Şık ve Dekoratif 2023’ün En İyi 10 Duvar Saati

Saate bakmak için telefonu alıp dakikalarca vakit kaybedenler parmak kaldırsın! Saat takibini telefondan yapmak iyi bir düşünce gibi görünse de bizi ciddi anlamda oyaladığı zamanlar da yok değil. Ben de bu duruma bir çözüm olarak telefonu uzak tutacak bir fikirle geldim. Duvar saatleri hem vakti yönetmek hem de eve dekorasyon bakımından yeni bir nefes katmak için en kaliteli seçeneklerdendir.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

En İyi Duvar Saati Sıralaması

Sıra Model Materyal neoldu Puanı
1 Seiko QXM239S Plastik 10/9.9
2 QUARTZ Ahşap 10/9.8
3 Yargıcı  Paslanmaz Çelik 10/9.7
4 Biev Dünya Metal 10/9.6
5 Linens Calix  Metal 10/9.8
6 Mudo Concept Sunrise  Plastik 10/9.8
7 IKEA Tromma Polipropilen Plastik 10/9.7
8 Karaca Home Black Marble Plastik/Cam 10/9.6
9 Madame Coco Evelia  Plastik 10/9.8
10 GoGoPlus Siyah Ahşap 10/9.6

10 En İyi Duvar Saati Tavsiyesi

Duvar saatleri dekorasyonu tamamlayan olmazsa olmaz unsurlardan birisidir. Rengarenk değişik biçim ve boyuttaki duvar saatleri hem görüntü bakımından hem de vakit takip edeni için elzemdir diyebilirim. Vakit takibini de daha basit hale getiren duvar saatleri hem fonksiyon hem de dekorasyon yardımıyla en fazla insanların tercih ettiği ürünler içinde yerini alıyor. Bu içerikte duvar saatlerini ve özelliklerini inceledim.

İşte sizler için hazırladığım en kaliteli duvar saatleri:

1. Seiko QXM239S

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Led Işık Fiyat
Melodi
Kaliteli

Dünyaca meşhur saat markası Seiko tarafınca tasarlanan bu saat, dikkat çeken görselliği yardımıyla ön plana çıkıyor. 46.8 x 42.4 x 10.9 santimetre kasa boyutuyla dekorasyonunuza renk katacak bir tercihtir. Her saat başlangıcında yanan 20 led ışık ve çalan melodi, vakti yakalamanızı sağlar. Karanlığı algılayan sensörü yardımıyla gece saatlerinde ışık ve melodi animasyonları kapanarak sizi rahatsız etmez.

Teknik Özellikler
Kasa Materyali Plastik
Kasa Boyutu 46.8 x 42.4 x 10.9 santimetre
Ağırlık 3.5 kilo

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Şaşmayan seiko kalitesi…

👤 *** ***: Ürün fazla güzel

2. QUARTZ

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Klasik Model
Sarkaçlı

Quartz’ın klasik severlere hususi bu saati; uzun sarkacı, ahşap gövdesi, ve minimal saat izlenme bölümüyle sizleri 60’ların o relax günlerine götürecek. 61×28 santimetre boyutuyla geniş bir alanı kaplayarak dikkat çeker. Klasik tarzdan hoşlanan her insana hitap eden otantik tasarımı ve kaliteli yapısıyla öne çıkmaktadır.

Teknik Özellikler
Materyal Ahşap
Boyut 61×28 santimetre

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: anneme ev hediyesi olarak aldım, bu şekilde saatleri sever. Çok da fazla kaliteli

👤 *** ***: Kaliteli ve güzel durdu

3. Yargıcı 

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Minimal Dizayn

Saat materyali olarak kullanılan paslanmaz çelik, sağlamlık sağlar iken minimal tasarımı da yanında getiriyor. Her türlü ev dekorasyonuna ayak uydurabilecek tasarımı ve 74 santimetre çapıyla evinize tarzınızın imzasını atacak bu ürün, 2.62 kilo ağırlığıyla duvara kolay bir şekilde sabitlenebilir.

Teknik Özellikler
Çap 76 santimetre
Materyal Paslanmaz Çelik
Ağırlık 2.62 kilo

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: kaliteli

👤 *** ***: oturma odamda kullandım, kaliteli ve bunu belli ediyor

4. Biev Dünya

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Okunabilirlik
Dizayn

Çalışma odası dekorasyonuna katiyen katkı sağlayacağını düşündüğüm Biev Dünya, haritalı tasarımıyla muhteşem bir konsept yakalamanıza destek sunar. Okunabilirliği artıran büyük fontlu sayılar, minimal tasarımı renklendirirken haritaları da destek sağlar. 60×60 santimetre boyutuyla dekorasyonunuzu taçlandıran bu saatin yapımında kullanılan metal, dayanıklılığını artırarak uzun ömürlü kullanım olanağı sunar.

Teknik Özellikler
Boyut 60×60 santimetre
Materyal Metal

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Şık ve kaliteli

👤 *** ***: Diyecek söz yok bayıldım

5. Linens Calix 

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Dizayn
Kaliteli

Roma rakamlarıyla metal aksam kullanılarak yazılan saat göstergesi etkisinde bırakan ve yaratıcı bir dizayn ortaya koyuyor. Çift halkalı bu dizayn harikası saat 74.5×70 boyutuyla evinizde büyük bir dekorasyon destekçisi olur. Siyah ve gold ayrıntıların bütünleştiği bu saat her türlü dekorasyona uyum elde eden bir yapıya sahiptir.

Teknik Özellikler
Boyut 74,5×70 santimetre
Materyal Metal

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: süper ötesi durdu ki fazla sevdik

👤 *** ***: öneri edilir, sağlam

6. Mudo Concept Sunrise 

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Canlı Renkler
Kaliteli

Mudo Concept Sunrise basit dağ manzarasını tasarımla bütünleştirerek etkisinde bırakan bir halde sizlere sunuyor. Isterseniz klasik tarzlı isterseniz minimal tarzda döşenmiş evinizde kullanın, her biçimde sizi mutlu edecektir. 30×30 santimetre boyutundaki bu saat, asma aparatı yardımıyla duvarınızda kolay bir şekilde yer bulur.

Teknik Özellikler
Boyut 30×30 santimetre
Materyal Plastik

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Mudo kalitesi Tamamıyla görünmüş olduğu gibi geldi akıl almaz tatlı bir hava katıyor odaya

👤 *** ***: fazla şık. arkadaşıma armağan olarak almıştım o denli güzeldiki kıyamadım kendi evime astım :))

7. IKEA Tromma

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Minimal Dizayn
Sağlam
Kaliteli

Göz yoran detaylardan sıkıldıysanız bu saat tam da sizin için tasarlandı. Minimal tasarımı ve dikkat çeken saat göstergesiyle mütevazi ve şık bir görünüm sunan bu saat, aynı vakit 25 santimetre çapı yardımıyla yer kaplamaz. Polipropilen plastik materyali uzun ömürlü bir kullanım sunarak saatin uzun ömürlü olmasını da elde etmiştir.

Teknik Özellikler
Çap 25 santimetre
Materyal Polipropilen Plastik

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Kolay fakat oldukça şık bir görüntüsü var. Sağlam bir şeklide teslim aldım. Teşekkürler..!

👤 *** ***: Fazla sempatik beğendim

8. Karaca Home Black Marble 

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Bombeli Dizayn
Şık
Sağlam

Mermerden esin alınarak tasarlanan bu saat, siyahın asilliğini, gold renginin çekiciliğini alarak muhteşem bir bütünlük elde etmiştir. Saatin üst tarafındaki bombeli yapı saate otantik bir hava katarken 40 santimetre çapı yardımıyla evinizin herhangi bir noktasına gönül rahatlığıyla yerleştirmenize imkan tanır.

Teknik Özellikler
Çap 40 santimetre
Materyal Plastik/Cam

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Fazla şık bir saat. Hediyelik aldım. Öneri ederim

👤 *** ***: baya sağlam güzel

9. Madame Coco Evelia 

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Minimal Dizayn
Şık

Madame Coco Evelia deri görünümlü tasarımı ve minimal tarzıyla her alana uyum sağlayacak bir saattir. Isterseniz iş yerinizde isterseniz evimizde kullanın, dekorasyonunuzu destekleyerek sizi mutlu eder. 35 santimetre çapı bulunan bu saat yer kaplamayan yapısıyla dikkat dağılmasını da engeller.

Teknik Özellikler
Çap 35 santimetre
Materyal Plastik

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürünün tasarımı fazla iyi kol saati almış gibi sevindim:) Neredeyse bütün duvar saatlerine baktım birtek bunu beğendim

👤 *** ***: Fiyatına gore şık ve güzel görünümlü

10. GoGoPlus Siyah

En İyi Duvar Saati

ARTILAR EKSİLER
Dizayn
Fiyat

Evinizde boş görünen duvarlar için muhteşem bir seçenek olan bu saat, vakti yakalamanızı sağlayacak 3D tasarımıyla dikkat çekmeyi başarır. 70-120 santimetre’lik geniş uygulama alanı yardımıyla hem şık hem de havalı bir görünüm oluşturur. Hem elverişli fiyatı hem de dizayn güzelliğiyle sizleri mutlu eder.

Teknik Özellikler
Materyal Ahşap
Uygulama Alanı 70-120 santimetre

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: mükemmel begenerek kullanyorum

👤 *** ***: ufak fakat fazla şık teyzeme armağan almıştım fazla beğendi teşekkür ederiz❤️



2023’ün en kaliteli duvar saati hangisi?

En kaliteli duvar saati tavsiyesine gelecek olursak Seiko QXM239S, QUARTZ, Yargıcı, Biev Dünya, Linens Calix, Mudo Concept Sunrise dikkat çeken etkisinde bırakan dizayn, saat göstergesinin okunabilirliği, sağlam ve kaliteli materyal gibi özelliklerle en fazla insanların tercih ettiği duvar saatleri içinde yerini alıyor.

Duvar saati alırken nelere dikkat edilmeli?

Saat alırken ilk olarak nasıl bir ortamda kullanacağınızı belirlemelisiniz. Mesela ofis için alınan saatler minimal şekillerde tasarlanmış olursa daha iyi bir tercih oluşturur. Saat sesinden rahatsız oluyorsanız kayar mekanizmalı sessiz saatleri tercih edebilirsiniz. 

Duvar saati nerelerde kullanılır?

Duvar saatleri evlerde; çalışma odası, oturma odası, çocuk odası, mutfak gibi alanlarda kullanılabilirken iş yerlerinde ve ofislerde de kullanılarak hem dekorasyonu destek sağlar hem de vakit yönetimini Planlanmış hale getirmenize destek sunar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*