İtalya Evlilik İlanları

İtalya Evlilik İlanları

Aslı ben iyi günler dilerim. İtalya evlilik ilanları mevzusunda insanların beklentilerini merak ediyorum doğrusu. Yaşım 29. Birazcık geç mi kaldım bilmiyorum fakat olsun asla problem değil. Yeter ki doğru insan geçsin karşıma. Bunun haricinde mevcud duygularım körelmeye başladı sanki veya ben o şekilde hissediyorum. Dostlar ciddi anlamda sevecek, sayacak insanlara ihtiyacım var benim. Aşkım yarıda kalsın istemiyorum. Ha bir de arkadaşlık süreci de mühim doğal olarak. O şekilde derhal evlenmek bana bakılırsa değil. İtalya evlilik ilanlarından görünen o ki insanoğlu sanırım aradığını buluyor. Ben mi şanssızım bilemedim şimdi.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

İtalya Evlenmek İsteyen Bayanlar İlanı

Genel anlamda vaktim iyi geçiyor burada. Çevrem de geniş bayağı. Evlenme teklifleri de geldi doğal olarak o bölümde da problem yok. Bunun haricinde birazcık çekiniyorum aslına bakarsak. Sevgimi anlatmaya korkuyorum nedense. İnsanların bazıları hak etmiyor bundan dolayı. Her neyse ki gönlümde o şekilde unutamadığım biri yok. Doğrusu sıfırdan adım atmak isterim hayata. İtalya evlenmek isteyen bekar bayanlar ile dolu biliyor musunuz? Kimse mutlu değil ki burada. Asla yoksa çevremde bir ihtimal 10 kadar hanımefendi dostum ilanlardan arkadaşlık kuruyor. Sonrasında bakıyor işte anlaşıyorsa evleniyorlar. 3 kız dostum evliliğe ilk adımını attı bu biçimde.

İtalya Evlilik İlanları Arıyorum

Biri Türkiye’ye döndü ne güzel ya hevesleniyorum hakikaten. Bakalım ya bilmiyorum neler olacak. Heyecanlıyım da birazcık aslına bakarsak. Neler çıkacak karşıma, yeni insanlarla tanışmak iyi mi bir duygu olacak bilemiyorum. Ayrıca telefonumu merak eden arkadaşlara söylemek isterim. Ileti atmayanlara malesef ki numaramı veremiyorum. Kolay olsa gerek kısaca kendinizi 1-2 cümle ile anlatmak. Zor olmamalı değil mi? O süre buyurun mesajlardan isterseniz numaranızı falan da yazın problem yok fakat benim atıp heyecanla beklemem daha güzel olur şeklinde. Görüşmek suretiyle hoşça kalınca.