Sultanın Fermanı Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. – Muhabir

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 9. Bölüm Fragmanı İzle.. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı  Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 9. Bölüm 3 Mart Yeni Bölüm İzle..  TRT’nin Yeni Sezon bölümleriyle gösterilen Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi Her  Cuma 20.00’da TRT ekranlarında izleyenleri ile buluşmaktadır. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı yeni sezonda fazla dört gözle beklenen diziler içinde yer almıştır. Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Timur Acar benzeri başarıya ulaşmış oyuncuları bulunan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinde yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşandı? Heyecanla beklenen Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin 9. kısmı 3 Mart Cuma günü 20.00’da TRT’ de izleyenleri ile bir araya gelecek. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 9. Bölüm Fragmanı İzle.. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı Yeni Bölüm Fragmanı İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 9. Bölüm Fragmanı İzle.. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı Yeni Bölüm Fragmanı İzle..

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 9. Bölüm Fragmanı İzle..

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı Dizisinin Mevzusu Nedir?

Kanuni Sultan Süleyman, Barbaros Hayreddin’ e Roma ‘nın fethedilmesine destek olması için bir vazife verir. Frenklilerin içlerine casus sokmasını söyler. Bu vazifesinden öncesinde de, Cezayir de kendine vekil atamasını ve ailesiyle birlikte artık Payitahta yerleşmesini ister. Osmanlı Birliği Kaptan-ı Deryası Kemankeş Paşa’ya Sultan’ın Hayreddin ile görüştüğü haberi gelir. Kemankeş bu görüşmeden ötürü şüpheye düşer. Acaba Sultan neden Barbaros Hayreddin ile görüşmek istemiştir? Kral Şarlken ve Kral François de Roma’nın başına geçebilmek için rekabet halindedirler. Papa, Barbaros Hayreddin’i kim yakalarsa onun Mukaddes Roma İmparatoru olacağını söyler. Andrea Doria, Barbaros Hayreddin’i yenebilecek tek kişidir. İkisi de Amiral Andrea Doria’yı hizmetlerine almak istemektedir, bunun için para bulmaları lazımdır. Fakat bu o denli basit değildir. Barbaros Hayreddin derhal bir casusluk teşkilatı oluşturmak için harekete geçer. Hem Kral Şarlken hem de Hayreddin birbirilerinden habersiz, değişik amaçlarla Mia de Luna’dan yardım isteyecektir.

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 8. Bölüm Son Bölüm Tekrarı İzle..

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 8. Bölüm Son Bölüm Tekrarı İzlemek İçin Tıkla..

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 9. Bölüm Fragmanı İzle.. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı Yeni Bölüm Fragmanı İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*