Gümüşhane Dul Bayanlar

Gümüşhane Evlilik Arayan Dul Bayanlar
Gümüşhane Evlilik Arayan Dul Bayanlar

Gümüşhane’ de evlenmek İsteyen Bir Bayanım

Öncelikle selamun aleyküm. Herkese hayırlı günler umarım her şey gönlünüzce olur. Sonuçta hepimiz bir amaç için buradayız. Hepimiz ne istediğini bilen kendinden emin, yetişkin insanlarız. Umarım hepimiz aradığımız şeyi tam anlamıyla bulabiliriz. Çünkü bence hayatta herkes mutluluğu hak ediyor. Buna inanmayan zaten kendisi de hak etmiyordur. İyi bir insan olduğunu tartışmak tabii ki bize düşmez ama böyle hissettiriyorsa da birazcık içinde bir kötülük vardır diye düşünüyorum.

Neyse konuya girelim ismim Saadet 42 yaşındayım. Gümüşhane’ de yaşıyorum. 168 cm boyundayım. Güzel bir fiziğim var kilom 67 bence iyi. Sigara kullanıyorum. Alkol kullanmıyorum. Daha önce bir kere evlenip boşandım ve on yaşında bir oğlum var. Ben burada kendime bir eş, çocuğuma bir baba, bir yuva arıyorum. Kendim Gümüşhane’ de yaşıyorum. Burada bir evimiz ve işlettiğim bir küçük dükkanım var. Kocam olacak o adam beni burada çocuğumla beraber bir başımıza bırakıp, internetten tanıştığı bir kadınla aldatıp terk edip İstanbul’a gitmişti. Bu olayın üzerinden dört sene geçti ve ben artık kendimi toparladığımı ve birini yeniden hayatıma almak istediğimi ve hayatın yalnız geçmediğini anladım.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Bunu nerede yapmam gerektiğini, nasıl yapmam gerektiğini açıkcası bilmiyordum. Ve yaşadığım yerden birisini bulamazdım. Çünkü zaten küçük bir yer ve insanlar size dul bir kadın olduğunuz için kötü gözlerle bakabiliyorlar. Birisine yaklaşmak istediğiniz zaman bu art niyetle karşılanabiliyor. Ben bunun bu şekilde olmayacağını maalesef ki öğrendim ve internetten birisiyle tanışıp ikinci baharımı bu şekilde yaşamaya karar verdim.

Tabii ki benim buna karar verme aşamam nasıl gerçekleşti diye soracak olursanız tamamen tesadüf eseri diyebilirim. Şöyle ki bir gün yine çocuğum babasını soruyordu. Anne babam nerede şeklinde benzer sorular sormaya başladı. Ona babasının bizi başka bir kadın için terk edip gittiğini tabii ki söyleyemedim. Ne olursa olsun babasını kötü bilmesini istemiyorum. Gerçi soracak olursanız babasının da ona babalık yaptığını söyleyemem ya neyse.

Oğlumu susturmak ve kafasını dağıtmak için internetten videolar açıp izlettiriyordum. Dikkati dağılsın başka şeylerle uğraşsın artık sormayı bıraksın diye. Fakat orada bir arkadaşlık sitesinin ilanının gördüm. İlk başta saçma gelmişti ama daha sonra gece yatıp düşündüğüm zaman aklımı kurcalamaya başladı. Ne kaybederim ki diye düşündüm ve araştırmaya başladım. Bir kaç siteye girip çıktıktan sonra en sonunda bu site de karar kıldım. Çünkü burası bana daha samimi, daha gerçekçi ve daha sıcak geldi. Ben ise ayağıma gelen bu fırsatı tepmek istemedim. Bir kaç ilana girip çıktıktan sonra bakındıktan sonra artık kendimin de bir ilan girmesi gerektiğine karar vermiştim. Daha sonra bu yazıyı yazmaya başladım.

Gümüşhane Evlilik Arayan Dul Bayanlar
Gümüşhane Evlilik Arayan Dul Bayanlar

İsim : Saadet

Yaş : 42

Boy : 168

Kilo : 67

Sigara : Var

Alkol : Yok

Yaşadığı Yer : Gümüşhane

Gümüşhane’ de Suriyeli Bayanlarla Tanışabilir miyim ?

Türkiye’mizin her yerinde olduğu gibi Gümüşhane ilimizde de pek çok sayıda dul ve bekar Suriyeli bayanlar bulunmaktadır. Bunların çoğu aşka kalplerini kapatmış insanlar. Ancak yalnız kalmaktan zamanla sıkılan dul ve bekar bayanlar bir süre sonra aşkı aramaya başlıyorlar. Aşkın peşinde yaşadıkları bu yolculukta bir şekilde Türkiye’nin en güncel sitesi olan internet sitemizi keşif ediyorlar.

Aşk için yeni bir dünyaya adım atan bu bayanlar internet sitemizin kolay ve pratik bir şekilde kullanımı sayesinde aşkı evlerinde oturarak çok daha kolay bir şekilde elde etme imkanına sahip oluyorlar. Ve bu sayede internet sitemizde çok sayıda dul ve bekar Suriyeli bayan kullanıcım oluyor. Bu şekilde sizlerde onlarla sitemiz sayesinde tanışabilirsiniz.

Türkiye’nin En Güncel Evlilik ve Arkadaşlık Sitesi

Türkiyemizin en güncel islami evlilik ve arkadaşlık sitesi olan Sesli Harita’ da sizler hala kendinize bir yer edinmediniz mi ?

Çağımızda ulaşılması en zor şeylerden birisi sizlerin de çok iyi bildiği gibi maalesef ki mutluluk. Ama artık mutluluk sizlere bir internet sitesi kadar uzağınızda. Hala neyi bekliyorsunuz ? Hemen şimdi Sesli Haritaya girerek kendinizi tanıtacağınız fotoğraflı bir ilan paylaşarak sizin için en uygun kısmeti seçebilirsiniz. Sizin için yazacak bir çok bayan / erkek arkadaş adaylarınızdan kendiniz için olanla sohbetinizi isterseniz burada sürdürebilir, isterseniz WhatsApp, İnstagram, Facebook gibi sosyal medya aracılığı ile devam ettirebilirsiniz.

Eğer ki ciddi bir ilişki, sevgililik veya evlilik arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kafanızdaki cevapsız soruları ve kafa karışıklığını bir kenara bırakıp ilan doldurarak boşa geçen günlerinizi telafi etme şansı yakalayabilirsiniz. Bunu yapmak istemiyorsanız ilan paylaşan diğer kullanıcılarımızın ilanlarını inceleyerek size en uygun adayı bularak ona mesaj atarak da ilk adımı atmış olursunuz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*