Rüyada Babaya Bağırmak – RuyaTabirleri.com

Rüyada Babaya Bağırmak

Rüyada babaya bağırmak, insanın babasıyla içinde geçecek kırıcı bir konuşmaya yada babasının kendisine dargın olduğuna yorumlanır. Vefat etmiş babasına bağırdığını gören kişilerin vicdanları yapmış oldukları bir doğru olmayan yüzünden rahatsızdır. Müsrif bir yaşam sürdürüldüğüne ve elde avuçta mevcud para ve malı doğru biçimde kullanmayan rüyayı gören kişinin giderek daha da borçlandığına, ailesiyle bu sebepten arasının açılacağına yorumlanır. Babası hayatta olan kimseler için ailelerinden özür işitmelerine neden olacak durumlar yaşayacaklarını bildirir. Geçmişte kalan birtakım tatsızlıkların ilerleyen günlerde tekrardan insanın karşısına çıkacağına ve bundan dolayı huzurun kaçacağına delalet ederken, çok fazla savurganlık sebebiyle atadan kalan mirasın asla uğruna elden çıkacağına tabir edilir. İslami kurallara kelimenin tam anlamı ile uyulmadığını, günaha yakın durulduğunu ve fena niyetli kimselerle arkadaşlık kurulduğunu bildirir.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüyada Babayla Kavga Etmek

Aile rızasını almadan girişilen işlere, hayırsız evlatlara ve babasının kendisine bıraktığı malı düşüncesizce harcamaya alamettir. İyi bir evlat olamamanın, ah etme almanın ve ailesini bir arada tutmakta zorluk çeken rüyayı gören kişinin giderek kontrolü kaybedeceğinin delaletidir. Bekar kimseler için düzensiz bir yaşam sürdürdüklerini ve iş mevzusunda tutarsızlıklar yaşayacaklarını, serüven ardında koşmaktan hayatlarını oldukca uzun seneler sonrasında rayına oturtacaklarını ifade eder. Kendisine verilen tembihleri dinlememek yüzünden zor günler geçirmek anlamına gelir.

Rüyada Babaya Vurmak

Babasına tokat attığını gören bireyler büyük bir günah işler ve anne-baba bedduası alırlar. Bir nesneyle babasına vurduğunu görmek riyakarlığa ve iyilik bilmez biçimde yaşandığına, merhametsiz davranma şekilleri sergilendiğine yorumlanır. Dinden çıkmak, İslamiyet’ten Tamamıyla uzak bir yaşam sürmek ve haram lokma yiyecek manasına da gelir.

Rüyada Babaya Bağırmanın Ruhsal Yorumu

Babasıyla yazışma kuramamış yada babasız büyümüş kimselerin içlerinde biriken öfkenin ifadesidir. Terk edilmiş ve ebeveynlerini asla tanımamış kimselerin anne ve babalarına söylemek istedikleri şeyler bulunduğunu, yanıtsız soruları sebebiyle sorun yaşadıklarını da ifade eder.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*