Korkunç ve Bir O Kadar Seksi 10 Korku Film Önerisi

Son dönemlerde yapımcılar korkulu filmler yaparken seksilik ve cinselliği öne çıkarmayı tercih ediyor. Bunun sebebi izlenme sayılarının artmasını amaçlamalarıdır. Bu içeriğimizde korkulu olmasıyla birlikte seksi sahneleri de barındırmakta olan filmleri listeledik.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

İşte en seksi korku filmleri…

1. Gerald’ın Oyunu

en seksi korku filmleri

Bir Netflix yapımı olan filmimizde Jessie ve Gerald isimli evli çiftin türlü türlü fantezileri mevzu alınmaktadır. Kocası tarafınca yatağa kelepçelenen bayan, kocasıyla beraber cinsel ilişkiye girmeye hazırlanmaktadır. Bu sırada kocası kalp krizi geçirir ve hanımı kurtaracak hiç kimse yoktur. Çeşit çeşit problemler yaşayan Jessie seyircilere son derece gerilim ve coşku dolu dakikalar yaşatmayı başarmıştır.

Tür Korku Cinsellik Gerilim
IMDb 6,6
Yayınlanma
Zamanı
2017
Yönetmen Mike Flanagan
Oyuncular Carla Gugino Bruce Greenwood Henry Thomas

2. Gece Gelen

Dünyada alışılmışın haricinde bir varlık bulunmaktadır. Güvenilir bir evimizde oğlu ve eşi ile kalan Paul’u bu sebepten zor zamanlar beklemektedir. Tek maksadı oğlu ve eşini koruma altına almak olan Paul, ailesinin itimatını edinmek için yaşamını ortaya koyacaktır.

Tür Korku Gerilim
IMDb 6,3
Yayınlanma
Zamanı
2017
Yönetmen Trey Edward Shults
Oyuncular Joel Edgerton Kelvin Harrison Jr. Carmen Ejogo

3. Nightcrawler

Kendisini işine son derece kaptıran kameraman, garip haberler yakalamak için fazla uğraşmaktadır. Uğraş içerisinde iken başını belaya sokacağından haberi olmayan bu adam türlü türlü vakalara şahitlik eder. Aksiyon ve korku dolu bu film hakkaten de izlemeye kıymet.

Tür Korku Gerilim Aksiyon
IMDb 7.9
Yayınlanma
Zamanı
2014
Yönetmen Dan Gilroy
Oyuncular Jake Gyllenhaa Rene Russo Riz Ahmed

4. Vampirle Görüşme

Vampir filmlerinin çoğunlukla içerisinde bulunan seksilik teması bu filmimizde de karşımıza çıkıyor. Tom Cruise ve Brad Pitt’in yer almış olduğu bu filmimizde aksiyon soluksuz devam ediyor. Filmimizde aksiyonun bununla beraber yakıcı görüntüler de bulunmaktadır.

Tür Korku Aksiyon
IMDb 7.6
Yayınlanma
Zamanı
1994
Yönetmen Neil Jordan
Oyuncular Tom Cruise Brad Pitt Stephen Rea

5. Mavi Kadife

David Lynch’ın başrolde vazife almış olduğu Mavi Kadife isimli filmimizde korku ve cinsellik ana temayı oluşturmaktadır. Ürkütücü bir kabusu özetleyen filmimizde bir çok sahnenin korku ve cinsellik dolu olduğunu söyleyebiliriz.

Tür Korku Cinsellik
IMDb 7.8
Yayınlanma
Zamanı
1986
Yönetmen David Lynch
Oyuncular Isabella Rossellini Kyle MacLachlan Dennis Hopper

6. Kuzuların Sessizliği

Genç bir FBI ajanın bir seri katili yakalayıp tutuklamasıyla başlamış olan filmimizde seri katilin türlü türlü fantezileri bulunmaktadır. Kurbanlarına ölümcül fanteziler tatbik eden katil sonunda cezasını çekmektedir. Aksiyon ve içinde cinsellik barındırmakta olan bu film son derece korkutucudur.

Tür Korku Cinsellik Aksiyon
IMDb 8.6
Yayınlanma
Zamanı
1991
Yönetmen Jonathan Demme
Oyuncular Anthony Hopkins Jodie Foster Scott Glenn

7. Peşimdeki Şeytan

Genç bir kız erkek arkadaşı ile beraber otomobilde cinsel ilişkiye girer ve peşinden peşine bir ruh takılır. Psikolojik problemler yaşayan kızı muhteşem bir varlık takip etmektedir. Korku ve cinsellik içermekte olan bu film son derece gerilimli görüntüler barındırıyor.

Tür Korku Cinsellik Aksiyon
IMDb 6.9
Yayınlanma
Zamanı
2014
Yönetmen David Robert Mitchell
Oyuncular Maika Monroe Keir Gilchrist Daniel Zovatto

8. Obsessed

Beyonce’un başrol olarak vazife almış olduğu filmimizde başarıya ulaşmış bir iş adamı ile iş arkadaşı evlenmeye karar verir. Gelişen vakalar yüzünden çiftin başına 2 psikopat bela olur. Filmimizde birliktelikleri alt üst olan çiftin başına gelen korkulu vakalar anlatılmaktadır.

Tür Korku Cinsellik Aksiyon
IMDb 4.9
Yayınlanma
Zamanı
2009
Yönetmen Steve Shill
Oyuncular Idris Elba Beyoncé Knowles-Carter Ali Larter

9. Deccal

Evlilik hayatında problemler yaşayan çift, kırık kalplerini düzeltmek için relax ve refah dolu bir ormana kamp hayata geçirmeye gider. Ancak bu orman pek de rahat sayılmaz. Birtakım sahneleri cinsellik içerse de bir çok sahnesi son derece itici ve işkence doludur diyebiliriz.

Tür Korku Cinsellik Gerilim
IMDb 6,6
Yayınlanma
Zamanı
2009
Yönetmen Lars von Trier
Oyuncular Willem Dafoe Charlotte Gainsbourg

10. Çene Kırıcı

Liseli kızların psikopatlıklarını görünce fazla hayret edeceksiniz! Seksi görüntüleri sizi aldatmasın, baştan çıkarıcı görüntüleriyle insanlara zulüm meydana getiren bu kızlar seyircilere gerilim dolu dakikalar yaşatıyor.

Tür Korku Cinsellik Gerilim
IMDb 5,5
Yayınlanma
Zamanı
1999
Yönetmen Darren Stein
Oyuncular Rose McGowan Rebecca Gayheart Julie Benz

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*