Telefon Mesaj Arkadaşı Arıyorum

Telefon Mesaj Arkadaşı Arıyorum

İşte geldim buradayım. Telefon bildiri arkadaşı arıyorum yalnız. Gönül ben. 29 yaşındayım. Of derhal evlilik geldi değil mi aklınıza? Durun dostlar öyleki basit değil o işler ya. Tanışalım konuşalım bir bakalım duruma. Oldukça teklif alıyorum da anlamıyorum bu insanoğlu daha tanışmadan neyin beklentisi içinde? Sakinlik iyidir, sabır önemlidir. Ben bu şekilde düşünüyorum. Telefon bildiri arkadaşı arıyorum işte evlenecek adam değil. Neyin iyi mi ilerleyeceğini bilemeyiz ki sonuçta.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Sabırlı bir bayanım. Adam dostlarımla iyi geçinirim fakat fena bir fikir veya söz olduğu süre ortamdan uzaklaşırım. Birtakım şeyleri kafam kaldırmıyor dostlar. İnanın can sıkıntısında mı veya yalnızlıktan mı bilmiyorum fakat sanırım yaşımın ilerlemesinden ötürü. Bırakın dağınık kalsın diyorum adam diyor yok ben seni mutlu ederim.

Muhabbet ve sohbet İçin Telefon Ileti Arkadaşı Arıyorum

Bir de bu şekilde insanoğlu var; Derhal evlenelim mi diyor paşa. Ne buldun bende diyorum, fazlaca güzelsin diyor. Ya yalnız güzellik mi evlilik kriteri Tanrı aşkına. Huyumu suyumu bilmeden neyin acelesi bu. Tamam erkekler de erken evlenmek istiyor hak veriyorum fakat ne bileyim ya kafam fazlaca karışık. Bu nedenlerden ötürü ben yalnız bildiri arkadaşı arıyorum kusura bakmasın kimse.

Kızdırıyorlar beni sonrasında da erkeklere niçin bu şekilde davranıyorsun diyorlar. Olmaz ki bu şekilde şu demek oluyor ki. Aman ya tamam kapatmış olalım mevzuyu. Ileti atacak olanlara telefonumu veririm olur biter. Sonrasında söz sözü açar her insanın niyetini görürüz işte. Ben buraya sürekli olarak bakacağım yorumları da okurum fakat bildiri atanlar ciddi insanlardır bunu da söyleyeyim gitmeden. Şimdilik görüşmek suretiyle diyorum. Ümit ederim aradığımı bulurum ve siz de aradığınızı bende bulursunuz. Tek taraflı olmamak lazım sonuçta değil mi? Allah’a emanet olun dostlar. Lütfen mesajlarda derhal numaranızı da atmayın birazcık kendinizi anlatın ben vereceğim esasen.