Kız Numaraları

Telegram Kız Arkadaş ve SEvgili Bulma Gruplarına ve Kanallarına Katılma 2022
Telegram Kız Arkadaş ve SEvgili Bulma Gruplarına ve Kanallarına Katılma 2022

Merhaba. Büşra ben. Kız numaraları arayanlar için aslına bakarsak kendimi aniden burada buldum. Bu mevzuda arayış içinde olanlar var ise eğer dost olabiliriz. Doğal olarak ki günümüz sohbetleri artık telefondan aşama kaydediyor. Bu durumda hanım numaraları o şekilde çok da fazla ulaşılamaz şeyler değil. Doğrusu demek istediğim, adam dost arıyorum diyen bayanlar buna benzer platformlardan kolaylıkla duyuru açabiliyor. Mühim olan şey ise doğru kişiyle karşılaşmak. Bu durumda benim de bazı isteklerim olacak eğer okursanız.

Yaşım 25 ayrıca.
Kadın numaraları ararken bence duyuru sitelerine göz atın. Arkadaşlık oluşturmak isteyen oldukca sayıda hanımefendi var benim benzer biçimde. Peki niçin yalnızsın diye sormuş olacaktır olursanız, benim sevgilim aslına bakarsan vardı bir zamanlar. Niçin bittiğini merak edecek olursanız şu şekilde söylesem kafi benzer biçimde. Anlaşamadık dostlar. İsteklerimiz farklıydı ve o bu durumu abarttı. İstedikçe istedi. Ben en başta pek ses çıkarmadım ne dediyse tamam yaptım fakat her şeyin bir sonu var o şekilde değil mi?

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Sevgili Arıyorum Telefon Numaraları

Sevgili numaraları. Ya bu mevzu nereden nereye geldi anlamadım her neyse dostlar ben adam dost arıyorum. Telefon numarasına gelelim. Buradan derhal yazmam doğru değil. Yalnız ilgi gösterip ileti atanlarla paylaşacağım kusura bakmayın. Her önüne gelene telefon dağıtırsam olmaz. Güzel sonuçlar çıkmaz ortaya. Bunun haricinde sizlerden ricam var. Yaşınızı kesinlikle paylaşın. Oldukca büyük erkeklerle arkadaşlık oluşturmak istemem. Ha olursa da ciddi düşünenler olabilir orası ayrı.

Özetlemek gerekirse kendimden bahsedeyim sizlere 170 uzunluğunda 54 kiloda bakımlı giyimine itina gösteren bir bayanım. Film izlemeyi, Sinemayı Alışverişi oldukca severim. Boş zamanlarımda arkadaşlarımda buluşup çeşitlik aktiviteler yaparız. Yeni bölgeler görmeye bayılırım. Değişik şehirlere gitmeyi değişik kültürleri öğrenmeyi severim. En büyük hayalim yurt dışına geziye çıkmak. Dünyanın değişik ülkelerini değişik yerlerini görmek. Değişik insanlarla tanışmak.

Kız numaraları mevzusunda açtığım başlık nerelere geldi bu şekilde 🙂 Her neyse içimi de dökmüş oldum bir bahaneyle aslına bakarsak. Bunun haricinde aklıma gelen pek bir şey yok. Sağlıcakla kalınca lütfen. Mesajlarınızı beklediğimi de ihmal etmeyin. Sevgi her şeydir bana nazaran. Sevgi ümit değildir anı yaşamaktır dostlar. Hissedemediğin kişiyle aşk yaşamak da bana nazaran değil. Anladınız ümit ederim. Görüşmek umudu ile hoşça kalınca..

Kız Numaraları Arayanlar

İnternet’te kız numarası arayanlar oldukca ve bunun farkındayım. Peki şunu da sorayım mı size? Doğru kızı iyi mi anlayacaksınız? Doğrusu hangi kızın sizin için gerçek bir dost olacağınız nereden bileceksiniz? Kimse geleceği göremez fakat hissedebilir. Şahsen ben insanoğlunun gözüne bakınca anlayabiliyorum. O yüzden görüntülü söyleşi ederken bakacağız göreceğiz.

Fakat her şeyden ilkin hayırlısını isterim. Yaşım gereği birazcık stresli olabilirim ve bu durumdan canım sıkılsa da sabırla beklemeye devam ediyor olacağım.
Evet dostlar bir de şu şekilde bir durum var.

Can sıkıntısında ne yapıyorsunuz? Diyelim benim benzer biçimde yalnızsınız, müzik mi dinlersiniz, yoksa karşınızdaki kişiyle tartışır mısınız? Bu sual saçma gelebilir size fakat mühim hakkaten. Ya da dost olduk diyelim ve oldukca sinirlisiniz. Bana kızar mısınız?

Bir adamın stresli olmaması icap ettiğini düşünüyorum. Onu mutlu edecek şahıs kız arkadaşıdır açık ve net. Doğal olarak her insanın huyu suyu değişik şu dönemde. Arkadaşlık da çıkarlar üstüne kurulmuş nedense. Ümit ederim bu şekilde kişilerle ben karşılaşmam. Canım sıkılır, unuturum fakat gene de arkadaşımdan derhal vazgeçmem.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*