Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde 24 Şubat Cuma 741. Bölüm Star TV Canlı İzle.. – Muhabir

Mesleğinin 40. senesinde ekranlarda olmaya devam eden Serap Paköz ’ün sunumuyla, yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği “Gerçeğin Ardında”, hafta içi her gün 13.00’da Yıldız ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.  Serap Paköz İle Gerçeğin Ardında Programında her gün değişik, merak edici mevzular işlenerek seyircilerinde merak uyandırıyor. Serap Paköz gelen konukların yaşam hikayelerini dinleyerek ve problemlerine çözüm arayarak konuklarını ve seyircilerini derinden etkiliyor. Serap Paköz İle Gerçeğin Ardında 24 Şubat Cuma 741. Bölüm Yıldız TV Canlı İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde 24 Şubat Cuma 741. Bölüm Star TV  Canlı İzle..

Serap Paköz İle Gerçeğin Ardında Tanıtım Videosu İzle..

Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde bugün 24 Şubat Cuma 2022 hangi konuklar ve hikayeler yer alacak?

Serap Paköz İle Gerçeğin Ardında bugün 24 Şubat Cuma 2022 hangi konuklar ve öyküler yer alacak? İzlemek İçin Tıkla..

Serap Paköz ’ün sunmuş olduğu programda; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Itimat ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlamaktadır. Yaşanmış hikayeleri mevzu alan program, faili bilinmeyen dosyaların karanlık yüzlerini aydınlatmaya devam ediyor. Kayıpların bulunacağı ayrı kalanların kavuşacağı ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin de açığa çıkacağı ‘Gerçeğin Ardında’, izleyenleri gene derinden etkilenmeye devam ediyor. Serap Paköz İle Gerçeğin Ardında Hafta içi her gün ekrana gelmektedir.

Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde 23 Şubat  Perşembe Son Bölüm İzlemek İçin Tıkla İzle..

Serap Paköz İle Gerçeğin Ardında 23 Şubat Perşembe Son Bölüm İzlemek İçin Tıkla İzle..

Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde 24 Şubat Cuma 741. Bölüm Star TV Canlı İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*