Rüyada Babamı Görmek – RuyaTabirleri.com

Rüyada Babamı Görmek

Rüyada babamı görmek, rüyayı gören insanın tabiri caizse yaşamı süresince sırtının yere gelmeyeceği kadar kudretli ve hikmetli bir şahıs haline geleceğine delalet eder. Rüya sahibi başarısızlıklarının, hatalarının, korkularının ve hastalıklarının üstüne büyük bir inanç ve cesaretle gelecek bu sayede kendisiyle yüzleşerek tekrar hatalarını yeniden etmeyecek ve bu da başarının ve mutluluğun sırrını bulmasına vesile olacak anlamına gelir.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüyada Babamı Ağlarken Görmek

Rüyayı gören insanın gerçek bir aile saadeti yaşayacağına, anne ve babasının devamlı başlangıcında olacağına, rüyayı gören kişinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar hususi bir duygu bulunduğunun bilincinde olarak yaşayacağına ve onların devamlı kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada Babamı Namaz Kılarken Görmek

Rüyayı gören insanın şayet babasıyla ilgili bir dileği veya isteği var ise onun kabul olacağı manasına gelir ve hayırlara yorulur. Rüyayı gören kişinin babasının hastalıklarından, huzursuzluklarından, geçim derdinden ve sıkıntılarından kurtulacağına bunun da kendisini fazlaca mutlu edeceğine ve tabiri caizse kelimenin tam anlamıyla kendisine dünyalar verilmiş benzer biçimde olacağına yorulur.

Rüyada Babamı Hasta Görmek

Rüyayı gören kişiye Tanrı’ın bir iyiliğinin, güzelliğinin veya hayrının isabet edeceğine rüyayı gören kişinin de rahata ereceğine ve kurtuluşu bulacağına rivayet edilir. Fena, zor ve problemli günlerin geride kalacağına ve rüyayı gören kişinin mutluluktan yana bol miktarda nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada Babamı Daha farklı Hanımla Görmek

Rüyayı gören insanın hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin fazlaca inanarak girmiş olduğu işlerden ve düşünce ortaklığı yapmış olduğu kişilerden yana aradığını bulamayacağına, pişman olacağına, bu şekilde bir adım atmakla hata yaptığına ve hem para hem de vakit kaybettiğine inanacağına delalet eder. Şahıs, gerilmiş, moralsiz ve mutsuz günler geçirecek bu yüzden de işindeki verim de düşecek anlamına gelir.

Yorumlar
Etiketler: Rüyada Babamı Daha farklı Hanımla Görmek, Rüyada Babamı Namaz Kılarken Görmek

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*