugün neler yaşanacak? Toprak İle Fidan Dizisi hafta içi her gün 19.00’da Yıldız TV ekranlarında yayınlanacak. Toprak İle Fidan 67. Bölüm Yıldız TV 23 Şubat Perşembe Yeni Bölüm İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Toprak İle Fidan 67. Bölüm Star TV 23 Şubat Perşembe Yeni Bölüm İzle..

Toprak İle Fidan Dizisi Yeni Hafta Fragmanı İzle..

Toprak İle Fidan Dizisi Mevzusu Nedir? Oyuncuları Kimdir?

Toprak; geçirdiği trafik kazasından sonrasında 5 sene komada kalır ve uyandığında hiçbir şey anımsamaz. Hayatıyla ilgili bir tek kendine söylenen şeyleri benimsemek mecburiyetinde kalan Toprak için bir şeyler yerine tam oturmaz. Anası Keriman, Toprak’ı nişanlısı bulunduğunu söylediği Aydan’la evlenmesi için zorlar. Fidan ise 5 yıl öncesinde kocası ve çocuğunu yitirmiştir ve hasta babası ile üvey anası ile birlikte yaşamaktadır. Toprak’ın ve anası Keriman’ın uzun senelerdir hizmetlisi olan Halide; gerçekleri bilen iki kişiden birisidir ve içindeki suçluluk duygusunu daha çok bastıramayarak gerçekleri anlatmak için Toprak’la birlikte Fidan’ın yanına gider. Fidan’a hücum eden Ercan’ı gören Toprak araya girer ve Fidan’ı kurtarmış olur. Fidan, ölen kocası Nejat’a fazla benzeyen Toprak’ın kim bulunduğunu anlayamaz fakat hem ona hem de oğlu Burak’a yakınlık hisseder. Ercan, hastaneye götürülen Fidan’ın peşini orada da bırakmaz ve Fidan’ın kendisine evet demesi için yeni planlar yapar.

Toprak İle Fidan Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

Toprak İle Fidan Dizisinde  Osman Aydın,Hazal, Adıyaman, Asuman Bora, Hilal Tüfekçi, Kağan Arpacı, Burcu Kırman, Gürol Güngör, Yağız Ali Zeyveli, Eliz Türker, Mehmet Çelik, Nazan Bayazıt,  Jülide Itimat, Hüseyin Bul, Hülya Aslan, Gülşah Yavuz, Sefer Canbaz, Tutku Damla Aygan benzeri pek çok başarıya ulaşmış isim yer verilmiştir.

Toprak İle Fidan 66. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzle..

Toprak İle Fidan 66. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..

Toprak İle Fidan 67. Bölüm Star TV 23 Şubat  Perşembe Yeni Bölüm İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*