İstanbul Gay Ve CD – Sadece Crossdresser Ve Gay İlan Sitesi

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Toplumun ön yargılarından sıyrılmak suretiyle olan ve güvenli adımlar ile ilerleyen bir Türkiye düşünün. Gay, Travesti ve Cd demen tüm insanlığı kabullenmiş olan bir kent İstanbul düşünün yaşamın kolaylaştığı ve insanların birbirlerine ön yarğılı davranmadığı.

Türkiye’nin en büyük nüfusuna haiz olan bir kent İstanbul içinde her millet ve her cinsel kimlikten insanoğlu. Bilhassa Gay, Travesti nüfusunun çoğaldığı ve öteki şehirleri süratle geçen bir kent İstanbul. Hayatlarını yaşamları escort olarak devam ettiren Cd ve Gay kişilerin en fazlaca tercih etmiş olduğu ve rahat etmiş olduğu bu kent İstanbul her geçen gün artık 3’cü kimlik dediğimiz Gay, Travesti fertleri yaşam ve yaşantılarına yavaş yavaş adapte etmektedirler.

Süre ilerledikçe Gay nüfusu arttıkça artık insanoğlu onları kendilerinden biri olarak görmektedir ve yabancılık çekmemektedir. Artık cemiyet 3’cü kimliğe hazır ve endişeleri kalmamıştır. Gönül isterki toplumumuzun onları başka bir insan, varlık olarak görmemesi ve hayatlarının içine artık almasını icap ettiğini bilmeleridir.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*