Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Huawei, akıllı saat kullanımında en fazla insanların tercih ettiği markalardan biri olmaya devam ediyor. Huawei Watch Fit 2, markanın kullanıcılarına sunmuş olduğu son teknoloji akıllı saatlerinden birisidir. Bu aygıt, yüksek kaliteli özelliklerle beraber elverişli fiyatlı bir seçenek sunar. Kullanıcılara sıhhat ve spor takip edeni mevzularında destek sunar. Bu içeriğimizde, Huawei Watch Fit 2’nin özellikleri, fiyatı ve kullanıcı yorumlarını inceleyeceğiz.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Huawei Watch Fit 2 Özellikleri

Adımsayar Var
Gps Var
Uyku Takip edeni Var
Titreşim Var
Sesli Görüşme Var
Su geçirmezlik Var
Ölçü 46 x 30 x 10,7 mm

Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat

 Günlük kullanım için son derece ergonomik bir aygıt olarak öne çıkan Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat, bilhassa gününüzü planlamanız ve antrenman takip edeni yapabilmeniz için kusursuz destek sunuyor. Bütün bunların yanında telefon görüşmesi ve bildirim cevaplama özelliği bulunan aygıt, her an yanınızda bulundurmaz isteyeceğiniz türden bir hizmet sunar.

İşte, Huawei Watch Fit 2 akıllı saat ile ilgili bütün detaylar;

Huawei Watch Fit 2 Dizayn

huawei-watch-fit-2tasarim-002.webp

Huawei Watch Fit 2, çağdaş ve şık bir yapıda geliştirilmiştir. 1.39 inç AMOLED ekrana sahip olan saat, 326 PPI px yoğunluğu yardımıyla net ve canlı renkler sunmaktadır. 50 metre suya sağlamlık özelliği ile spor yaparken yada yüzerken kullanılabilirsiniz. Watch Face Store üstünden indirilebilen pek çok tema seçeneği ile saatin görünümü değiştirebilirsiniz.

Kusursuz teknik özelliklerinin yanında şık ve zarif bir görüntüyle karşımıza çıkan Huawei Watch Fit 2, değiştirilebilir kordonları yardımıyla modunuza elverişli biçimde kullanıma olanak sağlar. Bu şekilde saatinizden asla sıkılmadan her gün yeni bir aygıt kullanıyor hissiyatı yaşayabilirsiniz.

Huawei Watch Fit 2 Kullanımı

Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch Fit 2, kullanıcı dostu ara yüzü ve basit kullanımı ile dikkat çekiyor. Huawei Health uygulaması ile uyumlu olan saat, sıhhat verilerini kolay bir şekilde elde etmenize imkan tanır. Ek olarak, gösterim ve bildiri yönetimi özellikleriyle de günlük yaşantınızı kolay hale getirir.

Huawei Watch Fit 2, spor yaparken antrenman takip edeni veya planlama yapabileceğiniz bir antrenman dostu olacaktır. Hem de, kümülatif iş temposu içerisinde telefonunuza bakmaya zaman bulamadığınız zamanlarda lüzumlu bildirimleri ve çağrıları size ileterek zamandan kazanmanıza destek sunar.

Rahat ara yüzü ve basit kullanımı yardımıyla aleti çözüme kavuşturmak için günler harcamanıza gerek kalmaz. Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saati telefonunuzla eşleştirdiğiniz andan başlayarak son değişen teknolojinin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Huawei Watch Fit 2 Teknik Özellikler

  • 1.39 inç AMOLED ekran
  • 60 Hz yenileme hızı
  • 454×454 px çözünürlük
  • Huawei Lite işletim sistemi
  • 7 güne kadar pil ömrü
  • 50 metre su geçirmezlik
  • Bluetooth 5.2 bağlantı
  • Uyku takip edeni
  • Titreşim
  • 21 gram ağırlık
  • 32 gb depolama
  • Spor modları
  • Kalp atış hızı takip edeni
  • Sesli konuşma
  • 6 eksenli IMU sensörü

Huawei Watch Fit 2 Boyutları

Ölçü 46 x 30 x 10,7
Ağırlık 21 gr
Ekran 1,39 inç
Kordon Ayarlanabilir

Kusursuz ekran tasarımının yanında ekran boyutlarıyla da kullananların seçimi olan Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat, 21 gram kordonsuz ağırlığıyla uzun soluklu kullanımlarda dahi  yok hissiyatı yaşatır. 1.39 inç ekranı ve canlı renkleri rahatça işlemlerinizi gerçekleştirmenize fırsat sunar.

Xiaomi Mi Watch Batarya Özellikleri

Süratli Şarj Var
Emek harcama Süresi bir hafta
Batarya Lityum
Batarya Gücü 292 mAh

Huawei Watch Fit 2, uzun pil ömrüyle dikkat çekmektedir. 7 güne kadar pil ömrü sunan saat, kullananların günlük yaşamlarında rahat bir kullanım olanağı sunar. Ek olarak, süratli şarj özelliği yardımıyla 10 dakikalık şarj ile 1 günlük kullanım süresi erişmek muhtemel. Tek şarjda bir hafta kullanım sunan aygıt, güç tasarrufu modunda daha uzun soluklu kullanım ömrü sunmaktadır.

Huawei Watch Fit 2 Kişiselleştirme

Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch Fit 2, pek çok bilhassa beraber. 24 saat kalp atış hızı takip edeni, kan oksijen seviyesi takip edeni, stres takip edeni ve uyku takip edeni benzeri sıhhat verilerinin takibini gerçekleştirir. Bunun bununla beraber 96 spor modu ile spor yaparken performansınızı takip edebilirsiniz. GPS, Bluetooth 5.2 ve NFC özellikleri de saatin son derece kullanışlı öteki özellikler içinde içeriyor.

Saatinizi aktifleştirdiğiniz andan başlayarak bütün plan programlarınızı ve kendi özelleştirme ayarlarınızı hem telefonunuz hem de Huawei Watch Fit 2 üstünden gerçekleştirebilirsiniz. Artık arkanıza yaslanabilir ve Huawei’nin sizlere sunmuş olduğu akıllı sistem saatten yararlanabilirsiniz.

Huawei Watch Fit 2 Kurulumu

Huawei Watch Fit 2

  • Telefonunuza ilk olarak Huawei Healt uygulamasını indirmeli veya aslına bakarsanız bulunuyorsa uygulamayı açmalısınız.
  • Bu süre içerisinde telefonunuz ve Huawei Watch Fit 2 Akıllı saat birbirine yakın konumda olmalıdır.
  • Huawei Watch Fit 2’nin güç düğmesine bikaç saniye basarak açın.
  • Telefonunuzdaki Huawei Healt uygulamasından ”Aygıt Ekle” seçeneğini aktifleştirin.
  • Telefonunuz aleti bulduktan sonrasında Huawei Watch Fit 2 neticesine dokunun.
  • Gelecek olan eşleştirme isteğini onaylayın.

Huawei Watch Fit 2 Kullanıcı Yorumları

Huawei Watch Fit 2

👤 *** ***: Uzun süreden beri esime ve kendime bu tarzda bir akıllı saat almayı istiyordum. Apple ürünlerinin fiyattan ziyade şarj problemleri olduğu içerisinde tercih etmeme sebebimizdi. Sağ olsun huawei tam istediğimiz bir saat yapmış. Şarj ortalama olarak yedi gün fazla rahat gidiyor. Saatin konuşma özelliği süper ses fazla net hem geliyor hem gidiyor. Müzik de çalıyor 32 gb hafızası varmış araştırdım. Üstündeki sensörleri aslına bakarsanız huaweinin güncel en kaliteli sensörleri. Tüm vadettiği özellikleri sorunsuz çalışıyor. İki saati de ios cihazlarda sorunsuz biçimde kullanıyoruz. İphone kullanıcıları bu saati alabilir. Ben kendime mavi kordonlu gri gövdeli olanı seçtim ki bence fazla güzel bir uyum olmuş. Eşim sakura pembesi olan modeli seçti ki bana gore gold renk saat ve oda fazla şık bir hanımefendi için en elverişli modeli. Kordon çeşitliliği de piyasada bol miktarda mevcut olan sıkıldığınızda değiştirirsiniz. Biz ortak kullanabileceğimiz renklerden alıp ikimizde kullanmayı düşünüyoruz. Uygulaması içinde lüzumlu ayarları yapmak 5 dakika sürdü ve derhal gelen yazılım güncellemelerini yaptım. Şuan saat fazla iyi bir durumda. Uygulama içinde parasız ve ücretli bir sürü kadran seçeneği de mevcut olan. Paralı olanlar da pahalı değil. Güzel ucuz kadranlar bol miktarda mevcut olan ücretli diyince derhal korkmayın şu demek oluyor ki. Saatten genel olarak fazla memnunuz. Bu kaliteyi bu fiyata verdiği için huawei mühendislerine ek olarak teşekkürler. BU SAAT OLMUŞ. Gönül rahatlığıyla alınabilir. Şarj problemi olmayan fazla sık ve kaliteli bir saat.

👤 *** ***: Benim güzel saatim fazla beğendim. Özellikleri muhteşem. İphone 11 kullanıyorum fotoğraf çekme haricinde kalibre olmayan bir özellik görmedim. Ek olarak telefonla konuşma kalitesi kimle konuşsam hepimiz telefondan iyi ses yansıttığını söylüyor. Hakikaten fazla beğendim görüntüsü de fazla zarif. Tek önerim alır almaz ekranına jelatin alın. Benimki derhal çizilmiş fazla üzüldüm . Fakat olsun nazarı olsun. Şarj performansı da efsaneleşmiş katiyen. Ayarlarını kısarak, şarj ömrünü fazlalaştırabilirsiniz. Sesli ikazlar da fazla güzel. Satıcıya da teşekkür ederim 24 saat geçmeden elime ulaştı. Ben aldıktan sonrasında fiyat düşmüş fakat olsun. Sıhhat olsun gönülden öneri edilir. Apple Watch alacaktım, fazla araştırdım. Durdum durdum düşündüm denedim. Fakat bayıldım ya {hiç de} gerek yokmuş 3-4 katı para ödemeye. Teşekkür ederim.

👤 *** ***: Tasarımı fazla güzel, ekran kalitesi son derece iyi. Toplanan veriler tutarlı, saçma sapan neticelerle karşılaşmıyorsunuz. Uygulaması güzel çalışıyor, herhangi bir bağlantı problemi yaşamadım. Benim için tek eksiği size bildirim gelmedikçe bildiri gönderemiyorsunuz ve gelen mesajlara süratli yanıtlar haricinde yanıt veremiyorsunuz. Ek olarak size gelen mesajdaki emojiler görünmüyor. Spotify streaming servisi yok, müzik dinlemek isterseniz mp3 benzeri dosyalar aktarmanız gerekiyor, ancak telefonunuzdaki spotify’ı denetim edebiliyorsunuz. Ek olarak ekran birazcık daha akıcı olsa tadından yenmez. Gene de dürüst olmak gerekirse bu fiyat aralığındaki öteki opsiyonlara gore sahip olduğu özellikler çok dahi. Alan pişman olmayacaktır, her insana keyifli alışverişler dilerim.

👤 *** ***: Apple whatch aletinden sonrasında hakikaten muhteşem diyebilirim. Apple’da şarj bigün gidiyordu. Gün içinde saat kolunuzda şarjı bitmiş oluyordu. Bu saat hakikaten fazla iyi iş yoğunluğundan ötürü devamlı bildirim geliyor ve saati ful kullanıyorum. İlk açtığımda %70 şarjı vardı 3 mühim güncelleme yapmış oldu ve 25’i gitti. Kalan %45 şarj benim benzeri fazla kullanan kişiye 4 gün gitti. Hakikaten saatte şarj mühim ne kadar pahalı ne kadar iyi teknolojide olsa kolunda gün içerisinde şarj bitince asla biri işe yaramıyor. Bence fiyat ürün mükemmel. Alacaklar için yazıyorum tek noksan kısmı kordonu. Kordon mıknatıslı oluğu için sıkı biçimde koluma takıyorum bir müddet sonrasında gevşiyor ve kolumda sallanmaya başlıyor. {Muhtemelen} kordonu değiştireceğim. Onun haricinde bence hiçbir kötü yanı yok.

👤 *** ***: iOS işletim sistemi ile tam uyumlu uygulama aracısız iPhone kamerasını Bluetooth ile denetim edebilirsiniz ve iPhone’un kendi Apple müziği denetim edebilirsiniz. Şuan Siri kullanılmıyor bence sorun değil. Görüşme kalitesi çok önemli asla bu kalitede olacağı aklıma gelmedi GPS ile bisiklet gezilerimin rotasını çıkarıp Stravaya aktarıyorum şahane bir şey .

Huawei Watch Fit 2 akıllı saat ile ilgili dört gözle beklenen ve sıkılıkla sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Huawei Watch Fit 2 konuşma özelliği var mı?

Kullanıcılarına her zaman kusursuz teknoloji sunan Huawei, Watch Fit 2 modelinde de kullanıcılarını mutlu etmektedir. Sorunsuz bir konuşma özelliği sunan aygıt, gününüzü kolay hale getirir.

Huawei Watch Fit 2 özellikleri su geçirir mi?

5 ATM su korumaya sahip olan Huawei Watch Fit 2, ortalama olarak 50 metre suya karşı sağlamlık göstermektedir.

Huawei Watch Fit 2 denize girilir mi?

50 metre su geçirmez özellik sunan Huawei Watch Fit 2, deniz ve havuz benzeri sığ sularda denize girebilmek için uygundur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*