O Kız Kanal D 21. Bölüm 22 Şubat Çarşamba Tek Parça İzle.. – Muhabir

O Kız  Kanal D 21. Bölüm 22 Şubat Çarşamba Tek Parça İzle..  Kanal D’nin ekranlarında gösterilen ve fazlaca sevilen yeni diziler içinde yer edinen “O Kız” adlı  dizi her hafta Çarşamba günleri Saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyircileri ile buluşuyor! ‘O Kız’ dizisi 21 Eylül Çarşamba günü ilk bölümüyle yayınlanmaya başlamasının peşinden hikayesi dikkat çekmeye başladı izleyenleri tarafınca büyük ilgi görmüş oldu, fazlaca sevildi ve dört gözle beklenen bir takım oldu. ‘O Kız’ dizisinin mevzusu nedir? Oyuncuları kimdir? Dizinin son bölümünde neler yaşandı? Dizide bu hafta neler yaşanacak? ‘O Kız’ her Çarşamba Saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. O Kız Kanal D 21. Bölüm 22 Şubat Çarşamba Tek Parça İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

O Kız Kanal D 21. Bölüm 22 Şubat Çarşamba Tek Parça İzle..

‘O Kız’ 21. Bölüm 1. Fragmanı İzle..

‘O Kız’ 21. Bölüm 2. Fragmanı İzle..

‘O KIZ’ DİZİSİ KONUSU NEDİR? DİZİDE İZLEYİCİLERİ NELER BEKLİYOR?

Zeynep, toplumsal medya fenomeni olup, yoksul hayattın dan kurtulmanın yollarını arar. bununla beraber da babasına annelik yapmaktadır. Şu sebeple 45 yaşındaki babası 5 yaşlarında bir çocuğun hareketlerine, zekasına, düşüncesine sahiptir. Kadir boynuna dolanan bir kordondan ötürü bu yaşamı kendi seçmemiş hayata zor bir şekilde adım atmıştır ve kaderini bu şekilde yaşamaktadır. Kadir yaşamı için ,kendi için, evladı için hiçbir şey yapamamaktadır. Fakat kızı Zeynep’in hayalleri büyüktür.

‘O KIZ’ DİZİSİ’NİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Kanal D’nin merakla beklenen ‘O KIZ’ dizsinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Ece Efe, Göktuğ Yıldırım, Cem Kurtoğlu, Deniz Bakacak, Mustafa Konak, Dere Gökdemir, Zeynep Sönmez benzer biçimde pek çok oyuncu yer verilmiştir.

O Kız Dizisi 20. Bölüm Son Bölüm Kanal D İzle..

O Kız Dizisi 20. Bölüm Son Bölüm Kanal D İzlemek İçin Tıkla..

O Kız Kanal D 21. Bölüm 22 Şubat Çarşamba Tek Parça İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*