Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Bayan ve erkek ilişkilerinde, ilk karşı karşıya gelme veya ilk buluşma gibi durumlarda hanımefendiler adamların en fazla neresine bakıyor? Bunun gibi sorular en çok dört gözle beklenen şeyler içinde içeriyor. Bu içeriğimizde hanımefendilerin erkeklerde en fazla baktıkları bölgeleri bir araya getirdik.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

İşte hanımefendilerin erkeklerde bakmış olduğu 10 bölge…

1. Yüz Bölgesi

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Hanımefendilerin erkelerde ilk ve en fazla baktıkları bölge yüz kısımları oluyor. Bayanlar erkeklerde saç sakal uyumuna fazla çok dikkat eder. Kafa ve yüz şekline elverişli olarak şekil alan saç ve sakalların uyumlu olması hanımefendiler için son aşama {önemlidir}. En çok da fazla bu bölgeleri dikkat çeker.

2. Gözler

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Hanımefendilerin en çok etkilendikleri yerlerden biri karşısındakinin bakışlarıdır. Bu yüzden hanımefendiler erkeklerde en çok gözlere odaklanıyor. Söyledikleri ve yapmış oldukları içinde doğruluk oranı arayan hanımefendiler gözlerden pek çok şeyi anlamaktadır. Bu nedenle de en çok gözle etkileşim kuruluyor.

3. Dişler

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Temizlik hanımefendiler için son derece mühim bir unsurdur. Bu yüzden hanımefendiler karşısındaki adamın dişlerine fazla çok bakar. Adamların dişlerinin temiz ve beyaz olması bu yüzden son derece {önemlidir}. Diş bakımının tertipli olarak yapılması gerekmektedir.

4. Eller

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Bayanlar için temizlik son aşama mühim bir unsurdur. Eller de temizlik bakımından ilk bakılan bölgeler arasındadır. Bilhassa ellerin temiz olmasına ve tırnakların bakımlı olmasına hanımefendiler fazla dikkat eder. Bu nedenle hanımefendiler adamların ellerine fazla çok bakmaktadır.

5. Kalça

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Hanımefendilerin ilgisini çekmeyi başaran erkeklerdeki bir öteki nokta kalçalarıdır. Bayanlar adamların kalça bölümlerinin sıkılığına ve şekline bakmaktadır. Şu sebeple erkeklerde aranan kalçanın yapısı sıkı ve kavisli olmalıdır.

6. Omuz

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Nasıl erkekler hanımlarda ince bel gibi özellikler ararsa hanımlarda aynı biçimde hanımefendiler da erkeklerde geniş omuz aramaktadır. Bu sebepten dolayı de omuz kısımlarını detaylıca inceler. Geniş omuzlu yapıya sahip erkek hanımefendilerin daha çok ilgisini çekmekte ve görsel olarak çekici gelmektedir.

7. Göğüs

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Bayanlarda adamların göğüs kısmına fazla çok bakmakta ve incelemektedir. Onlara gore azda olsa kaslı bir yapıya sahip erkek yeterlidir. Bayanın kendini güvende hissetmesini sağlayacağı yer olan göğüs kısımları, en çok bakılan ve dikkat edilen bölgeler içinde bulunur.

8. Ayakkabılar

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Bayanlar ayakkabı mevzusunda son derece titizdir. Bu yüzden adamların ayaklarını ve giyindikleri ayakkabıları fazla çok incelerler. Ayakkabılar hanımefendilerin en çok baktıkları ve temiz görmek istedikleri yerlerdir.

9. Giysiler

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Moda takip edeni hanımefendiler, adamların giyindikleri giysilere fazla çok ehemmiyet verdikleri için giyim seçimlerine fazla çok bakar. Modaya elverişli giyiniyor mu, uyumlu mu gibi sorularına cevap bulmak için giyim tercihlerine fazla çok bakmaktadır.

10. Boy

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Asla kuşku yok ki hanımefendiler için mühim olan bir öteki unsur adamın boyudur. Fazla çok karşımıza çıkan 1.80 takıntısı hanımlarda hakikaten de bulunmaktadır. Bayanlar yanlarında bulunan adamların boylu poslu olmalarını istemektedirler. Bu da uzun boylu kişilerin tercih edilmesinin en büyük nedenidir.

Bir bayanın en çekici yeri neresi?

Hanımefendilerin en ilgi çeken bölgeleri kalça, bel ve basenleridir. Bu bölgeler şekilli oldukları vakit daha da dikkat çekmektedir. Ek olarak dik ve iri göğüsler, dolgun dudaklar, iri gözler ve orantılı burun da son derece ilgi çekicidir. Son olarak bacaklar da bunlardan sonrasında bakılan bölgedir.

Erkekler en fazla nereden öpülmek istiyor?

Erkekler en fazla boyun bölgesinden öpülmek istemektedir. Fakat hanımefendiler gibi yavaş değil daha sert bir halde bu öpücük olmalıdır. Bu bölgelerdeki derinin erkeklerde daha kalınca olması sebebiyle ısırma dahi söz mevzusu olabilir.

Adamların kırılgan bölgeleri nerelerdir?

Adamların son derece kırılgan oldukları bikaç nokta bulunmaktadır. Boyun bölgesi, avuç içleri, boyun bölgesi, prostat noktası, perine bölgesi, ense, testislerin birleşim çizgisi ve frenulum bölgesi bu noktalardır. Buralara en küçük etkileşim dahi erkekleri harekete geçirmektedir.

Bir bayanın zevk almış olduğu nasıl anlaşılır?

Bayan zevk almış olduğu vakit ıslanır ve sertleşir. Ondan sonra deri kızararak terlemeye adım atar. Son olarak ise dudaklar, klitoris ve pelvik organlar büyüyerek genişler.

Bir adamın sekse düşkün olduğu nasıl anlaşılır?

Bu durumdaki bir adamın narsistik yapıları göze çarpmaktadır. Partnerine bir müddet kümülatif ilgi gösterirken, belli zamandan sonrasında son derece değersiz davranmaktadır. Yalan söyleme de bu davranışlara eşlik etmektedir.

Bayanlar kaç yaşlarında erkeklerden hoşlanır?

Bu durum bayanın yaşına gore değişmektedir. Bayanın yaşı 30’a gelinceye kadar kendilerinden büyük olan erkeklerden hoşlanmaktadırlar. 30’lu yaşlardan sonrasında ise kendi yaşlarına yakın fakat kendilerinden daha genç erkeklere karşı ilgi duyuyorlar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*