Kahve Tutkunlarını Mest Edecek En İyi 10 Kahve Öğütücü

Kahve tutkunları toplanın, bu yazım sizin için. Siz de benim gibi sert bir kahve içmeden uykunuzu atamıyorsanız gerçek bir kahve gurmesi olabilirsiniz. Pekala gerçek gurmeler ne yapar? Kendi kahve aromasını kendi hazırlar doğal ki. Taze kahvenizi alıp damak keyfinize gore öğüttükten sonrasında içime hazır hale getirebilirsiniz. Pekala bu öğütme işini nasıl yapacağız?

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

En İyi Kahve Öğütücü Sıralaması

Sıra Model Kullanım neoldu Puanı
1 BOSCH Otomatik 10/9.9
2 Tefal GT1108 Otomatik 10/9.8
3 GoldMaster Minto Otomatik 10/9.7
4 Fukara Aromatic Otomatik 10/9.6
5 Arzum AR1034 Clipper Otomatik 10/9.8
6 King K-444  Otomatik 10/9.8
7 Kiwi Otomatik Öğütücü Manuel 10/9.7
8 Sinbo Scm-2934 Otomatik 10/9.6
9 Kiwi 4806 Pilli Led Işıklı Öğütücü Otomatik 10/9.8
10 Cam Öğütücü Manuel 10/9.6

10 En İyi Kahve Öğütücü Tavsiyesi

Kendi kahvenizi öğütmenizi sağlayacak en düzgün öğütücüleri sizler için hazırladım. Değişik materyal ve özelliklerde olan bu ürünlerden kendinize yeterli olanı seçerek ağzınıza layık kahvenizi hazırlayabilirsiniz. Güven içerisinde ve sağlıkla tüketirsiniz.

1. BOSCH TSM6A013B

En İyi Kahve Öğütücü 

ARTILAR EKSİLER
Güvenlik Şalteri

Bosch kalitesi ile hazırlanan bu ürünü sadece kahve öğütmek için değil karabiber, pudra şekeri, kimyon, sumak, keten tohumu vb. baharatları da rahatça öğütmeniz için uygundur. Ergonomik bir kullanım sunması yardımıyla ve hazne kapasitesi ile kullanıcıları doyum etmek amacı ile tasarlandı.

Teknik Özellikler
Güç(w) 180 w
Hazne Kapasite 75 gr
Materyal Paslanmaz Bıçak

Kullanıcı Yorumları

👤 **** ***: Ürün daha öncesinden kullandığım, ergonomik el altında olması gerekmekte olan ergonomik bir öğütücü.( karabiber, pudra şekeri, kimyon, sumak, keten tohumu vb. Gibi taneli gıdaları )kullanacağımız kadarını öğütmek için fazla güzel bir alet. İhtiyaç duyuyorsanız hiç düşünmeden alabilirsiniz. Firmaya ve Hepsiburada ekibine çokkk teşekkür ederim. Fakat Aras kargo geç ulaştırıyor.

👤 *** ***: Oldukça kuvvetli ve başarı göstermiş kahve tuz karabiber keten tohumu karabuğday aklınıza ne gelirse tümünün ununu yapabiliyorsunuz bu zamanda naturel ve katkısız bir şey bulmak zor olduğundan kendi baharatınızı kendiniz öğütebilirsiniz eksisi haznesi ufak ve durağan(durgun) fakat bu biçimde dahi on dakika da bir kilogram un yapabiliyor şahaneee

2. Tefal GT1108 

En İyi Kahve Öğütücü 

ARTILAR EKSİLER
Ergonomik
Dizayn

Tefal’in sadece tek düğmeyle ergonomik bir halde öğütme olanağı sunan bu ürünü, hazne kilitleme özelliği yardımıyla güvenilir bir kullanım sunar. Kahvenizi hafifçe, sert yada orta öğütme olanağı sunan bu ürün yardımıyla kahvenizi istediğiniz aromada içmenize olanak verir.

Teknik Özellikler
Güç 180 w
Materyal Paslanmaz Çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** K**: Keten tohumu öğütmek için almıştım. Her öğütücü keten tohumunu öğutemiyor. Deneyinceye kadar endişe üm vardı. Erişince derhal denedim. Keten tohumunu anında un haline getirdi. Keten tohumunu öğüten , her şeyi öğütür. Fazla mutlu kaldım.

👤 *** **: Un haline getirmiyor fakat piyasada satılan öbürlerinden daha iyi buldum. Benzerlerine gore son derece sessiz. Hepsi Burada piyasanın altında bir fiyata ve süratli bir halde teslim etti.

3. GoldMaster Minto

En İyi Kahve Öğütücü 

ARTILAR EKSİLER
5 Değişik Öğütme Ayarı
Güvenilir
Ergonomik

70 gram hazne kapasitesi yardımıyla geniş bir öğütme olanağı sunan bu ürün, 5 değişik öğütme ayarı yardımıyla hem ergonomik hem de fonksiyonel bir ürün olarak karşınıza çıkıyor. Öğütmek istediğiniz ürünü kolay bir şekilde doldurabilmeniz için çıkarılabilir haznesi bulunmaktadır. Kablo sarıcı eklentisi yardımıyla görüntü kirliliği engellenir.

Teknik Özellikler
Hazne Kapasitesi 70 g
Güvenlik Kilidi Var

Kullanıcı Yorumları

👤B** G**: Annem için sipariş ettim fazla mutlu ufak baharatları dahi uygun bir şekilde öğütüyor, kahve çekirdekleri de dahil

👤 E** B**: Fazla güzel bir ürün çekimi muhteşem bir puan kırma sebebim kapağı kapatırken denk gelmesi gerekmekte olan yer işaretli değil birazcık uğraştırıyor fakat ben yinede fazla memnunum

4. Fukara Aromatic

En İyi Kahve Öğütücü 

ARTILAR EKSİLER
Güvenlik
Ergonomik

Ürünün kaliteli paslanmaz çelik materyali uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunar. Kahvenizi istediğiniz boyutta öğüterek damak tarzınıza uygun bir tat yakalamanızı sağlar. Çıkarılabilen haznesi ile ergonomik bir ürün olması kullananların beğenisi topluyor.

Teknik Özellikler
Hazne Kapasitesi 60 g
Çıkarılabilen Hazne Var
Güvenlik Sistemi Var

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Uzun süreden beri kullanıyorum, muhteşem çalışıyor, memnunum.

👤 *** ***: Fazla kullanışlı bir ürün her mutfakta olmalı. Kaliteside fazla iyi öneri ederim

5. Arzum AR1034 Clipper 

En İyi Kahve Öğütücü 

ARTILAR EKSİLER
Güvenlik
Ergonomik

Arzum standardını hissedeceğiniz bu ürün, paslanmaz çelik malzemesi yardımıyla sağlam ve uzun ömürlü kullanım olanağı yardımıyla en fazla tercih edilenlerden biri haline geliyor. Kahvenizi kendi isteğinize yeterli boyutta kahve aromanızı ayarlayabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Materyal Paslanmaz Çelik
Güvenlik Kilidi Var

Kullanıcı Yorumları

👤 F** M**: Ilk olarak yeterli fiyat ve süratli teslimat için Hepsiburada ailesine teşekkür ederim. Makine tahminimden iyi çıktı. Tek içimlik kahve çekirdeğini 10 saniye gibi kısa süre içerisinde french press’e yeterli biçimde öğütebiliyor. Aslına bakarsan kullanım kılavuzunda kaç gram kahveyi ne kadar süre çekmeniz gerektiği yazılmış. French press için kalınca çekim makbuldür bu sebepten haddinden fazla uzun süre ögütmenize gerek bulunmuyor ancak filtre kahve makinesinde kullanacaksanız birazcık daha haddinden fazla uzun süre çekerek lüzumlu inceliği elde edebilirsiniz. Tek mutlu kalmadığım nokta üst kapağın plastiği ile çelik bölüm arasındaki boşluğa kahve kaçıyor ve hiçbir biçimde çıkarmak imkansız. Ek olarak temizlerken araya kaçan deterjanı da durulamak için haddinden fazla uzun süre kapağı suya batırmak gerekiyor. Bir ihtimal benimkinde üretim hatası vardır, Arzum servisinden kapak değişimi talep edeceğim. Ayrıca ürün kaydı yaparak 3 yıl olan güvence süresini 4 yıla çıkartabilirsiniz.

👤 B** M**: Normalde 4 yıldız vericektim kargodan dolayı fakat ürün muhteşem. biz senelerdir eski çevirmeli değirmen kullanan insanlarız. parmaklarım yorulur su toplardı. içerisine karabiber koymak eziyet. çekmek eziyet. Fakat bu makine hem kibar hem de görkemli. 1 avuç karabiber koyup denedim. 10 saniyede un gibi çekip hazır hale getirdi. üstünde makine çalışır iken bakabilmeniz için transparan bölme mevcut olan, makine kuvvetli ve işlevsel. 1 litre pet şişe boyutunda kompakt ve alt kısmında kabloyu gizleyip sarabilen bölme var. Metal görünümlü ve tam bir anneler günü hediyesi. annem de fazla beğendi. Kargo eve erişince beni aramamış(ptt kargo getirdi normalde arıyorlar personel aramamış) o nedenden şubeye gidip almak mecburiyetinde kaldım. keşke daha farklı şirket ile çalışsalar. ürün havalı poşette korumalı halde çabucak ve hasarsız geldi. Firmaya teşekkür ederim. Bu makine ile baharat, kuruyemiş, kahve vb şeyler çekebilirsiniz. Katiyen öneri ederim

6. King K-444 

En İyi Kahve Öğütücü 

ARTILAR EKSİLER
Ergonomik
Uzun ömürlü

King’in çıkarılabilir haznesi ile sunmuş olduğu bu ürün geniş bir kullanım alanı sunması ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Arzu ettiğiniz baharat ve kahve çekirdeğini istediğiniz boyutta öğütebilmenize katkı sağlar.

Teknik Özellikler
Güç 200 Watt
Hazne Kapasitesi 60 g

Kullanıcı Yorumları

👤 **** ****: Ürün geldi. Baharat veya kahvenin biriktiği haznenin çıkması güzel. Silmekte kolaylık oluyor. Karanfil öğüttüm, çıkan hazne tam temizlenmedi, bir katman kaldı. Ürün geldi. Tohum koydum öğüttü. Keşke bıçakların olduğu kase çıkabilseydi silmek (yıkamak yeterli değil) için iyi olurdu. Teşekkür ederim.

👤 H** Ö**: Karabiber ve sumak ögüttüm performan fazla iyiydi ısınınca duruyo çalışmıyor soguduktan sonrasında yeniden çalışıyor yorumları okuyup öyleki almıştım kimse bahsetmemiş heralde problem deyil

7. Kiwi Otomatik Öğütücü

En İyi Kahve Öğütücü 

ARTILAR EKSİLER
Kablo Gizleme Haznesi
Uzun ömürlü

Sessiz emek harcaması ile gürültü engellemiş olan özelliği ile sabah kahvenizi hazırlarken ailenizi rahatsız etmenize engel oluyor. Paslanmaz çelik haznesi ve bıçağı yardımıyla kaliteli ve uzun ömürlü bir öğütücü olarak kullanımınıza hazırlanmıştır.

Teknik Özellikler
Güç 150 w
Materyal Paslanmaz Çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürün fazla güzel. Tecrübe etmek için azca bir karabiber koydum ve fazla güzel öğüttü. Sesi de yok denecek kadar azca. Kargo da vaktinde geldi, bu sıkışık dönemde uzun sürmedi. Satıcısından getirene her insana teşekkürler. Bir tek Kiwi değil daha farklı marka, Schwartz geldi. Fakat problem yok. Öneri olunur.

👤 *** ****: ürün fazla güzel sessiz amacına yeterli, kullanışlı, kahve çekirdeklerini öğütmek için aldım ancak ürün kullanılmış geldi, içerisinde daha öncesinde ceviz çekmişler ve temizlemeden yeniden kutuya koyup gönderilmiş satıcıya sıfır puan veriyorum uğraşmamak için kendim temizledim saygılarımı sunuyorum

8. Sinbo Scm-2934

En İyi Kahve Öğütücü 

ARTILAR EKSİLER
Güvenlik Kilidi
Ergonomik

Sinbo’nun tam bir fiyat performans ürünü olarak tanımlanabilecek bu ürünü 56 g haznesi ile istediğiniz kahve veya baharat miktarını öğütebilmeniz için tasarlandı.

Teknik Özellikler
Güç 110 w
Güvenlik Kilidi Var

Kullanıcı Yorumları

👤 A** Ç**: Fazla memnunum anneannem kullanıyordu kendime aldım bu hafta kayınvalideme de sipariş verdim fazla güzel fazla beğendim

👤 *** ****: Fazla beğendim. taze kahve içmek isteyenler yeterli fiyatlı ürün ariyorsa hiç düşünmesin

9. Kiwi 4806 Pilli Led Işıklı Öğütücü

En İyi Kahve Öğütücü 

ARTILAR EKSİLER
Ergonomik Pratiklik
Fiyat

Kiwi’nin çağdaş tasarımlı ve led ışıklı bu öğütücüsü istediğiniz baharatı veya kahveyi öğütmenize katkı sağlar. Paslanmaz çelik materyali yardımıyla uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ergonomik boyutu yardımıyla yer kaplamaz.

Teknik Özellikler
Materyal Paslanmaz Çelik
Yükseklik 22,5 santimetre

Kullanıcı Yorumları

👤 B** T***: Daha öncede almıştım anneme armağan ettiğim için kendime yeniden aldım. Kullanışlı bir ürün tşkler

👤 G** F**: Mükemmel bir şey bu

10. Cam Seramik Öğütücülü Kahve Değirmeni

En İyi Kahve Öğütücü 

Yeterli fiyatı yardımıyla dikkat çekmeyi başaran bu ürün, 2 haznesi ile kullanım olanağı sunar. Cam materyali ile uzun ömürlü kullanım verir.

Teknik Özellikler
Materyal Cam

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** D**: Mükemmel bir ürün her insana öneri ediyorum

👤 K** T** C**: Oldukça güzel çekiyor kahveyi. Birazcık uzun sürüyor fakat ona meydana getirecek bir şey yok elektrikli olanları fazla pahalı. 2 tane haznesi olması fazla güzel ve çekim ayarının olması fazla güzel özellikleri.

2023’ün en düzgün kahve öğütücüsü hangisi?

En kaliteli kahve öğütücüsü tavsiyesine gelecek olursak Bosch, Fukara, Kiwi, Sinbo gibi markalar hazne kapasitesi, pratiklik ve sağlamlık özellikleri ile en fazla insanların tercih ettiği kahve öğütücüleri içinde yerini alıyor.

Kahve öğütücü ile neler yapılır?

Kahve öğütücüyü yalnızca kahve için değil baharat öğütmek için de kullanabilirsiniz. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*