Rüyada Abisini Görmek – RuyaTabirleri.com

Rüyada Abisini Görmek

Rüyada abisini gören şahıs, sıkıntıdan, zorluktan, korkulardan, endişeden, gürültü ve patırtıdan uzak yaşayacak, kendi kendisine her anlamda kafi gelecek, güç ve kudret sahibi kimse olacak anlama gelir. Rüyayı gören insanın tek başına her zorluğa göğüs gereceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin kendine olan güveninin de, inancının da tam olduğuna yorulur.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüyada Abisini Ağlarken Görmek

Bir insanın rüyasında abisini ağlarken görmesi hayırlara alamet eder ve rüyasının tam aksine abisiyle ayrıysa kavuşacağına veya küsse barışacağına tabir edilirken bir öteki taraftan da abisin hastalığı var ise onun iyileştiği, mutsuzsa mutsuz olduğu, tehlikedeyse de emniyette olduğu haberini alacağı manasına gelir.

Rüyada Abisini Evlenirken Görmek

Rüyayı gören insanın abisinin başarıları ile övüneceğine, onu alkışlayacağına, destekleyeceğine ve üstünden hayır dualarını noksan etmeyeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin abisinin almış olduğu zaferler yardımıyla bütün ailenin gurur deposu olacağına rivayet edilir.

Rüyada Abisini Ölmüş Görmek

Rüyanın tam tersine rüyayı gören insanın abisiyle yaşlanacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, fena günde de, iyi günde de hep beraber olacaklarına işaret eder.

Rüyada Abisini Hasta Görmek

Bu rüya iki biçimde yorumlanır. Rüyayı gören insanın abisinin kolay bir hastalığa yakalandığını görmesi, abisine Tanrı tarafınca isabet edecek bir iyiliğe yorulurken, rüyayı gören kişinin abisini illet bir hastalığın pençesinde görmesi abisinin düşeceği hataya ve günaha tabir edilir.

Rüyada Abisini Şehit Görmek

Rüyayı gören insanın abisinin hayal ettiğinden de yüksek noktalara geldiğini, makam ve söz sahibi bulunduğunu, işini mükemmel biçimde icra ettiğini, adını başarıları ile duyurduğunu görme kısmetine erişeceğine ve oldukca sevineceğine delalet eder.

Yorumlar
Etiketler: Rüyada Abisini Ağlarken Görmek, Rüyada Abisini Hasta Görmek

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*