Samsung Galaxy Watch 4 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Samsung Galaxy Watch 4, son zamanlarda geliştirilen sıradışı akıllı saatlerden biri olarak bilinen bişeydir. Bütün kullananların mutlu kalmış olduğu bu aygıt, pek oldukça kişiselleştirme özelliğinin yanında her insanın gereksinim işitebileceği öteki donanımlarla beraber geliştirilmiştir. Yeni özellikler, kuvvetli performans ve şık tasarımı ile dikkat çeken Samsung Galaxy Watch 4’ün özelliklerini ve yeniliklerini içeriğimizde keşfedebilirsiniz.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Samsung Galaxy Watch 4 Özellikleri

Adımsayar Var
Gps Var
Kalp Ritmi Ölçme Var
Titreşim Var
Sesli Görüşme Var
Su geçirmezlik IP68

Samsung Galaxy Watch 4 Akıllı Saat

Samsung’un Wear OS işletim sistemine sahip olan ilk akıllı saati Galaxy Watch 4, istediğiniz bütün uygulamaları bileğinizde taşıyarak kesintisiz erişim olanağı sağlar. Ses uygulamalarından sıhhat uygulamalarına, spor uygulamalarından data uygulamalarına kadar hayata dair her şeye Samsung Galaxy Watch 4 ile erişebilirsiniz.

İşte, Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat ile ilgili bütün detaylar;

Samsung Galaxy Watch 4 Tasarım

Samsung Galaxy Watch 4

Akıllı saatlerde çoğunlukla bir cinsiyet belirtilmese de Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat için çoğunlukla erkeksi tasarımlar oluşturulmuştur. Saha büyük ve görkemli saatler, kullanışa bakımından erkek kullanıcılara daha çok hitap etmektedir. Bunun yanı sıra, değiştirilebilir kordonları ile istediğiniz renkte kullanım olanağı sağlayabilirsiniz.

Yuvarlak ekran tasarımı yardımıyla klasik, şık ve modernlik harmanlanmıştır. Cihazın yan taraflarında bulunan denetim tuşları kullanımı kolaylaştırırken geniş ekranlı tasarımı ise işlem yapma alanınızı rahatlatmıştır. Silikon kordonu bütün bilek bedenlerine uyum sağlayacak biçimde tasarlanmasından ötürü konforlu bir kullanım sunmaktadır.

Samsung Galaxy Watch 4 Kullanımı

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat kullanımı öteki cihazlara gore son derece pratiktir. Geniş ekranlı tasarımı yardımıyla kolaylıkla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kuvvetli pil ömrü ve süratli idrak etme elde eden işletim sistemi ile en süratli ve tesirli performansı sağlar.

Uygulamalar arası geçiş yapmak istediğinizde herhangi bir problemle karşılamak istemiyorsanız Samsung Galaxy Watch 4 size gore bir tercih olacaktır. Kullanım ve serilik açısından kendi serisinin önceki ürünlerini ve rakiplerini geride bırakarak tam performans emek verme sistemi uygulamaktadır.

Bu şekilde, Samsung Galaxy Watch 4 üstünde yapacağınız hiçbir işlemde herhangi bir takılma yaşamazsınız. Telefonunuza gelen bütün bildirim, arama ve mesajları saat üstünden görerek yanıtlayabilirsiniz. Basit ve ergonomik kullanım keyfini sürebilmek için sadece aleti telefonunuzla eşleştirmeniz gerekmektedir.

Samsung Galaxy Watch 4 Teknik Özellikler

  • Antrenman takip edeni
  • 1,2 inç ekran boyutu
  • 396×396 px ekran çözünürlüğü
  • Android işletim sistemi
  • Nabız sensörü
  • 247 mAh pil gücü
  • Sesli görüşme
  • 40 mm kasa çapı
  • 46,5 gr ağırlık
  • 16 Gb bellek
  • Titreşim

Samsung Galaxy Watch 4 Boyutları

Kasa Çapı 40 mm
Ağırlık 46,5 gr
Ekran 1,2 inç
Kordon Ayarlanabilir

Rahat işlem olanağı sağlaması bakımından geniş ekran boyu ile tasarlanan Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat, 46,5 gram ağırlığı ile uzun soluklu kullanımda sizleri rahatsız etmeyecektir. Her an kullanıma hazır olan aygıt, 1,2 inç ekran boyutuyla bütün işlemleri rahatça gerçekleştirmenize olanak sağlar. Kordon boyutunun ayarlanabilir olması bütün kullanıcılar için kullanım kolaylığı sağlar.

Samsung Galaxy Watch 4 Batarya Özellikleri

Kapasite 16 Gb
Emek harcama Süresi 2 gün
Batarya Lityum İyon
Batarya Gücü 247 mAh
Süratli Şarj Var

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat, 2 gün kullanım süresi yardımıyla sizleri katiyen yarı yolda bırakmayacak bir cihazdır. 247 mAh kuvvetli bataryası yardımıyla bütün özellikleri açık biçimde kullandığınızda dahi uzun soluklu performans sunar. Ortalama olarak 1,5 saatte tam şarj olma özelliğine sahiptir. 16 gb kapasite, bütün uygulama ve işlemleriniz için kafi olacaktır.

Samsung Galaxy Watch 4 Kişiselleştirme

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat kullanımını daha fonksiyonel hale getirmek için kişiselleştirme ayarlarına göz atabilirsiniz. Uyku analizi yardımıyla uyku esnasında yaşanabilecek aksilikleri rapor eder. Kalp sağlığınızı da düşünen Samsung Galaxy Watch 4, EKG ve tansiyon ölçümü yapma özelliği yardımıyla herhangi bir durumda erkenden uyarı verir.

Özelleştirilmiş antrenmanlarınızda sıradışı antrenman dostunuz olan Samsung Galaxy Watch 4, öteki arkadaşlarınızla yarışmanızı da muhtemel hale getirir. Canlı bildiri panosunda yer edinen adım sayma özelliği ile arkadaşlarınızla tatlı bir rekabet içinde girebilirsiniz. Meydan okuma özelliği yardımıyla antrenmana teşvik eden ve sosyalleştiren Samsung Galaxy Watch 4, yanınızdan ayırmayacağınız bir aygıt haline gelecek.

Samsung Galaxy Watch 4 Kurulumu

Samsung Galaxy Watch 4

  • Akıllı telefonunuzda Google Play üstünden Galaxy Wearable uygulamasını bularak indirin.
  • Uygulama açıldıktan sonrasında Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saatin yan kısmında bulunan başlatma tuşuna basılı tutarak aleti başlatın ve uygulama üstünden telefonun tanımasını bekleyin.
  • Samsung Galaxy Watch 4 saatinizde bulunan kodun akıllı telefonunuzdaki kodla eşleştiğine güvenilir olduktan sonrasında onaylayın.
  • Akıllı telefonunuz üstünden bir Samsung hesabı oluşturarak giriş yapın.
  • Onaylamanız gerekmekte olan izinleri okuduktan sonrasında onay vererek yönlendirmeleri takip edin.

Samsung Galaxy Watch 4 Kullanıcı Yorumları

Samsung Galaxy Watch 4

👤 *** ***: Samsung’un buds 2 sinide kullanıyorum. Bu saatte üzerine tuzu biberi oldu valla. Baya rahat aslına bakarsan özellikler desen full her şey var. İlk kere akıllı saat kullanıyorum bugün elime geçti ve saatle ağırlık antrenmanına gittim. Kalorilerimi kalp atışlarını falan gösteriyor fakat beni en oldukça rahat ettiren müzik için telefonu kullanmamak oldu. Budslarla beraber mükemmel çalışıyor. Siyahı yerine beyazını almak istedim ilk başta tedirgindim ancak ulaşınca gördüm ki baya yakışıklı orijinal kordonu oldukça kaliteli yumuşak bir hissiyatı var. Kordon rengi fotoğraflardaki benzer biçimde bembeyaz değil daha oldukça hafifçe gri beyaz ki bence bu şekilde olması daha iyi bembeyaz olsa oldukça süratli pislenirdi. Şarjına gelecek olursak daha o denli uzun kullanamadım fakat telefonu dahi her gün takıyoruz bu denli özelliğe şarjı benim için oldukça mühim değil.

👤 *** ***: Saat oldukça iyi fakat bir sıkıntısı var. Bende aldıktan sonrasında fark ettim. Şarjı 2 ile 2.5 gün içinde gidiyor. Tutum modunu açarsanız ve birtakım özelliklerini kapatırsanız 4 güne kadar gidiyor. Fakat saati ben oldukça beğendim. Şu ana kadarki gördüğüm tek problem şarj.

👤 *** ***: Muhteşem bir saat dün ulaştı elime oldukça şık ve zarif klasik bir saat neredeyse Samsung Watch tüm serisini Kullandım şuana kadar en iyisi diyebilirim.

👤 *** ***: Ürün oldukça güzel kümülatif kullanımda şarjı 1 gün normal kullanımda ise 2 günü kolaylıkla çıkarıyor. Orijinal kordon plastik ve oldukça rahat fakat Metal Kordon sevdiğim için daha farklı bir yerden satın alıp taktım çokta şık duruyor.

👤 *** ***: Ürün oldukça güzel görsellerde görüldüğü benzer biçimde tek kusuru şarjı daha öncesinde akıllı bilezik kullanmıştım şarjı 10 12 gün gidiyordu bu saatin şarjı 2 gün gidiyor kümülatif kullanırsanız doğal olarak süre düşüyor keşke şarjı 1 hafta gitse oldukça daha iyi olurdu.

👤 *** ***: Ürünü 1 aydır kullanıyorum. Uyku takibini denedim güzel bilgiler veriyor fakat eğer olmazsa olmaz değil bu nedenle geceleri Kapatıyorum. Şarj ederken de kapatabilirsiniz daha acele doluyor. Fotoğrafları ekledim ürün oldukça şık duruyor ara yüz çeşitliliği fazla. Fazlası ile işlevsel benim işime yarıyor. Anlık google asistana notlarımı hatırlatıcılarımı tek tuşla konuşarak ekliyorum. Harita spotify mevcut olan. Bluetooth menzilinde sesli arama ve gelen aramaları cevaplayabiliyorsunuz. Yeni gelecek güncellemelerle beraber daha iyi olacaktır. Ekg, nabız ve tansiyon ölçümleri başarıya ulaşmış. Düşünenlere öneri ederim.

👤 *** ***: Diesel Akıllı Saat kullanıcısıydım ancak Aklımda hep Samsung vardı sonunda aldım saat canavar benzer biçimde dieselden oldukça daha süratli seri çalışıyor. galaxy watch 5 çıkana kadar kullanmayı düşünüyorum.

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat ile ilgili dört gözle beklenen ve çokça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Samsung Galaxy Watch 4 şarjı kaç gün gidiyor?

Samsung Galaxy Watch 4 ortalama olarak olarak 2 gün kullanım özelliği sunmaktadır. Tutum modunda kullanıldığı takdirde bu süre 2,5 güne kadar uzatılabilir.

Samsung Galaxy Watch 4 konuşma özelliği var mı?

Samsung Galaxy Watch 4 arama yapma özelliği bulunmaktadır. Bunun için saatiniz üstünden rehberinize girerek görüşme başlatmak istediğiniz kişiyi seçmeniz kafi olacaktır.

Samsung Watch 4 su geçirir mi?

IP68 sertifikası ile geliştirilen Samsung Galaxy Watch 4, sadece 1.5 metre su geçirmez özelliğe sahiptir. El yıkama benzer biçimde günlük kullanıma elverişli durumlarda problem yaşanmasa da yüzme, duşa girme benzer biçimde aktivitelerde kullanılması önerilmemektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*