Rüyada asker terhisi görmek – Hayırlı Rüyalar

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüyada asker terhisi görmek antipatik bir münakaşanın ortasında kalınacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, aile üyeleri ile birlikte ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak ihtilaf çıkaracağına, işte de mutlu olunacağına, yaşanmış olan fena durumların kısa süre içerisinde düzeleceğine, verdiği kararlar doğrultusunda oldukça iyi bir mevkiye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker terhisi gördüyseniz

  • Oldukça azca bildiğiniz mevzulara gereğinden fazla vakit veya para harcama riskiniz var.
  • Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada askerden terhis bulunduğunu görüldüğünde asla tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya destek olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı zekice hamleler yardımıyla oldukça büyük kazanç elde edeceğine, oldukça büyük üzüntüler yaşanmasına neden olacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, hayallerine kavuşup daha oldukça emek harcama şevki ile dolacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına rivayet eder.

Rüya yorumcularına gore rüyada askerde terhis olmak onu yönetmeye ve izleyeceği yolu göstermeye çalışacağına bu durumun da kendisini kimi zaman karşı konulmaz noktalara getireceğine, hane içerisine deyim yerindeyse ay doğacağına, yaşanmış olan son durumlardan dolayı oldukça zarar edileceğine, problemsiz ve mutlu bir yaşam süreceğine nadiren de iş kaynaklı problemler yaşayacağına, eline geçen kazancı hayal etmiş olduğu projeler için harcayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmiş olduğu söylenir.


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*