Hoover H-DRY 300 Kurutma Makinesi Özellikleri ve Yorumları

Hoover H-DRY 300 HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, son teknoloji özellikleriyle kullanıcı dostu bir kurutma makinesidir. Çamaşırlarınızı süratli ve tesirli bir halde kurutarak zamandan tutum etmenizi elde eden bu kurutma makinesi, geniş kurutma kapasitesiyle bütün çamaşırlarınızı tek seferde kurutabilmenizi sağlar. 

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Hoover H-DRY 300 HLE H9A2TE-17 Özellikleri

Kapasite 9 kilogram
Ağırlık 41.2 kilogram
Program Sayısı 1+
Uzaktan Kontrol Var
Ses Seviyesi 66 dB

Hoover H-DRY 300 HLE H9A2TE-17

Sessiz bir kullanım sunan Hoover H-DRY 300 hem enerji tasarrufu hem de kullanıcı konforu bakımından avantaj sağlıyor. Bu şekilde çevreye duyarlı kullananların tercih edebileceği bir ürün olarak öne çıkıyor. Ek olarak sessiz emek vermesi ile de evindeki rahatlığınızı bozmadan çamaşırlarınızı kurutabilme olanağı sağlıyor.

İşte, Hoover H-DRY 300 HLE H9A2TE-17 Kurutma Makinesi ile ilgili bütün detaylar;

Hoover H-DRY 300 Dizayn

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, çağdaş ve şık bir tasarımı ile ön plana çıkan yüksek performanslı bir kurutma makinesidir. Beyaz rengi yardımıyla evinizdeki öteki cihazlarla uyum sağlayacak biçimde tasarlanmıştır.

Aquavision teknolojisi ile kurutma makinenizde biriken su seviyesini kolay bir şekilde görmeniz olur. Isı pompalı teknolojisi yardımıyla, enerji tasarrufu sağlar ve yüksek performans sunar. Böylelikle çamaşırlarınızı kırılgan bir halde kurutarak haddinden fazla uzun süre kullanabilmenize imkan tanır.

In Door Tank özelliği yardımıyla makinenin haricinde fazladan bir tanka gereksinim duymazsınız. Bu şekilde, kurutma makinesi daha azca yer kaplar ve işlevselliği de büyük seviyede artar.

Hoover H-DRY 300

Hoover HLE H9A2TE-17 Kapasite

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, 9 kilogram kapasitesi ile kullanıcılarının beğenisini toplar. Geniş kurutma alanı bulunan bu makine ile çamaşır makinenizden çıkan bütün çamaşırları tek seferde, hem de yer işgal etmeden kurutma olanağı bulabilirsiniz.

Hoover HLE H9A2TE-17 Güvenlik

Woolmark Var
Gecikmeli Başlatma Var
Otomatik Kapanma Var

Hoover HLE H9A2TE-17, Woolmark sertifikası ile kırılgan kumaşlar için ideal bir seçenek sunar.

Gecikmeli başlatma seçeneği ile kullanıcılar kurutma yöntemini öncesinden planlayabilir ve program sonu uyarısı yardımıyla işlem tamamlandığında uyarı alabilirsiniz. Böylelikle çamaşırlarınızı vaktinde alarak kurutmanız muhtemel olur.

Yangın güvenliği için de lüzumlu tedbirler alınmış bir ürün olan Hoover HLE H9A2TE-17, çok fazla ısınmayı engellemek için otomatik kapanma özelliği ile donatılmıştır. Makine üstünde yer edinen güvenlik kilidi ise istenmeyen durumlarda makinenin çalışmasını durdurabilmesine destek verir.

Hoover HLE H9A2TE-17 Boyut ve Ağırlık

Yükseklik 850 mm
Genişlik 596 mm
Derinlik 585 mm
Ağırlık 41.2 kilogram

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi; 850 mm yükseklik, 596 mm genişlik ve 585 mm derinlik ölçüleri ile ergonomik bir biçim kazanmayı başarmıştır. Sadece 41.2 kilogram ağırlığındaki bu kurutma makinesi, istediğiniz her yere kolay bir şekilde taşıyabileceğiniz tasarımı yardımıyla ön plana çıkmayı başarır. İdeal boyutları yardımıyla size geniş bir çamaşır kurutma alanı sunmayı da dikkatsizlik etmez.

Hoover HLE H9A2TE-17 Teknik Özellikleri

  • 9 kilogram kurutma kapasitesi
  • 259 kWh senelik enerji tüketimi
  • hOn uygulaması ile uzaktan erişim
  • 66 dB ses düzeyi
  • Gecikmeli başlatma seçeneği
  • Üstün performans
  • Aquavision su tankı
  • Etiket tarama özelliği

Hoover HLE H9A2TE-17 Enerji Tüketimi

Senelik Enerji Tüketimi 259 kWh
Tam Yükte Enerji Tüketimi 2.16 kWh
Yarım Yükte Enerji Tüketimi 1.16 kWh
Enerji Verimlilik Sınıfı A++
Ses Seviyesi 66 dB

Yüksek enerji verimliliği sınıfı ile öne çıkan Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesinin senelik enerji tüketimi 259 kWh olarak belirlenmiştir. B sınıfı yoğuşma verimliliği ile çevre dostu bir seçenek sunan bu makinenin tam yükte enerji tüketimi 2.16 kWh, yarım yükte ise 1.16 kWh olarak ölçülür. Böylelikle her açıdan enerji tasarrufu noktasında kullanıcılarını mutlu eder.

66 dB ses seviyesi ile son derece sessiz bir kullanım sunan bu kurutma makinesi, çevreye duyarlı kullanıcılar için muhteşem bir tercih olur.

Hoover HLE H9A2TE-17 Uzaktan Kontrol

Hoover HLE H9A2TE-17

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi ile uyumlu olan hOn uygulaması yardımıyla, en düzgün kurutma neticelerini elde etmenizi edinmek amacı ile tasarlanmış ek özellik ve hususi programlara kolay bir şekilde ulaşmanız muhtemel olur. Kurutma makinenizin performansını ve verimliliğini artırabileceğiniz bu özellik, hem de uzaktan çoklu kontrol özelliği yardımıyla nerede olduğunuz farketmeksizin cihazınızı yönetebilmenize imkan tanır.

Etiket Tarama fonksiyonu ile desteklenen bu makineyle çamaşır etiketlerine ihtiyacınız olmayacak. Bunun için sadece çamaşır etiketlerinizin bir fotoğrafını çekerek sanal gardırobunuzu oluşturmanız yeterlidir. Bunun peşinden hOn uygulaması, çamaşırlarınıza ilişkin yıkama talimatlarını toplayıp saklar ve onlar için en elverişli programı önermeyi başarır.

Hem de Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, çamaşır makinenizle eşleştirilerek en düzgün yıkama neticelerini elde etmenize de destek verir. 

Bununla beraber aynı zamanda hOn App vesilesiyle sunulan 40’tan çok ek program ile bireysel ihtiyaçlarınıza gore özelleştirilmiş bakım ve hijyen programlarına da ulaşmanız muhtemel. Uygulama üstünden en sevdiğiniz programları kaydetme, data ve tavsiyeler yaşamına erişme ve program sonu bildirimleri alma gibi bütün kolaylıklara ulaşabilirsiniz.

Hoover HLE H9A2TE-17 Kullanıcı Yorumları

Hoover HLE H9A2TE-17

👤 *** ***: Hakikaten fazla beğendim sessiz ve temiz bir halde kurutuyor, giysiler kırışıksız çıkıyor. Ürün başarı göstermiş. Öneri ederim.

👤 *** ***: Ürün fiyatına gore oldukça iyi. Kullanımı kolay. Gidersiz kullanacaksanız su haznesi alttaki kapağın içerisinde ve boşaltması oldukça basit. Sessi makul seviyede düşük diyebiliriz. Enerji tüketimi için hemen hemen bir şey diyemiyorum fakat aslına bakarsan muadilleri 2-3 katı fiyatıyla satılıyor. Mutlu kaldım.

👤 *** ***: Fiyatına gore fazla elverişli, ilk kere kurutma makinası kullanıyorum fazla mutlu kaldım. Her insana öneri ederim.

👤 *** ***: Ürün fazla şık ve güneş modunda mükemmel kurutma sağlıyor. Enerji durumunu ay sonunda satmaca ulaşınca göreceğiz. Öneri ederim. 1 adet daha alacağım.

👤 *** ***: Uzun devam eden kullanıcı yorumlarının araştırılması sonrasında bu ürünü satın almaya karar verdim tam bir fiyat/performans ürünü, her insana gözü kapalı bir halde öneri ederim. Kurutma performansı fazla başarı göstermiş muadillerine gore toz ve tüy toplama olarak belirgin önde, ses mevzusunda standartlarda olan bir ürün değişik marka ve modellerde de bu aşama gürültü mevcut olan.

👤 *** ***: Hoover kalitesi, 3 katı daha pahalı ürünlerden iyi iş çıkartıyor. Mükemmel bir ürün.

👤 *** ***: Kapağın iç kısmında toz oluyor ve cam kenarlarına giriyor çıkmıyor. Asla beğenmedim.

👤 *** ***: Programlar fazla uzun beyazlar 4 saat, renkliler 2.5 saat sürüyor. Normal midir bilmiyorum fakat sesli de çalışıyor. Öneri etmem.

Editör Yorumu

Hoover HLE H9A2TE-17

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, çağdaş bir hayat seçimi için lüzumlu olan cihazların başlangıcında gelmektedir. Hem zamandan tutum ettirecek hem de çamaşırlarınızın haddinden fazla uzun süre yeni gibi kalmasını sağlayacak donanımlı özellikleri ile ön plana çıkar.

Bu makine enerji tasarrufu sağlar iken sessiz bir kurutma deneyimi sunmayı da dikkatsizlik etmez.

hOn Uygulaması yardımıyla uzaktan kontrol edebileceğiniz bu makine ihtiyaçlarınız için tasarlanmış ek özellikler ve hususi programlara erişmenizi sağlar ve makinenizin verimliliğini büyük oranda artırır. Ek olarak hOn uygulaması çamaşırlarınıza ilişkin yıkama talimatlarını algılayıp saklayacak ve onlar için en elverişli programı önerecek. Bu şekilde siz de temiz ve kurumuş çamaşırların keyfini çıkarabileceksiniz.

Netice olarak, Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi; güvenilir, kullanışlı ve enerji tasarruflu bir seçim olarak kurutma işleminizi keyifli bir edinim haline getirecek ve çamaşırlarınızın daha haddinden fazla uzun süre dayanmasını sağlayacak diyebiliriz.

Bu bölümde Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi hakkında merak edilenlere yanıt vereceğiz. 

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesinin kapasitesi nedir?

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesinin kapasitesi 9 kilogram’dır. Bu şekilde çamaşır makinesinden çıkan bütün çamaşırları tek seferde kurutabilmenize imkan tanır.

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi kaç desibel gürültü yapar?

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi 66 dB ses seviyesine sahiptir. Böylelikle siz evinizde daha farklı işlerle meşgulken veya dinlenirken sizi rahatsız etmeden çalışabilir.

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi nasıl temizlenir?

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesinin filtresi tertipli olarak temizlenmelidir. Filtre, kullanım kılavuzundaki talimatlara gore çıkarılıp temizlenebilir. Ek olarak, kurutma makinesi içerisinde biriken toz ve kirler de tertipli olarak temizlenmelidir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*