Rüyada Abi Görmek – RuyaTabirleri.com

Rüyada Abi Görmek

Rüyada abi görmek, tehlikelerden uzakta ve güvende olamaya işaret eder. Bununla beraber yaşamın güzel ve uzun olacağına delalet eder. Rüyasında abisini gören insanın rüyası sözü geçen ve maddi olarak kuvvetli biri olacağı, hayatta sorun ve güçlük çekmeyeceği manasına gelir. Rüyada abisini gören şahıs asla yokluk ve kıtlık çekmez, kesesi devamlı para, evi de nimet dolu olur. Rüyada abi görmek zenginlik ve iyi yaşam manasına da gelir.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüyada Erkek Kardeş

Rüyada erkek kardeş görmek fazlaca hayırlıdır. Hayırlı olacak ve mutluluk verecek bir şey duymaya veya sürpriz bir haber almaya delalet eder. Rüyada erkek kardeş veya abi görmek bir taraftan da ortak iyelik ve aile içerisinde yaşanacak kargaşa manasına gelir.

Rüyada Kız Kardeş Görmek

Rüyada kız kardeş görmek, ortak bir mala işaret ederken, bununla birlikte kısmet anlamına gelir ve rüyayı gören kişinin rahat ve güzel geçecek olan hayatına işaret eder.

Rüyada Kuzen Görmek

 Rüyada kuzen görmek pek de iyi değildir. Rüyasında kuzenini gören rüya sahibi, fazlaca istediği ve fazlaca ümitli olduğu bir olayın negatif olarak sonuçlanacağı haberini alacak ve fazlaca üzülecek anlamına gelir.

 Rüyada Yeğen Görmek

 Rüyada yeğen görmek hayırlı ve güzel şeylere işaret eder. Bir şahıs rüyasında yeğenini görürse şayet bu o insanın hayatta kazanacağı zaferlere ve başarılara işaret eder. Yeğen bununla birlikte tecim hayatında güzel ve köklü gelişmeler anlamına gelir.

 Rüyada Dayı Görmek

Rüyada dayı görmek, aile fertleri tarafınca üstünden konuşulacak mühim bir mevzuya işaret eder. Rüyada dayı gören şahıs birinden akıl alacak ve annesinin akrabalarından destek ve yardım görecek anlamına gelir.

 Rüyada Hala Görmek

Rüyada hala görmek insanın rızkına ve kazancına işaret eder.

Yorumlar

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*