Şeflerin Tercihi 2023’ün En İyi 10 Hamur Yoğurma Makinesi

Çırpma, karıştırma ve yoğurma gibi işlemleri kolay bir şekilde yapabilen en cihazları sizler için listeledik. Mutfağınızda gözde yardımcılarınızdan biri haline gelecek olan hamur harcı yoğurma makinelerine kesinlikle göz atmalısınız.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Hamur harcı yoğurma makineleri, mutfağınızda yorulmanızı büyük oranda engeller. 20 dakika süresince bir hamur harcını yoğurmak fazlası ile enerji sarf etmenize sebep olur. Zamandan tutum etmenizi sağlayacak en kaliteli hamur harcı yoğurma makinelerini maddeler durumunda inceledik.

En İyi Hamur harcı Yoğurma Makinesi Sıralaması

Sıra Model Kapasite neoldu Puanı
1 KitchenAid Artisan Stand Mikser 4.8 L 10/10
2 Smeg 50’s Style Retro Beyaz Stand Mikser 4.8 L 10/9.9
3 Kenwood KVL4100S 6.7 L 10/9.8
4 Bosch MUM S2VM00 3.8 L 10/9.8
5 Karaca Mastermaid 5 L 10/9.8
6 Schafer Prochef Xl 5 L 10/9.9
7 Emsan Bella Gusto 5 L 10/9.8
8 Cookplus Quick Chef 1001 5 L 10/9.9
9 Vestel Ziyafet 8000 5 L 10/9.9
10 Karaca Multichef 5.5 L 10/9.9

10 En İyi Hamur harcı Yoğurma Makinesi Öneri

Dakikalarca hamur harcı yoğurmanın yorgunluğunu üstünüzden alacak marifetli makineleri bir araya getirdik. Şık tasarımıyla mutfağınıza çağdaş bir hava katacak modelleri aşağıdaki bölümde bulabilirsiniz.

İşte mutfağınızın yardımcısı hamur harcı yoğurma makinesi modelleri;

1. KitchenAid Artisan Stand Mikser

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Süratli Yüksek Fiyatı
Kaliteli Yoğurma
Paslanmaz Çelik

KitchenAid Artisan Stand Mikser, paslanmaz çelikten oluşmuş bulunan malzemesiyle uzun ömürlü olduğunu kanıtlayan bir cihazdır. Ustalaşmış bir halde hamur harcı yoğurabilen bu makine, azca emek ile muhteşem sonuçlar elde etmenize destek sağlar. 4.8 litre kapasitesiyle ön plana çıkan mikser, hafifliğiyle de işinizi kolaylaştırmayı başarır.

Teknik Özellikler
Kapasite: 4.8 L
Elektrik Gücü: 300 W
Motor Gücü: 0,19 Kw
Ebatlar: 360 x 370 mm
Ağırlık: 10.98 kilo

KitchenAid Artisan Stand Mikser Kullanıcı Yorumları

👤 Anneme aldım fazla beğendiler hepimiz beğendi görseldekinin aynısı geliyor fazla kaliteli.

👤 Ürün oldukça güzel kullanışlı. Problemsiz bir alışveriş oldu. Fazla mutlu kaldım.

2. Smeg 50’s Style Retro Beyaz Stand Mikser

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Motor Koruma Fiyat
10 Aşamalı Hız Kontrolü
Uzun Ömürlü Yapı

Çırpma, karıştırma ve yoğurma gibi işlemler yapabilen Smeg 50’s Style Retro Beyaz Stand Mikser, 10 değişik hız kademesine sahiptir. 4.8 litrelik paslanmaz çelikten oluşmuş bulunan kasesi, basit bir halde yıkanabilmektedir. Sıçramalara karşı korunaklı yapısı yardımıyla mutfağınızı katiyen kirletmez. Hamur harcını kısa süre içinde yoğurarak istenilen kıvama getirebilir. Bununla beraber 8000 Watt’lık motor gücüyle iş koşturmacasındadır. Enerji tasarrufuna katkıda bulunan bir cihazdır.

Teknik Özellikleri
Hız Ayarı Sayısı: 10 aşamalı
Aparatlar: Çırpma, karıştırma ve yoğurma
Motor Gücü: 800 watt
Karıştırma Haznesi Kapasitesi: 4.8 litre
Ağırlık: 11 kilo

Smeg 50’s Style Retro Beyaz Stand Mikser Kullanıcı Yorumları

👤 Smeg standardını aslına bakarsanız biliyorum. Bu ürün de şaşırtmadı, fazla sevdim.

👤 Hayatımda aldığım sıradışı ürün diyebilirim. Fiyatı çok gelebilir fakat kalitesinden, hele benim gibi pasta icra eden biriyseniz güvenilir olabilirsiniz.

3. Kenwood KVL4100S Gümüş Mikser

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Otomatik Hız Ayarı Fiyat
Hamur harcı Kancası
Kuvvetli Çırpıcı
Sıçrama Engelleyici Kapak

Yapacağınız tarife gore hız ayarı yapabilir, değişik aparatlar kullanabilirsiniz. Sıçrama engelleyici kapağı yardımıyla mutfağınızda temiz çalışma olanağı sunar. Tarifinize uf, tuz şeker gibi maddeleri eklerken dağılmasını önleyen otomatik hız ayarı bulunmaktadır. Tamamıyla paslanmaz çelikten oluşmuş bulunan 6.7 litrelik geniş haznesi, ürünü öne çıkaran özelliklerden bitanesidir.

Teknik Özellikler
Motor Gücü: 1200 Watt
Paslanmaz Çelik Kap: Var
Hız Kademesi: 7
Kapasite: 6.7 Lt.
Ağırlık: 12 Kilogram
Araç-gereç: Alüminyum
Muhafaza Malzemesi: Metal

Kenwood KVL4100S Kullanıcı Yorumları

👤 Kenwood KMX750 modeli ile içinde kararsız kalmıştım, motor gücü ve hazne kapasitesi daha yüksek olduğundan bu modeli tercih ettik. Ürün taahhüt edilenden daha süratli elime ulaştı. Negatif hiçbir durumla karşılaşmadım. Bugün pizza ve ekmek hamur harcını yoğurduk oldukça iyiydi diyebilirim.

👤 Geldiği gibi ertesi gün içli köfte hamur harcını yoğurdu. Oldukça güzel ve başarılıydı öteki gün kurabiye hamur harcını yoğurdu o da oldukça başarılıydı. Bu makine kuvvetli ve büyük olduğundan zor hamurları yapmayı seviyor örnek olarak 2 veya 3 yumurtalı kek yapacaksanız birazcık zorlanıyor belkide hiç yapamıyor diyebilirim. Ben fazla mutlu kaldım mutfakta işimi kolaylaştırdı.

4. Bosch MUM S2VM00 Mutfak Şefi

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Çok fazla Isınmaya Karşı Koruma Fiyat
Paslanmaz Çelik Mikser Uçları
Sıçrama Engelleyici Kapak

Hamurunuzu kısa süre içinde yoğurabilmektedir. 7 değişik hız kademesiyle istediğiniz yoğunlukta hamurlar hazırlayabilirsiniz. Paslanmaz çelikten oluşmuş bulunan mikser uçlarıyla itimat aşılayan model, kompakt tasarımıyla mutfağınızda yer kaplamaz.

Teknik Özellikler
Motor Gücü: 900 Watt
Paslanmaz Çelik Mikser Uçları: Var
Hız Kademesi: 7
Kapasite: 3.8 Lt.
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Aksesuar

Bosch MUM S2VM00 Kullanıcı Yorumları

👤 Bilhassa pişmeden köfte yapmak için aldım, 4 su bardağı bulgur ile yaptığım vakit makine zorlanıyor ve birazcık taşırıyor gibi oluyor, kapağını taksam da taşma olabiliyor fakat gene de bana mısın demiyor ve yapıyor. Köşeleri tam sıfıra sıfır temizlemiyor kenarlarda birikiyor onları kaşıkla kenardan ayırmak gerekiyor. Hamur harcı yoğurmayı sorarsanız oldukça süratli ve güzel yoğuruyor. Hakikaten kaliteli zarif ve güzel bir ürün. Öneri ederim. F. B.

👤 Güzel paketlenerek gönderilmiş. Ben derhal 2 tecrübe etme yaptım. Birisi fellah köfte diğeri mayalı hamur harcı. İkisinde de netice fazla iyiydi. Malzemelerde karışmayan kalmıyor. Mayalı hamurda kıvama elle bakmak lazım ara ara, zira elle yoğurma olmadığından dolayı kıvamını idrak etmek zor oluyor. Lakin mutfakta vakit bakımından büyük kolaylık. Ben şimdilik fazla mutlu kaldım. M. Y.

5. Karaca Mastermaid

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Kuvvetli Motor
Sabitleyici Ayaklık
Ziraat

Karaca Mastermaid, 5 litrelik geniş haznesi ile ön plana çıkmaktadır. Hamur harcı kancası da bulunan bu ürün, mutfakta en büyük yardımcınız olur. 6 aşamalı hız ayarı ile tarifleriniz tam lezzetine uyar. Ek olarak düz karıştırıcı aparatı da püre ve krep gibi karışımların hazırlanma süresini büyük oranda kısaltır

Teknik Özellikler
Güç: 240 V
Motor Gücü: 1500 Watt
Paslanmaz Çelik Kap: Var
Güvenlik Kilidi: Var
Uzun Ömürlü Metal İç Aksam
Kıyma Çekme Aparatı
Kümülatif Hamurlar İçin Hamur harcı Kancası
Kapasite: 5 Lt.

Karaca Mastermaid Kullanıcı Yorumları;

👤 Karaca bu alanda en iyisi diyebilirim. Üründen fazla mutlu kaldım, fiyatı da oldukça iyi.

👤 Şu ana kadar kek ve pişmeden köfte denememiz oldu. Keki kusursuz çırptı fakat pişmeden köfte performansı çok önemli. Öyleki güzel yoğuruyor ki bulgurdan yapıt yok. Sırada sucuk var 🙂 Sesi can sıkıcı değil el blenderi kadar. Pişmeden köfteyi 3-4 hız ile yaptık titreme yok. Yarım kilo bulgur ile yaptık hiç taşma olmadı. Tek eksi yönü ekipmanların bulaşık makinesinde yıkanmaması. S. İ.

6. Schafer Prochef Xl Stand Mikser

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Hız Kademesi Ayarlama Fiyatı
Aparat Işlevi
Koruma Kapağı

Piyasanın sıradışı hamur harcı yoğurma makinelerinden önde gelen Schafer Prochef Xl Stand, 5 litre paslanmaz çelikten oluşmuş bulunan karıştırma haznesine sahiptir. 3 fonksiyonlu aparat seçeneğiyle satışa sunulan model, 1400 Watt motor gücüyle iş koşturmacasındadır. 6 değişik hız aşama kontrolünün aynı zamanda kaymayan ayaklıkları ürünü öne çıkaran özelliklerdendir.

Teknik Özellik
Motor Gücü: 1400 Watt
Paslanmaz Çelik Kap: Var
Uzun Ömürlü
Alt Koruma Kapağı
Sıçramaya Karşı Saydam Koruma Kapağı
Kapasite: 5 Lt.

Schafer Prochef Xl Stand Mikser Kullanıcı Yorumları

👤 Bu tarz şeyleri geldiği gün denedim fazla başarı göstermiş aygıt sarsmıyor 3.-4.seviyede en çok çalıştırması kafi cok iyi karıştırıyor kullanma talimatları fazla açık ve kafi belkide içerisinde tarifler dahi var benim tek beğenmediğim özelliği kap fazla büyük olduğundan kenarlarda hamur harcı kalıyor bir kez spatula ile kenardan sıyırıp çalıştırmak lazım oda fazla mühim değil bence. Kek denemedim deneyince onu da paylaşacağım. H. G.

👤 Annem için aldım fazla beğendi. Büyüklüğü ideal. Üç tane ekmek hamur harcını yoğurdu tek seferde… ve sesi de devasa yükseklikte değil. Satıcıya teşekkür ederim sorunsuz teslim aldım. B. D.

7. Emsan Bella Gusto Pembe Mikser

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Sıçrama Engelleyici Kapak Fiyatı
Düşük Ses Seviyesi
Hız Ayarlama Kademesi

1300 Watt gücüyle çalışan model, düşük ses seviyesine sahiptir. Süratli bir halde hamur harcı yoğurabilme özelliği bulunan Emsan Bella Gusto, Tamamıyla paslanmaz çelikten oluşmuş bulunan karıştırma kabına sahiptir. 6 kademeden oluşmuş bulunan hız kontrol noktasının aynı zamanda üç değişik karıştırma aparatı, ürünü öne çıkaran nitelikler içinde yer ediniyor.

Teknik Özellikler
Güç: 240 V
Motor Gücü: 1300 Watt
Paslanmaz Çelik Kap: Var
Kapasite: 5 lt.
Hız Kademesi: 6
Ölçü: 38 x 22 x 34 

Emsan Bella Gusto Pembe Mikser Kullanıcı Yorumları

👤 Gelir gelmez normal köfte ve içli köfte yaptım hakikaten mükemmel fiyatına gore fazla iyi performans 3 dakika düşük ayar 2 3 dakika yüksek ayar sakız gibi oldu araç-gereç bir tek arada durdurup kenara toplanan malzemeyi ortaya ittiriyorsunuz. Ayakları mutfak tezgahına yapıştığı için sarsıntı fazla olmuyor. Ayran dahi yaptım oldukça memnunum. Z. A.

👤 Urun fiyat performans ürünü sorunsuz geldi hiçbir lafım yok fakat kargoya geç veriyorlar artı paketleme yok doğrusu kendi orjinal kutusunu direk kargoya vermişler allahtan bir şey olmamış bence bir strece veya ne bileyim hava kabarcıklı posete falan sarılmalıydı. M. E.

8. Cookplus Quick Chef 1001 Stand Mikser

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Paslanmaz Çelik Güvenlik Kilidi Yok
Kuvvetli Karıştırıcı
Kaliteli

Kek, pizza, ekmek hamur harcını gibi zor malzemeleri kolay bir şekilde yoğurabilmektedir. Mutfağınızın en büyük yardımcılarından biri haline gelebilecek potansiyeli taşımaktadır. Tamamıyla paslanmaz çelikten oluşmuş bulunan kabı, 5 lt. kapasiteye sahiptir. Sıçramalara karşı engelleyici kapağı ve zemine yapışan ayakları yardımıyla mutfağınızda temiz çalışma olanağı sunar.

Teknik Özellikler
Güç: 240 V
Motor Gücü: 1000 Watt
Paslanmaz Çelik Kap: Var
Kapasite: 5 lt.
Hız Kademesi: 6
Ölçü: 435x283x369 mm

Cookplus Quick Chef 1001 Kullanıcı Yorumları

👤 Fazla beğendim beklediğim gibi geldi görünmüş olduğu gibi fakat normal ufak değil kapağı olması daha iyi oldu turbo var bir tek onda ses yapıyor o da normal aslına bakarsanız sesi fazla değil teşekkürler hepsi burada. İ. K.

👤 Hamur harcı açmaya üşeniyorum artık demesi üstüne anneler gününe aldım. Fazla fakat fazla beğendi. Ağırlığı ile, duruşu ile, rengi ile, kalitesi ile, hakikaten öneri edilecek bir aygıt. Hamur harcı açmaya üşeniyorum artık söylediğim anam 82yaşında. Daha öncesinde neden almamışım ki bu aleti, anlamış değilim. Eşiniz anneniz, yaşı kaç olursa olsun, sevindirin. Merhabalar. A. G.

9. Vestel Ziyafet 8000 Stand Mikser

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Hamur harcı Karıştırma Kancası Fiyatı
Sıçrama Engelleyici Kapak
Kaydırmaz Ayaklık

10 değişik hız kademesi bulunan VESTEL Ziyafet 8000, çırpma, karıştırma ve yoğurma gibi fonksiyonların üstesinden gelebilmektedir. Çağdaş tasarımıyla mutfağınızın havasını değiştirecek olan aygıt, bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla yıkanabilir aksesuarlara sahiptir. Zemine yapışarak kaymayı önleyen ayaklıkları yardımıyla maksimum hız ayarında dahi yerinde oynamaz.

Teknik Özellikler
Motor Gücü: 1000 Watt
Paslanmaz Çelik Kap: Var
Hız Kademesi: 10
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Aksesuar
Blender
Çırpma
Sıçramaya Karşı Saydam Koruma Kapağı
Kapasite: 5 Lt.

Vestel Ziyafet 8000 Kullanıcı Yorumları

👤 1-2 haftadır kullanıyoruz, memnunuz. Sarsılmıyor 10 modu var, en yüksek ses 10uncu modda oluyor o da fazla değil oldukça ideal, ayakları tezgaha fazla iyi yapışıyor, yumurta hafifçe olmasına karşın 10uncu modda dahi çırparken sarsılmıyor, aparatları sağlam, köfte, içli köfte, mercimek köftesi, kek, hamur harcı, hepsini yaptık hepsini fazla iyi karıştırdı. Şu anlık memnunuz. T. A.

👤 Oldukça güzel bir ürün, fazla işimize yarayacak. Hamur harcı yoğurması başarı göstermiş. Cam blender fazla kaliteli. Tereyağ yaptım bununla. Bunun tarçın modeli siyah renk olduğundan onu almadım. Bu ziyafet modelinin de bütün özellikleri de aynı. Fiyatı da elverişli. Öneri ederim. İ. N.

10. Karaca Multichef Stand Mikser

En İyi Hamur Yoğurma Makinesi

ARTILAR EKSİLER
Kuvvetli Motor Fiyatı
Sabitleyici Ayaklık
Saydam Kapak

Yapmak istediğiniz hamurun yoğunluğuna gore aparatını değiştirebilirsiniz. Paslanmaz çelikten oluşmuş bulunan kabı ve aparatları, cihazın uzun ömürlü olduğunu kanıtlar niteliktedir. Sabitleyici ayaklıkları yardımıyla çalışma sırasında hareket etmez. Kıyma çekme aparatıyla dikkat çeken model, her türlü işin üstesinden gelebilmektedir.

Teknik Özellikler
Güç: 240 V
Motor Gücü: 1400 Watt
Paslanmaz Çelik Kap: Var
Güvenlik Kilidi: Var
Uzun Ömürlü Metal İç Aksam
Çok fazla Yük, Motor Koruması
Kıyma Çekme Aparatı
Kümülatif Hamurlar İçin Hamur harcı Kancası
Kapasite: 5,5 Lt.

Karaca Multichef Stand Mikser Kullanıcı Yorumları

👤 Sesi oldukça normal çok değil. Kargo sağlam ve süratli geldi ürünü kek ve poğaça için denedim şimdilik fazla iyi bir problem yok titreme sallanma yok. Güvence kağıdı ve içinin aparatları tam içli köfte ve kıyma aparatları dahil. C. T.

👤 Şu ana kadar kek ve pişmeden köfte denememiz oldu. Keki kusursuz çırptı fakat pişmeden köfte performansı çok önemli. Öyleki güzel yoğuruyor ki bulgurdan yapıt yok. Sırada sucuk var 🙂 Sesi can sıkıcı değil el blenderi kadar. Pişmeden köfteyi 3-4 hız ile yaptık titreme yok. Yarım kilo bulgur ile yaptık hiç taşma olmadı. Tek eksi yönü ekipmanların bulaşık makinesinde yıkanmaması. S. İ.

2023’ün sıradışı hamur harcı yoğurma makinesi hangisi?

Sıradışı hamur harcı makinesi tavsiyelerine gelecek olursak; KitchenAid Artisan Stand Mikser, Smeg 50’s Style Retro Beyaz Stand Mikser, Kenwood KVL4100S, Bosch MUM S2VM00, Karaca Mastermaid, Schafer Prochef Xl düşük ses seviyesinde çalışan, hızı ayarlanabilir, paslanmaz, kuvvetli, kaliteli, güvenlik kilitli, sabitleyici ayaklı, koruma kapaklı, kaymaz yapı, yoğurma ve karıştırma kancası özellikleriyle öne çıkan ev tipi hamur harcı yoğurma makinesi olarak biliniyor.

Hamur harcı yoğurma makinesi alırken nelere dikkat etmeli?

Ilk olarak hamur harcı yoğurma makinesi almadan öncesinde kapasitesini öğrenmeniz gerekmektedir. Düşük kapasitede bir aygıt alırsanız işinizi görmez. Bununla beraber yoğurma aparatlarının kullanışlı olması gerekmektedir. Aksi halde hamurunuz doğru kıvama gelmez ve tarifleriniz hatalı olur. Kuvvetli ve süratli bir aygıt aldığınızdan güvenilir olun. Hamur harcı yoğurma makineleri zamandan tutum mevzusunda fazla iyidirler. Yorulmanıza ihtiyaç duyulmadan süratli bir halde hamur harcı yoğurma yöntemini yapabilmektedirler.

Ev tipi hamur harcı yoğurma makinesi kaç watt olmalı?

Mutfaklarımızın olmazsa olmaz robotları haline gelen hamur harcı yoğurma makineleri 1000-2500 Watt içinde olmalıdır. Daha kuvvetli bir hamur harcı yoğurma makinesi almak istiyorsanız maksimum 3000 Watt’a sahip cihazlar tercih edebilirsiniz. Daha yükseklerini almanız durumunda enerji mevzusunda tutum etmeniz imkansızdır.

Hamur harcı yoğurma makinesi ile neler yapılabilir?

Hamur harcı yoğurma makineleri sadece hamur harcı yapmazlar. Bununla beraber krema, kremşanti, yumurta gibi hafifçe malzemeler için de kullanılmaktadır. Günümüzde pek fazla şahıs tariflerini hamur harcı yoğurma makineleriyle beraber yapmaktadırlar. Yoğuma, karıştırma ve çırpma gibi işlemlerin üstesinden kolay bir şekilde gelebilmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*