Profilo KM8610HTR Kurutma Makinesi Özellikleri

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi bilhassa kış mevsiminde, çamaşırlarımızı naturel yollardan kurutamadığımızda hayatımızı kolaylaştırırken çağdaş teknolojisi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, son teknoloji sensörleri ile çamaşırlarınızı minimum enerji tüketimi ile kurutur. Böylelikle hem elektrik faturanızdan tutum edebilir hem de çevreyi koruma olanağı bulabilirsiniz.

Profilo KM8610HTR Özellikleri

Kapasite 8 kilo
Ağırlık 47.9 kilo
Program Sayısı 9
Uzaktan Kontrol Yok
Ses Seviyesi 65 dB

Profilo KM8610HTR Kurutma Makinesi

Profilo KM8610HTR kurutma makinesinin tasarımı da son derece şık ve çağdaş. Büyük ve aydınlık tamburu yardımıyla, çamaşırlarınızın içindeki her detayı rahatça görebilirsiniz. Ek olarak, cihazın kullanımı da son derece basittir. Dokunmatik ekranı yardımıyla, program seçimleri ve cihazın kontrolü son derece rahat hale gelmiştir.

Bu özellikleriyle Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, evinizin beyaz eşya ihtiyacını karşılamak için muhteşem bir seçenektir. Hem fonksiyonel hem de güzel duyu açıdan beklentilerinizi karşılayacak olan bu aygıt, hayatınızı kolaylaştıracak ve çamaşırlarınızın daha iyi korunmasını sağlayacaktır.

İşte, Profilo KM8610HTR Kurutma Makinesi ile ilgili bütün detaylar;

Profilo KM8610HTR Dizayn

Profilo KM8610HTR kurutma makinesini, beyaz rengiyle evinizin dekorasyonuna uyum sağlamayı başarır. Sağa açılan kapağı ile basit kullanım olanağı sunan bu makine, LCD ekranı ve dokunmatik tuşları yardımıyla son derece kullanışlı hale gelmiştir. LCD ekran ile çamaşır kurutma programlarını kolay bir şekilde seçmenize imkan tanırken dokunmatik tuşlarla da cihazın kontrolünü rahat ve ergonomik bir halde yapabilirsiniz.

Ek olarak, Profilo KM8610HTR kurutma makinesinin tamburu da son derece geniş ve aydınlık bir yapıya sahip. Bu şekilde, çamaşırlarınızın her bir detayını rahatça görebilir ve tambura daha çok çamaşır sığdırabilirsiniz.

Tasarımıyla güzel duyu ve fonksiyonellik bir arada sunan Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, çağdaş evlerin beyaz eşya ihtiyacını karşılamak için muhteşem bir seçenektir. Her ayrıntısı özenle düşünülmüş olan bu aygıt, evinizin hem görünümünü hem de hayat standardını yükseltecektir.

Profilo KM8610HTR

Profilo KM8610HTR Kapasite

8 kilogram kurutma kapasitesi ile tasarlanan Profilo KM8610HTR, büyük aileler ve fazla çamaşırlı evler için ideal bir tercihtir. Kompakt yapısı ile ön plana çıkan bu makine, çamaşır makinesinden çıkan bütün çamaşırları tek seferde kurutmanızı sağlayarak kullanım bakımından da işlevselliğini ortaya koyar.

Profilo KM8610HTR Boyut ve Ağırlık

Yükseklik 842 mm
Genişlik 598 mm
Derinlik 613 mm
Ağırlık 47.9 kilo

842 mm yüksekliği ile ön plana çıkan Profilo KM8610HTR, 598 mm genişlik ve 613 mm derinlik ölçüleri yardımıyla kompakt bir biçim kazanmayı başarmıştır. Bununla beraber sadece 47.9 kilogramlık ağırlığı yardımıyla ev içerisinde hareket ettirmeniz de kolaylaştırılmıştır. Bununla beraber aynı zamanda minimal boyutları her ortama uyum sağlamasına destek olmuştur.

Profilo KM8610HTR Teknik Özellikleri

  • 8 kilogram kurutma kapasitesi 
  • Reload özelliği
  • AutoDry ile güvenilir kurutma
  • Şık ve çağdaş dizayn
  • Birden çok program seçeneği
  • Toz filtresi 
  • Rutubet sensörü ile ıslaklık idrak etme
  • Kırılgan kurutma

Profilo KM8610HTR Enerji Tüketimi

Enerji Verimlilik Sınıfı A++
Ses Seviyesi 65 dB
Yoğuşma Verimlilik Sınıfı B

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, A++ enerji sınıfı ile yüksek enerji verimliliği sağlar. Kurutma işlemi esnasında enerji tüketimini en az seviyeye indiren bu makine, enerji tasarrufu noktasında kullanıcılarını mutlu etmeyi başarır. Yoğuşma verimlilik sınıfı ise B olarak belirlenmiş olup nemli havanın yoğuşmasını daha randımanlı bir noktaya taşır.

65 dB ses düzeyi yardımıyla makinenin gürültüsünden rahatsız olmadan kitap okumanız veya uyumanız muhtemel olur. 

Profilo KM8610HTR Programları ve Kullanımı

Profilo KM8610HTR, kırışık azaltma özelliği ile kurutma işlemi esnasında çamaşırlarınızın kırışık olma riski azaltılır. AutoDry özelliği ise rutubet seviyesine bakılırsa otomatikman kurutma süresini ayarlanmasını ve çamaşırlarınızın ergonomik bir halde kurumasını sağlar.

Ayarlanabilir kurutma derecesi yardımıyla çamaşırlarınızın kurutma derecesini kendi tercihinize bakılırsa ayarlayarak duyarlı çamaşırlarınızın güvenliğinden güvenli olabilirsiniz.

Reload (Tekrardan yükleme fonksiyonu) özelliği yardımıyla makineyi arzu ettiğiniz zaman durdurabilir, çamaşırlarınızı ekleyebilir ve kurutma işlemine devam edebilirsiniz.

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, Anti-vibration yan duvar tasarımıyla sessiz ve stabil bir halde çalışır. Böylelikle kurutma işlemi esnasında makinenin çıkardığı gürültü en az seviyeye indirilir ve makine daha dengeli bir halde çalışır.

Profilo KM8610HTR programları ile kullanım bakımından büyük kolaylık elde eden bir makinedir. Profilo KM8610HTR programları;

  • Gömlekler/Bluz 
  • Havlular
  • İç çamaşırları
  • Karışık
  • Outdoor
  • Süper kısa 40′
  • Yünlülerde son uygulama 
  • Vakit programı sıcak
  • Vakit programı soğuk

biçiminde tasarlanarak çamaşırların randımanlı ve yüksek performansla kurutulmasına imkan tanır. 

Profilo KM8610HTR Yorumları

👤 *** ***: Ürünü 4 aydır kullanıyoruz. Kurutma performansı fazla iyi. Programları kafi. Kırılgan, çekebilecek giysiler için daha düşük sıcaklıkta kurutan duyarlı programı var.

👤 *** ***: Filtre temizliği ve bakımı basit, kendiniz rahatça yapabilirsiniz. Görsel olarak fotoğraflarından daha güzel duruyor. Aldıktan sonrasında neden daha öncesinde almadım diyeceğiniz bir ürün. Bilhassa İstanbul gibi denize yakın nemli çamaşır kurutmanın zor olduğu yerlerde.

👤 *** ***: Kurutma performansı fazla iyi. Rutubet sensörü yardımıyla makinede verilen sürede değil çamaşır kuruyunca duruyor. Bu da çamaşırı yıpratmıyor. Yeterli programda atarsanız çekme, yıpratma vs. yapmıyor. Çift toz filtresi olması da fazla iyi.

👤 *** ***: Kurutma işlevi fazla iyi, çabalama sesi rahatsız etmiyor, elbiseler kuru ve daha bir yumuşak biçimde çıkıyor. Sonuçtan memnunuz. Alınacak bir makine öneri ederim.

👤 *** ***: 1 senedir araştırma içerisindeydim tüm markaları inceledim ve bu makinede karar kıldım. Çamaşır makinemde Profilo o nedenle daha iyi oldu. 1 haftadır kullanıyorum hakkaten mükemmel bir şey şimdiye kadar niye almadım diye ağladım. Kurutma oldukça güzel başarı göstermiş ses mevzusunda doğal olarak ki meydana getirecek oldukça normal, şu demek oluyor ki iyi ki almışım.

👤 *** ***: Ürünü gereksinim duyan her insana öneri ederim tam bir fiyat performans ürünü ben fazla mutlu kaldım sesi fazla azca asla can sıkıcı değil.

👤 *** ***: Servis çamaşır makineniz daha farklı marka ise üstüne kurulum yapmıyor, bağlantı aparatı vermiyor, bunu bilerek satın alın derim.

👤 *** ***: Sesi fazla çıkıyor. Ek olarak kurutma süresi de baya uzun, beğenmedim.

Editör Yorumu

Şayet siz de çamaşırlarınızı kurutmak için vakit ve enerji tasarrufu elde eden bir aygıt arıyorsanız, Profilo KM8610HTR kurutma makinesi tam da ihtiyacınız olan ürün olabilir.

Bu ürünün kırışık azaltma opsiyonu yardımıyla, çamaşırlarınızın daha azca kırışması için hususi bir mod sağlanıyor. Ayarlanabilir kurutma derecesi ve AutoDry özellikleri ile makine Tamamıyla size has kurutma seçenekleri sunuyor. Böylelikle, çamaşırlarınızın kurutma süresi ve derecesini kendinize bakılırsa ayarlama olanağı bulabiliyorsunuz.

Reload (Tekrardan yükleme fonksiyonu) özelliği de son derece kullanışlı olan bu makinenin Anti-vibration yan duvar tasarımı ile sessiz ve stabil bir çabalama sağlıyor. Bu özellik yardımıyla, çamaşırlarınızı kuruturken gürültü seviyesi minimum düzeyde tutuluyor.

Netice olarak, Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, her türlü çamaşırınızı kurutmanız için gerekmekte olan özelliklere sahip bir cihazdır. Enerji sınıfı A++ ve Yoğuşma verimlilik sınıfı B olması da hem enerji tasarrufu hem de kurutma performansı bakımından avantaj sağlıyor.

Şayet siz de evinizde çamaşır kurutmak için kaliteli ve kullanışlı bir aygıt arıyorsanız, Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, özellikleri ve tasarımı ile sizin için ideal bir seçenek olabilir.

Bu bölümde Profilo KM8610HTR kurutma makinesi hakkında merak edilenlere yanıt vereceğiz. 

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi kaç kilogramlık çamaşır kapasitesine sahip?

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, 8 kilogramlık bir çamaşır kapasitesine sahiptir. Bu şekilde, tek seferde daha çok çamaşır kurutabilir ve zamandan tutum edebilirsiniz.

Profilo KM8610HTR enerji sınıfı nedir?

Profilo KM8610HTR kurutma makinesinin enerji sınıfı A++’dır. Bu şekilde, enerji tasarrufu sağlayarak hem doğaya hem de cebinize katkıda bulunabilirsiniz.

Profilo KM8610HTR Kırışık azaltma opsiyonu nasıl kullanılır ve ne işe yarar?

Kırışık azaltma opsiyonu, makine tarafınca üretilen buğu yardımıyla çamaşırların kırışmasını azaltır. Bu şekilde, çamaşırlarınız daha azca kırışır ve daha azca ütüleme ihtiyacı duyarsınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*