Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Şık ve sportif görüntüsü yardımıyla her ortama uyum elde eden Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat, görüntüsü kadar donanımıyla da dikkat çekmektedir. Spor takip edeni, kişiselleştirme, alarm ve daha pek fazla özelliği ile yanınızdan ayırmayacağınız bir aygıt olacak. Bütün görüşmelerinizi saat üstünden gerçekleştirme olanağı sunarak kümülatif dönemlerde zaman kaybı yaşamanızı engeller. Şık, kullanışlı ve güçlü kuvvetli bir akıllı saat arayan kişiler için son derece ideal bir seçenektir.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Samsung Galaxy Watch Özellikleri

Adımsayar Var
Gps Var
Uyku Takip edeni Var
Titreşim Var
Sesli Görüşme Var
Su geçirmezlik IP68
Ölçü 46 x 49 x 13 Mm

Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat

 Samsung Galaxy Watch, gelişmiş özellikler ile kullananların gereksinimlerini karşılamaktadır. GPS, adım ölçer, kalp ritmi ölçer ve uyku takip edeni benzeri sıhhat ve fitness özellikleri ile beraber, suya sağlamlık, NFC özelliği, mobil ödemeler yapabilme benzeri ergonomik kullanım özellikleri de sunuyor. Ek olarak, Spotify benzeri popüler müzik uygulamalarının entegre edilebilmesi, saatin daha kullanışlı hale getirilmesini sağlıyor.

İşte, Samsung Galaxy Watch akıllı saat ile ilgili bütün detaylar;

Samsung Galaxy Watch Tasarım

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch, şık ve güzel duyu tasarımı ile dikkat çekiyor. Saatin daire şeklinde ekranı, geleneksel saatlere benzer bir görünüm sunarken, zarif kayışları ve değişik renk seçenekleri ile kişisel tarzınıza elverişli bir seçim yapmanıza imkan tanıyor. Saatin çizilmeye güçlü kuvvetli camı, güçlü kuvvetli ve uzun ömürlülük bakımından da pozitif yönde bir tesir oluşturmaktadır.

Klasik saat severleri son teknoloji ile buluşturan Samsung Galaxy Watch, kişiselleştirme özelliklerinin yanında pek fazla görüntü seçeneğiyle de dikkat çekiyor. Ham klasik hem de çağdaş bir aygıt arıyorsanız Samsung Galaxy Watch tam size gore bir tercih olacaktır.

Samsung Galaxy Watch Arayüz

Samsung Galaxy Watch, kullanıcı dostu pek fazla özellik sunmaktadır. Daire şeklinde ekranın sağa ve sola kaydırılması ile menüler içinde süratli bir halde geçiş yapmak muhtemel. Ek olarak, masaüstü ekranı ile kolay bir şekilde denetim edilmesi yardımıyla yapacağınız bütün işlemlerde kolaylık sağlamaktadır. Sesli komut özelliği de mevcut olan olduğundan, ellerinizi kullanmadan da saatinizi kolay bir şekilde denetim edebilirsiniz.

Türlü türlü bildirim özellikleri yardımıyla isterseniz antrenmanlarınızı takip edebilir isterseniz de günlük hatırlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Kolay ve işlevsel arayüzü yardımıyla bütün işlemlerinizi en süratli biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch Teknik Özellikler

  • 472 mAh batarya
  • 1.3 inç ekran
  • 360 x 360 px Super AMOLED ekran
  • Çift çekirdekli 1.15 GHz işlemci
  • 1.5 gb ram
  • 4 gb dahili depolama
  • Bluetooth 4.2 bağlantı
  • Tizen OS işletim sistemi
  • Mobil ödeme
  • Sesli asistan
  • Müzik
  • IP68 su geçirmezlik
  • GPS
  • Adım sayar
  • Kalp ritmi ölçme
  • Sesli görüşme
  • Uyku takip edeni
  • Titreşim

Samsung Galaxy Watch Boyutları

Ölçü 46 x 49 x 13 mm
Ağırlık 63 gr
Ekran 1,3 inç
Kordon Ayarlanabilir

63 gram ağırlığıyla günlük kullanıma elverişli biçimde tasarlanan Samsung Galaxy Watch Akıllı saat, ideal boyutları yardımıyla basit kullanım sunar. Super AMOLED ekranı yardımıyla kaliteli bir görüntü sunarken 1.3 inç ekran boyutuyla da bütün işlemleri en basit biçimde gerçekleştirmenize destek sunar. Saat kordonu, ayarlanabilir boyutlara sahip olmasının yanında değiştirilebilir biçimde tasarlanmıştır.

Samsung Galaxy Watch Batarya Özellikleri

Süratli Şarj Var
Batarya Gücü 472 mAh
Batarya Lityum İyon

472 mAh bataryaya sahip olan Samsung Galaxy Watch akıllı saat, Lityum İyon batarya kullanılması yardımıyla uzun soluklu kullanım olanağı sunar. Cihazın bütün özelliklerini etken kullandığınızda dahi günlerce şarj etmeniz gerekmez. Güç tutum odunda kullanıldığı takdirde kullanım süresini 10-12 saat kadar uzatmanız mümkündür.

Samsung Galaxy Watch Kişiselleştirme

Pek fazla işletim sistemiyle uyumlu biçimde çalışan Samsung Galaxy Watch Akıllı saat, kullanıcılarını her zaman mutlu edecek özellikler sunar. Android ve IOS uyumlu olarak emek harcaması yardımıyla telefon markası ne olursa olsun Samsung Galaxy Watch kullanabilirsiniz.

Uyku takip edeni, stres ölçümü ve raporlanan günlük aktiviteler benzeri değişik özellikler sunan aygıt, tıpkı bir asistan benzeri çalışır. Günlük programınızı size hatırlatması için komut verdiğinizde dakik bir halde hatırlatma sunar. Stres anlarında stres ölçüm bildirimleriyle erkenden data sağlar.

Samsung Galaxy Watch Kurulumu

  • Akıllı telefonunuzda Google Play üstünden Galaxy Wearable uygulamasını bularak indirin.
  • Uygulama açıldıktan sonrasında Samsung Galaxy Watch akıllı saatin yan kısmında bulunan başlatma tuşuna bikaç saniye basılı tutarak aleti başlatın ve uygulama üstünden telefonun tanımasını bekleyin.
  • Samsung Galaxy Watch’da bulunan kodun akıllı telefonunuzdaki kodla eşleştiğine güvenilir olduktan sonrasında onaylayın.
  • Akıllı telefonunuz üstünden bir Samsung hesabı oluşturarak giriş yapın.
  • Onaylamanız gerekmekte olan izinleri okuduktan sonrasında onay vererek yönlendirmeleri takip edin.

Samsung Galaxy Watch Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: 10 gündür kullanıyorum. Şayet akıllı saat almayı planlıyorsanız, katiyen alın derin. Yalnızca fiyatı birazcık yüksek. Android wear yerine Tizen işletim sistemi kullanıyor, bu sebepten dolayı marketi birazcık dar ve bir çok uygulama ücretli. Parasız saat şekilleri ve uygulamalar kafi gelecektir. Anroid bir telefonla kullanıyorum rehber, kısa mesaj, takvim, ses kaydı, bildirimler sorunsuz çalışıyor. Telefon ana uygulamaları ile tam senkron çalışıyor. Whatsapp, instagram benzeri 3.parti uygulamalarda ise gelen bildirimi sorunsuz Türkçe karakter problemi yaşamadan görebiliyorsunuz fakat resimler görünmüyor. Saatten yada telefondan bildirimi kaldırdığınız an tekrar saatten ulaşamıyorsunuz 3.parti uygulamalarda. SMS ve aramalarda bu mesele yok. whatsapp,i nstagram ın Tizen versiyonu olmadığı için bir tek etken bildirim üstünden çalışıyor sistem. Markette chat history uygulamaları var saat için, whatsapp, instagram yazışmalarını kendine kaydediyor ve saatte geçmişi de görebiliyorsunuz fakat çok da fazla lüzumlu değil. Spotify saat uygulaması var, youtube music uygulaması yok fakat telefondan youtube music çalmaya başlayınca saatteki musik uygulaması üstünden denetim edebiliyorsunuz. İnternet tarayıcı var fakat fazla kullanışlı değil, aslına bakarsanız gerek bulunmuyor. Harita uygulamaları var. Direk saatten harita açabilirsiniz yada telefonda navigasyon açınca saatten dönüş uyarılarını alan uygulamalar da var. Netice, Android wear benzeri lüzumlu lüzumsuz her şey olsun derseniz canınızı sıkar. Fakat günlük kullanımda on numara.

👤 *** ***: Güzel saat kolda şık duruyor tasarım fazla iyi çelik kasa kaliteli olduğu markasından belli aslına bakarsanız fiyatını hak ediyor bence amoled ekran olması daha canlı gösteriyor akıllı saat ile ilgili bütün özellikler var katiyen öneri ederim.

👤 *** ***: Muhteşem diyebilirim. Çok fazla kullanışlı ve fazla güzel bir duruşu var. Kurulumunu birazcık zorda olsa hallettim fakat çok fazla kullanışlı. Bilhassa arama yapmış olup konuşma durumu son derece süper.

👤 *** ***: 1 aydır kullanıyorum muhteşem bir ürün. Akıllı saatlerden beklenen bütün özellikleri karşılıyor. Katiyen çok para verip daha farklı bir şey almayın. Fiyatı da oldukça elverişli bu ürün için katiyen öneri ederim. Şarj en çok 3 gün devamlı açık özelliği kullanırsan.

👤 *** ***: Saati bir haftadır kullanıyorum. Oldukça güzel senkron bir halde çalışıyor. Birtakım yorumlarda bt bağlantısı kopuyor seçimi bir şey okumuştum. Telefonum samsung olmamasına karşın bt bağlantısında sorun yoktu bağlantı kesilmesi yaşanmıyordu. En büyük artısı sonradan saatin içerisine uygulama yüklenebilmesi(spotify, tarayıcı vs.). Honor ve huawei marka saatlerde bu şekilde bir özellik yok. Belkide tarayıcıdan instagram twitter youtube benzeri platformlara girebiliyorsunuz. İsteyenlere tavsiyemdir. Üzülmezsiniz.

Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat ile ilgili dört gözle beklenen ve sıkılıkla sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Samsung Galaxy Watch kaç para?

Samsung Galaxy Watch Akıllı saat tutarları bütün satıcılara gore değişim göstermektedir. Fiyatlar hakkında daha daha geniş kapsamlı bilgiye sahip olmak için içeriğimizde yer edinen yönlendirme linklerinden yararlanabilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch konuşma özelliği var mı?

Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat bütün özellikleriyle kullanıcılarını mutlu etmektedir. Davet karşılama ve konuşma özelliği de bulunan aygıt, günlük yaşantınızı son derece kolay hale getirir.

Samsung Watch su geçirir mi?

Günlük kullanımda su geçirmeyen Samsung Galaxy Watch, IP68 sertifikasıyla da bunu onaylamaktadır. Bu sertifika, yağmur, el yıkama veya duş alma benzeri durumlarda cihazın sudan korunduğunu bildirir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*