Kan Çiçekleri 45. Bölüm 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm Kanal 7 İzle.. – Muhabir

Kan Çiçekleri 45. Bölüm 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm Kanal 7 İzle.. Kanal 7 ‘nin Yeni Sezon bölümleriyle gösterilen Kan Çiçekleri adlı  dizi Hafta İçi Her Gün 16:30’da Kanal 7 ekranlarında izleyenleri ile buluşmaktadır. Kan Çiçekleri yeni sezonda fazla izlenen ve dört gözle beklenen diziler içinde yer almıştır. Kan Çiçekleri Dizisi  Oyuncuları Kimdir? Kan Çiçekleri dizisinde yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşandı? Heyecanla beklenen Kan Çiçekleri dizisinin 45. kısmı bugün 27 Şubat Pazartesi günü 16.30’da Kanal 7′ de izleyenleri ile bir araya gelecek. Kan Çiçekleri 45. Bölüm 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm Kanal 7 İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Kan Çiçekleri 45. Bölüm 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm Kanal 7 İzle..

Kan Çiçekleri 45. Bölüm Fragmanı İzle..

Kan Çiçekleri Dizisinde Hayalleri ve ailesinin geleceği içinde sıkışıp kalan Dilan ile kan davasına bir son vermek isteyen Baran’ın hikayesi Kan Çiçekleri ile ekrandaki yerini alıyor.

Kan Çiçekleri Dizisi 44. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..

Kan Çiçekleri Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Kan Çiçekleri Dizisinde  Sulh Baktaş,  Yağmur Yüksel, Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Teşkilat, Erol Yavan, Hasan Ballıktaş, Hilal Kuvvet, Yılmaz Ulutaş, Ekrem Aral Tuna, Arzu Güler, Ceyda Pınar, Göksel Kayahan, Gökhan Gürdeyiş gibi pek çok oyuncu yer almıştır.

Kan Çiçekleri Dizisinin Mevzusu Nedir?

Başrollerini Sulh Baktaş ve Yağmur Yüksel’in paylaşmış olduğu dizi, kan davasıyla başlamış olan büyük aşkı ele alıyor. Bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan öteki taraftan kan davasını bitirip kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek mecburiyetinde kalan Baran’ın hikayesi Kan Çiçekleri ile seyirci karşısına çıkacak. Karabey ve Demir aileleri senelerdir devam eden kan davası yüzünden pek çok yitik verir. Bu iki aile, Mardin’den,  İstanbul’a sürüklenirken, Karabeylerin konağına seneler sonrasında bekledikleri haber gelir. Kanlıları Seyit bulunmuştur. Ancak Baran kan dökülmesini istemez ve bunu durdurmak için aile büyüklerine karşın Seyit’in kızı Dilan ile evlilik yolunu seçer. Dilan ise hayallerini bir kenara bırakıp, daha çok insanın ölmemesi için bu birlikteliği kabul eder. Ancak bu evlilik ikisi içerisinde kelimenin tam anlamıyla bir hapishanedir.

Kan Çiçekleri 45. Bölüm 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm Kanal 7 İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*