SÜPER LOTO SONUÇLARI 21 ŞUBAT 2023 AÇIKLANDI! Süper Loto çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Süper Loto çekiliş neticeleri talih oyunu severler tarafınca heyecanla umut ediliyor. Süper Loto’da şansını deneyen insanlar 21 Şubat Salı akşamı çekiliş neticelerini Ulusal Piyango’nun resmi sitesinden öğrenebiliyorlar. Süper Loto çekiliş neticelerini aşağıdaki bağlantı üstünden ve haberimiz vesilesiyle takip edebilirsiniz.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 21 ŞUBAT AÇIKLANDI!

Ulusal Piyango İdaresi tarafınca haftanın üç günü salı, perşembe ve pazar günleri meydana gelen Süper Loto’nun bu akşam ilk çekilişi için geri sayım sonlanmış oldu. Çekiliş neticeleri belli oldu. Süper Loto çekilişi 21 Şubat Salı akşamı saat 21:30’da gerçekleşti.

İŞTE KAZANDIRAN NUMARALAR;

9 – 15 – 16 – 38 – 45 – 46

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

MPİ tarafınca düzenlenen Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 tane sayı seçmeye dayalı bir oyun olarak bilinen bişeydir. Süper Loto’da her seçilen 6 sayı, bir kolon oluşturmaktadır. Tek kolon tutarı ise 3 TL olmaktadır.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kahraman köpek  Proteo'nun adı orada yaşatılacakKahraman köpek Proteo’nun adı orada yaşatılacak
Erdoğan deprem bölgesinden duyurdu: Hemen yarın başlıyorErdoğan zelzele bölgesinden duyurdu: Derhal yarın başlıyor
Erdoğan'dan çok sert sözler: Böyle vicdansızlık olur mu!Erdoğan’dan fazlaca sert sözler: Bu şekilde vicdansızlık olur mu!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*