Rüyada Abdest Almak – RuyaTabirleri.com

Rüyada Abdest Almak

Rüyada abdest almak güzel ahlaklı olmaya, iyi niyetli ve hayır yapmayı seven kişilere, hidayete ermeye, hak yolunu bulmaya, kudretli ve yüce gönüllü olmaya delalet eder. Rüyada abdest almak devamlı hayırlı ve güzel olana işaret eder. Rüyayı gören kişinin mutluluk verici haberler alması veya bu şekilde vakalar yaşaması, problemlere çözüm, dertlere derman bulması manasına gelirken zor durumda olan bireyler olduğu biçiminde de yorumlanır. Bu rüya hak yolunu ve dini terk etmiş kimselerin hak yolunu tekrardan bulacaklarına ve sonsuz bir gönül rahatlığına kavuşarak, tövbekâr olacaklarına yorulur. Rüyasında abdestini tam aldığını gören şahıs her türlü sıkıntıdan kurtulacak anlama gelir.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Rüyada Abdest Almak ve Namaz Kılmak

Bir şahıs rüyasında abdest alıp bir de namaz kıldığını görürse bu şahıs her türlü emeline kavuşur ve mutlulukların en büyüğünü yaşamaya nail olur.

Rüyada Gusül Abdesti Almak

Rüyada gusül abdesti alan şahıs lüzumsuz yere savurduğu kazancını veya boş işlere feda etmiş olduğu mal varlığını tekrardan kazanacak anlama gelir.

Rüyada Abdest Alamamak

Rüyada abdest alamamak müşkül olmak manasına gelir. Bir şahıs rüyasında abdest almak istediği halde bunu başaramazsa hayal kırıklığı ve üzüntü yaşayacak, sıhhat problemleri ile karşılaşacak, maddi ve tinsel olarak kayıplar yaşayarak üzülecek anlama gelir.

Rüyada Camide Abdest Almak

Rüyada camide abdest almak, rüyayı gören kişinin olmasını istediği hayallerin gerçekleşmesi durumunda malından veya parasından vereceği sadakaya delalet eder. Birtakım rüya tabirleri camide abdest almayı insanın yapmak istediği her şeyin gerçek olacağı, bunun içerisinde daha evvelinde Tanrı’a verdiği hayır sözünü gerçekleştireceği biçiminde yorumlar.

Rüyada Abdest Almak İçin Su Aramak

Rüyada abdest için su aramak, insanın amaçlarına giden yollarda karşısına çıkacak olan problemlere deva araması manasına gelir.

Yorumlar
Etiketler: Rüyada Gusül Abdesti Almak

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*