Rüyada Yeşil Sarık Görmek (Hayırlı tabiri)

Rüyada yeşil sarık görmek bolca kazanç getirecek bir işe girileceğine, verdiği kararların başarı göstermiş olması yardımıyla kendisine olan güveninin artacağına, kendisini fena hissetmesine neden olan bir olayın arkasından zaman içinde daha güzel işler başaracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların gittikçe azalarak sonunda biteceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından Tamamıyla kurtulacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüya tabiri üstadına bakılırsa rüyayı gören kişinin evliyse aşk tazeleyeceklerini, şahıs bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi oluşturmak için kazanç elde edeceğine, işinde oldukça büyük adımlar atacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, iş oluşturmak için kardeşiyle bir araya geleceğine, aramış olduğu kişiyi bulduğunda yavaş fakat sağlam adımlar ile ilerleyeceğine, oldukça büyük ve oldukça mutlu olacağı birtakım kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeşil sarık görmek sıhhat problemi bulunan insanların afiyet bulacağına, kabiliyetleri ile ön plana çıkacağına, problemlerinin çözüme kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine ve insanın sağlığını geri kazanacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, saygınlığına kir sürülmeyeceğine, problemleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyanın verdiği mesaja bakılırsa rüya sahibi insanın sıkıntıların yakın vakit içerisinde geçeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, problemlerinin ve sıkıntılarının birer birer çözüme kavuşacağına, iş hayatında oldukça büyük bir yardım alacağına ve aile yaşamı ile ilgili bir problemi çözeceğine, güzel günler geçireceğine, yeni bir eve taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başlangıcında yeşil sarık görmek istediği yaşamı yaşayabilmesi için oldukça kısa bir müddet kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, maddi problemlerinin kalmayacağı benzer biçimde iç dünyasının da zenginleşeceğine, yaşanmış olan durumun araştırılması yardımıyla bu durumun düzeltileceğine, kararlarına saygı duyulacağına, yaşanmış olan sorunların ortadan kalkacağına, sevilmiş olduğu bireyler ile arasının düzeleceğine yorumlanmaktadır.

Rüya yorumu kitabına bakılırsa rüya sahibi kimsenin haneye bolluk ve bolluk dolacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, dünya malının kendisinin dahi hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sevilmiş olduğu bireyler ile daha oldukça zaman geçireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, güzel bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Gönderdiğiniz Rüyanın Tabiri En Kısa Sürede Bu Sayfada Yayınlanacak. Sayfayı Derhal Kaydet

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*