Rüyada Delik Görmek (Hayırlı tabiri)

Rüyada delik görmek kazanılan paranın Tanrı yolunda harcanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, insanlara yardım elini açarak mutlu olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüya tabiri lugatına nazaran rüyayı gören kimsenin rahata ereceğine, geçim sıkıntısı çekilmeden istediği yaşamın yaşanılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, fazlaca iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacak bir işe başlanılacağına, uzun bir müddet süresince tamamlanmamış kalmış işlerin tamamlanacağına, daha çok gelir sahibi olunacağına alamettir.

Rüyada ağızda delik görmek ticaretin açılacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar kuvvetsiz olduğuna, alim bir kimse yardımıyla dinde olgunlaşacağına alamet eder.

Rüyada alnı delik görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların biteceğine, Tanrı’ın izni ile daima başarıya ulaşmış ve bolca rızklı olacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada otomobilde delik görmek vaktinde fazlaca çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha azca yorularak ve daha azca emek vererek alacağına, dertlerin aşılacağına, neşeli vakalar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arka deliği görmek bir aile dostunun pozitif pek çok adım atılmasına vesile olacağına, kardeşlerin beraber girdikleri işte fazlaca iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla işle uğraşılacağına, işlerini kısa süre içerisinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada avucunda delik görmek yaşamının kelimenin tam anlamıyla cennete döneceğine, fazlaca üst mevkilere kadar yükseleceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı delik görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, zorlukların yakın süre içerisinde biteceğine, yakın bir süre içerisinde atacağı birtakım adımlar yardımıyla fazlaca rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta delik görmek yeni kısmetlere nail olacağına, eline para geçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada baca deliği görmek kendisine duracak yüklü oranda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, karşısına çıkan engelleri fazlaca güçlük çekmeden kısa bir süre içerisinde atlatacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destek sağlar yardımıyla işlerin düze çıkacağına yorumlanır.

Rüyada bacakta delik görmek problemlere çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, dost veya akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayatında pozitif değişimler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada banyo deliği görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat biçimde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hastalık duyulan bir mevzuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, uzun bir müddet süresince tamamlanmamış kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başlangıcında delik görmek aynı andan pek fazlaca işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, gülüp eğleneceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada belinde delik görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, mutlu ve sıhhatli olacağına, toplumda itibarının ve saygınlığının yükseleceğine delalet etmiş olduğu söylenir.

Rüyada bileğinde delik görmek ilerleyeceğine bu sayede amaçlarına nail olacağına, aile fertleri ile uyumunun süreceğine, fazlaca büyük emekler yapılacağına inanılmaktadır.

Rüyada boğazı delik görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir süre sonrasında Tanrı’ın izni ile derman bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına fazlaca mutlu olacağına, üstündeki ağır yüklerin birazcık olsun hafifleyeceğine delalet etmiş olduğu söylenir.

Rüyada boynunda delik görmek rahata erileceğine, musibetlerin tek tek ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, uzun senelerden beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet etmiş olduğu söylenir.

Rüyada camda delik görmek bir arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolay bir şekilde karşılanacağına, aile hayatında fazlaca güzel günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebi delik görmek kaçırılan bir fırsatın değişik bir teklif olarak yeniden yakalanacağına, hayal edilen ve istenen ne var ise hepsine kavuşulacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çenede delik görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, işlerin aksamaması için birtakım adımlar atılacağına, yaşanmış olan sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmiş olduğu söylenir.

Rüyada çivi deliği görmek adımların fazlaca iyi bir yol açacağına, yaşayacağı her güzellik için Tanrı’a şükran borçlu olacağına, yardım isteyen insanlara fazlaca büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorabı delik görmek eşinden ve evlatlarından saygısızlık veya nankörlük görmeyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceği günlerin geçici değil, bir yaşam olacağına, gerek kısa gerek uzun solukta fazlaca iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin beraber hareket etmesi yardımıyla güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada cüzdanı delik görmek kendi işlerini fazlaca iyi bir seviyeye getiren rüyayı gören kişinin daha farklı insanların da yardımına koşacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve asla hiç kimseye karacılık atmayacağına, rahat günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada dağda delik görmek düşmana karşı utangaç olmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve problemli işlerle uğraşan kişilere fazlaca yardım edileceğine, iyi bir yer edinerek adından çoğunlukla söz ettireceğine işarettir.

Rüyada dar delik görmek maddeden fazlaca maneviyata ehemmiyet vereceğine, rüya sahibi şahıs hastaysa derman bulacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde delik görmek çeşit çeşit minik sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sevilmiş olduğu bireyler ile arasının düzeleceğine, eline fazlaca güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Rüyada derin delik görmek birikiminin artacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, istenen her şeye sevilen kişilerin destek vermesi yardımıyla kavuşulacağına ve refah içerisinde mutlu ve sıhhatli bir yaşam sürüleceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada dilde delik görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha çok büyüyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmiş olduğu söylenir.

Rüyada diş etinde delik görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir yaşamın kapılarını açacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini onarım ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine işaret eder.

Rüyada dişi delik görmek müşterilerin veya siparişin çoğalacağına, luktan, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, şifanın kısa süre içerisinde ve hızlı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Rüyada dizde delik görmek içerisine bulunan sıkıntıların son bulacağına, bolca rızık sahibi olunacağına, fazlaca başarıya ulaşmış ve mutlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada elbisede delik görmek ters giden olayların düzeltileceğine, hayata daha farklı pencerelerden de bakmayı bileceğine, yakın bir süre içerisinde fazlaca başarıya ulaşmış işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada ensede delik görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işinde yükseleceğine, kazancını artıracağına inanılır.

Rüyada evimizde delik görmek uzun bir müddet süresince bir olayın pozitif etkilerinin süreceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, bitkin ve hasta bir aile büyüğüne yardım edip hayır duasını kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin zemininde delik görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kazancın arttırılması mevzusunda büyük adımlar atılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylelikle maddi anlamda fazlaca daha çok kuvvetli hale gelmesini sağlayacak birtakım girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giyside delik görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, iyi hissedeceğine, kendisinin sahip olacağı talih yardımıyla başkalarının da yardımıyla nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz delik görmek fazlaca büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içerisinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından dolayı rüyayı gören kişiye fazlaca büyük bir minnettarlık duyacağına, rahatının ve konforunun yerine geleceğine, düşmüş olduğu zor durumlardan Tanrı’ın yardımı ile kurtulacağına delalet etmiş olduğu söylenir.

Rüyada gökyüzünü delik görmek dostları ve sevdikleri ile güzel zaman geçireceklerine, kadim dostları ile eskileri yad edeceklerine, sevilen bireyler ile güzel emekler yapılıp başarılar kazanacağına, heyecanlı ve süratli günler geçireceğine, atılacak adımlar yardımıyla yüklü oranda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağını delik görmek fırsatların her geçen gün daha da artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği mühim ve büyük fırsatlar yakalayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevilmiş olduğu bireyler ile fazlaca mutlu olmak için büyük emek harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözde delik görmek kendisini ve kazanılmış olduğu başarıları çekemeyen bireyler yüzünden fazlaca sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına karşın büyük başarılar kazanacağına, bir sorun mevzusunda hissettiklerinin gerçekle örtüşeceğine, insanoğlu tarafınca takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada halıda delik görmek rakiplerini köşeye sıkıştıracağına, uzun uğraşlar sonucunda kurduğu emek harcamaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir yaşam için adım atacağına, yapmış olduğu işin fazlaca başarıya ulaşmış bulunması yardımıyla işin uzayacağına buna bağlı olarak ta maddi kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada havalandırma deliği görmek uzun bir süre çekilen sıkıntıların sona erip güzel günlere kavuşulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, eski ahbapları ile iyi geçim durumunda olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada iğne deliği görmek işlerinin yoluna gireceğine, beklenilen takdiri alacağına, yaşamını baştan sona tekrardan ele alarak düzenleyeceğine alamettir.

Rüyada kalbi delik görmek işlerinin bir müddet güzel gideceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, elit bir konuma gelmiş olarak etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalçada delik görmek yakın bir zamanda meydana gelen sıhhat problemininin iyileştirme edileceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, şansın ve bahtının açılacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada kapı deliği görmek fazlaca rahat ve rahat bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir yaşam süresince herhangi bir sual yaşanmadan beraber mutlu olunacağına, gülümsemenin yüzünden tamamlanmamış olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması yardımıyla her işin altından kolay bir şekilde kalkabileceğine inanılır.

Rüyada karanlık delik görmek rakiplerinin fazlaca daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar yardımıyla fazlaca iyi bölgelere geleceğine, maddi ve tinsel olarak güçleneceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada karnı delik görmek büyük paralar kazanılacağına, uzun seneler süresince refah ve mutluluk için bir yaşam süreceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayada delik görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, sevinilecek bir haber alınacağına, ortaya koyacağı birtakım emekler yardımıyla üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada kıçının deliğini görmek fazlaca iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, yaşamının daha basit hale geleceğine, fazlaca sıhhatli olunacağına inanılmaktadır.

Rüyada giyside delik görmek mutlu ve rahat bir hayata kavuşacağına, kazanılan ekmeğin ihtiyaç duyan insanlarla paylaşılacağına, uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada köstebek deliği görmek yaşam arkadaşı ile iyi bir geçim içerisinde olacağına, daha öncesinde asla tatmadığı mutluluklar tadacağına, ailesine karşı fena davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada kulağı delik görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içerisinde ortadan kaldıracağına, dinç kalacağına, eline geçen fırsatları başarıya ulaşmış ve büyük kazanç sağlayacak biçimde kullanacağına ve fazlaca rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada kulakta iki delik görmek rahat günler geçirileceğine, zararı dokunan bir alışkanlığın bırakılacağına, ileride elit bir kimse olacağına alamet etmiş olduğu söylenir.

Rüyada lavabo deliği görmek kendisine söylenen her sözü fazlası ile ölçüp biçeceğine, yüzünün güleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada memede delik görmek sorunlarını daha rahat biçimde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yaşamını lüzumsuz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, aramış olduğu kişiyi bulduğunda yavaş fakat sağlam adımlar ile ilerleyeceğine, fazlaca büyük ve fazlaca mutlu olacağı birtakım kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada mermi deliği görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi yardımıyla fazlaca sıhhatli ve uzun ömürlü bir şahıs olacağına, daha farklı bir kent veya ülkeye taşınacağına, daha relax ve daha anlayışlı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda delik görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, hayatından mutlu olacağına, daha öncesinde asla yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına yorumlanır.

Rüyada mezarlıkta delik görmek kısa sürede olmasa dahi ileriki zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kazancının asla azalmayacağına, sıkıntılarından kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada odada delik görmek işinde başarıya ulaşmış olmak için kılı kırk yaracak biçimde hareket edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bir problem karşısında elinden fazlaca şey gelmesine karşın oralı olmayan birtakım dostlarıyla ilişkisini keseceğine yorulur.

Rüyada omuzda delik görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, yaşamının fazlaca güzel yönde ilerlediğini görüp mutluluktan havalara uçacağına, maddi açıdan fazlaca kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pantolonu delik görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve fakat bu biçimde kazanç elde edileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, bolca rızık ve para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada parmakta delik görmek fazlaca daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, meydana gelen dini duygulara yanıt vereceğine ve kendini Tanrı yoluna revan edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşamayacağına işarettir.

Rüyada pencerede delik görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, özlem çekenlerin buluşacağına, hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada sırtta delik görmek her türlü kötülükten uzak durulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, sevilmiş olduğu bireyler ile gireceği bir iş ile beraber artan özgüveni yardımıyla daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah delik görmek insanlarla arasının iyi olacağına, mutlu olunacağına, içerisine düşmüş olduğu karamsarlıktan kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada soba deliği görmek fena kişilerin haneden uzak tutulacağına, toplumun sevgisini daha çok kazanacağına, pek çok konudaki sorunların ve problemlerin aniden çözüme kavuşacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada solucan deliği görmek sıkıntılı geçen ve fazlaca büyük zararlara neden olan bir devrin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sevilen şahıslarla fazlaca başarıya ulaşmış bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânlar ile fazlaca hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada su deliği görmek kazancının da mutluluğunun da artacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada delik görmek zararı dokunan bir şahıs ile bağların koparılacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan deliği görmek sorunlarını yakın bir süre içerisinde çözeceğine, rüyayı gören kişinin sevilmiş olduğu kişiye kavuşacağına, çekmiş olduğu acıların ve zorlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada tişörtte delik görmek pek fazlaca kişiyi arkasından sürükleyeceği şeklinde, gelecekte de fikirlerinin toplumsal vakalarda tesirli olacağına, başarılarının artacağına, Tanrı katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada toprakta delik görmek maddi ve tinsel sorunların ortadan kalkacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile yaşamının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri kabul edilen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın süre içerisinde kabul olacağına, Tanrı’ın lütuflarından bol miktarda nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zor bir şekilde da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda delikler görmek daha fazlaca gelir getiren bir işe sahip olunacağına, bundan sonrasında güvenilmiş olduğu bireyler ile beraber adım atma sonucu alacağına, fazlaca kümülatif çalışacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada yanakta delik görmek elinde bulunan imkânları kullanarak problemlerine fazlaca daha iyi çözümler bulacağına, eğlenceye ve alışverişe bolca zaman ve bütçe ayırabileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada yolda delik görmek elit bir konuma gelmiş olarak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, günlerini insanlara iyilik dağıtmak için harcayacağına, fazlaca güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorumlanır.

Gönderdiğiniz Rüyanın Tabiri En Kısa Sürede Bu Sayfada Yayınlanacak. Sayfayı Derhal Kaydet

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*