Rüyada Arkadaşının Tacize Uğradığını Görmek (Hayırlı tabiri)

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yakın bir süre içerisinde karşılaşacağı fena vakaları uzaklaştıracağına, oldukça hayırlı ve güzel bir vakayla karşılaşacağına, oldukça uzun ve sıkıntılı bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bir sıkıntıyı çözeceğine, aile bireylerini fena etkisi altına alabilecek bir durumun bertaraf edileceğine, içerisinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına inanılır.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüya ansiklopedisine nazaran rüyayı gören insanın çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, oldukça hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Tanrı tarafınca en kısa süre içerisinde gönderileceğine, mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içerisinde ortadan kaldıracağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulur.

Rüyada iş arkadaşının tacize uğradığını görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, aksiliklerin neden olduğu bir doğru olmayan anlaşılmanın düzeltileceğine, maddi anlamda feraha ermeye, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, tecim hayatına atılması durumunda başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirine nazaran rüyayı gören kimsenin aile içindeki huzurun hayatta birtakım kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, başarıya ulaşmış ve kazançlı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşamış olduğu problemlerden kurtulmak için oldukça başarıya ulaşmış bir şahıs ile ortaklık kuracağına, oldukça büyük ve zor vakaları sonlandıracağına, sıkıntıya düşmüş olduğu zamanlarda edeceği dualar yardımıyla ferahlığa çıkacağına, girilen bütün işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada yakın arkadaşının tacize uğradığını görmek mutluluktan, sağlıktan, refah ve neşeden bol miktarda nasipleneceğine, her mevzuda oldukça talihli, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ileride mutlu, rahat ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, işindeki bereketin çoğalacağına, daha mühim, büyük ve güvence olacak gelir kapılarına ulaşacağına, problemlerinden oldukça kısa bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Yorumcuya nazaran rüyayı gören kişinin şimdiye kadar yapmış olduğu bütün çalışmaların ve verdiği bütün emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, kendini doygunluk etmek için yaşayacağına, cebinin para göreceğine, kişisel mevzularda yeteneklerinin üstüne gideceğine, zarar edilen mevzularda yapılacak hamleler yardımıyla kara geçileceğine, oldukça büyük ve başarıya ulaşmış işler ile gelecek için türlü türlü emek harcamalar yapılacağına alamettir.

Gönderdiğiniz Rüyanın Tabiri En Kısa Sürede Bu Sayfada Yayınlanacak. Sayfayı Derhal Kaydet

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*