Rüyada Başını Sallamak (Hayırlı tabiri)

Rüyada başını sallamak fazlaca iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek fazlaca iyi işler yapacağına, sağlığının iyileşeceğine, kazancının fazlaca daha çok olacağına, problemlerinin önemsiz ve aşılması basit problemler olacağına, aile içerisinde bir yaşam boyu refah ve mutluluk olacağına, verimli bir döneme girerek, refah içerisinde yaşayacağına inanılır.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüyanın verdiği mesaja bakılırsa rüya sahibi insanın ferahlığa çıkılacağına, zafere giden yolunun önünün açılmasına vesile olacak vakalar yaşanacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, yaşamının ortalarına gelmiş, yaşamda birtakım şeyleri deneyim etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, içsel olarak refah içerisinde olacağına, yaşamına kolaylık geleceğine delalet eder.

Rüyada başını sallamak yakınındaki kimselerin başarıları ile övüneceğine, kazanılan paranın artacağına, her zaman kendisine saygı gösterileceğine, sevilmiş olduğu kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede problemlerinden kurtulacağına, işlerini fazlaca daha iyi bir duruma getireceğine, zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, bilgisine güvenilmiş olduğu kişilerin gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı örnek olacağına inanılır.

Rüya tabiri üstadına bakılırsa rüya sahibi kimsenin herkes tarafınca takdir edilen ve sevilen biri olacağına, şansının ve bahtının kendisinden yana gideceğine, fazlaca büyük başarılar kazanacağına, kendisine ev ve otomobil benzer biçimde şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi düzlüğe çıkabilmesi için gerekmekte olan ne var ise her insanın elinden geldiği kadar destek olacağına, aile yaşamının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada başını sallamak kısmetin ve şansın açılacağına, fazlaca büyük atılımlar yapılacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, iş üzerine iş teklifi alacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin tekrar ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanmış olan bütün zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de deva bulunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet etmiş olduğu söylenir.

Rüya tabiri kitabına bakılırsa rüyayı görenin tövbelerinin Tanrı’a ulaşacağına, sıkıntıların kısa zamanda son bulacağına, hastalıkların son bulacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmesi yardımıyla maddi ve içsel olarak fazlaca rahat edileceğine, kısa bir vakit içerisinde yaşayacağı birtakım vakalar yardımıyla dertlerinden fazlaca kısa vakit içerisinde çözüme ulaştıracağına ve el attığı bir işte kendisine problem çıkartan tüm vakaları başarıyla bitireceğine, verilecek birtakım talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar asla görmediği kadar para göreceğine alamet ettiğine inanılır.

Gönderdiğiniz Rüyanın Tabiri En Kısa Sürede Bu Sayfada Yayınlanacak. Sayfayı Derhal Kaydet

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*