Rüyada Babasını Görmek – RuyaTabirleri.com

Rüyada Babasını Görmek

Rüyada babasını görmek, rüyayı gören insanın, içerisine düşmüş olduğu durumlarda ve maruz kalmış olduğu sıkıntılı vakalara daha cesaretli yaklaşacağına, problemlere daha akıllı başlı bir halde bakacağına ve sorunların çözülmesi için oldukca daha emin ve daha çevik davranacağına ve problemleri daha rahat bir halde çözerek başarıya ulaşacağına tabir eder. Bununla beraber, rüyayı gören kişinin yapmayı oldukca istediği bir şeyi yapmış olup hayallerine kavuşacağına yorumlanır.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüyada Babasını Ölmüş Görmek

Emek verme yaşamı veya aile yaşamı ile ilgili oldukca sıkıntılı, problemli ve fena bir haber alınacağına, bu haber ile beraber işlerin daha kötüye gideceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada Babasını Hasta Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında binbir güçlükle kazanılmış olduğu parayı hayır gelmeyecek ve geri dönüşü olmayacak boş işlere harcadığına delalet eder.

Rüyada Babasını Dövmek

Rüyayı gören insanın babasına bir vakayla veya bir durumla ilgili olarak haber verdiğine veya bir bildiri gönderdiğine ve bu haberin babasının oldukca sevineceği bir haber olacağına işaret eder.

Rüyada Babasını Öldürmek

Vakalara karşı büyük bir cesaret ile yaklaşılması ve sorunların daha zekice ve daha geniş kapsamlı düşünülerek çözülmesi yardımıyla oldukca iyi işler yapılacağına fakat bir müddet sonrasında rüyayı gören kişinin istemeden de olsa fena şeyler hayata geçirmeye başlamasına ve günah işlemesine rivayet eder.

Rüyada Babasını Tabutta Görmek

Kazanılacak paranın helal ve verimli olacağına, oldukca güzel günler görüleceğine ve en kısa zamanda oldukca mutlu bir haber alınacağına yorulur. Uzun süreden beri yapılan işten vazgeçilip daha çok kazanç sağlayacak bir işe geçileceğine ve oldukca hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada Babasını Öptüğünü Görmek

Rüyayı gören insanın, oldukca hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Etiketler: Rüyada Babasını Öldürmek

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*