Rüyada Baba ile Kavga Etmek

Rüyada Baba ile Kavga Etmek

Rüyada baba ile kavga etmek, kimseyi dinlemediği için bilhassa maddi mevzularda büyük yanlışlar yapılmasına, insanın tüm yaşamını etkileyecek ve mühim seviyede değiştirecek doğru olmayan kararlar alacağına alamettir. Rüyasında babasıyla kavga eden bireyler aile içerisinde istenmeyen münakaşalar yaparlar ve egoist bir davranış içerisine girerler. Çok fazla hırçın davranıldığına ve bu sebepten dolayı sevdiklerinin kişiden uzaklaşmaya başladığına da tabir edilir. İslami açıdan ise insanın ailesine, bilhassa anne ve babasına gerekmekte olan ehemmiyeti vermediği için devamlı olarak başına problemler geldiğine, hayır duaları almadığından ötürü da mutsuz bir insan olduğuna delalet eder.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüyada Baba İle Tartışmak

Babayla kavga etmekle benzer biçimde tabir edilir ve kişiye davranışlarına dikkat etmesi için bir uyarıda da bulunur. Aile içerisinde çıkacak anlaşmazlıklara, insanın sevdiklerine ve bilhassa anne, babasına karşı olan davranışlarına dikkat etmeyip, devamlı olarak kırıcı davrandığına da işaret eden rüya, hem de iş kaybı yada güç kaybı olarak da nitelendirilir. Rüyasında babasıyla kavga eden bireyler emek verme hayatlarında da sıkıntılı durumlar içerisinde kalır ve mutsuz olurlar.

Rüyada Babadan Azar İşitmek

Uyarı alınacağını bildiren bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin istemediği halde doğru olmayan adımlar attığını ve yaşamını uçuruma sürüklediğini işaret eden rüya, bu zamanda insanın çevresinden gelen her türlü uyarıya kulak vermesi icap ettiğini ve bir an öncesinde kendisine çeki seviye verip, yaşamını daha iyi bir hale getirmesini öğütler. İslami olarak da insanın babasının bir kırgınlığı olduğuna ve onun gönlünü alması gerektiğine vurgu meydana getiren rüyalar arasındadır.

Rüyada Baba İle Kavga Etmenin Ruhsal Yorumu

Çocukluk dönemine ilişik bilgiler veren rüya, insanın baba figürü ile olan çatışmasını simgeler. Yeterli seviyede baba sevgisi görmeyen yada babası ile içinde kuvvetli bağlar kuramayan, baba eksikliği duyan, şefkatten uzak bir çocukluk geçiren bireyler rüyalarında babaları ile kavga ettiklerini görürler. Bu durum aslına bakarsak insanın gerçekte babasına karşı söylemek istedikleri bulunduğunu fakat bu duyguları devamlı olarak bastırdığını gösterir.

Etiketler: Rüyada Babadan Azar İşitmek

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*