Geniş İç Hacimli En İyi 9 Kg Çamaşır Makinesi Önerileri

9 Kilo Çamaşır Makinesi Markaları

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

9 kilo kapasitesiyle kullanım kolaylığı elde eden çamaşır makinesi modelleri, satın alınmadan öncesinde daha geniş kapsamlı bir araştırma istiyor. Yeterli fiyat, yüksek performans, sessiz çabalama, kurutma özelliği gibi pek çok detayı bulunan çamaşır makineleri dikkatlice ve ihtiyaca yeterli seçilmediği taktirde pek tatminkar olmuyor.

Bu içeriğimizde 9 kilo kapasiteli sıradışı çamaşır makinelerini listeledik. Ek olarak ürünlerin kullanıcı yorumlarını ve teknik özelliklerini de sizlere sunduk. En büyük yorganları dahi kolay bir şekilde yıkayabileceğiniz bir makine arıyorsanız bu içerik sizin için rehber durumunda olacaktır.

En İyi 9 Kilo Çamaşır Makinesi Sıralaması

Sıra Modeller Hacim neoldu Puanı
1 Profilo CGA242X1TR 9 kilo 10/10
2 Bosch WGA142X1TR 9 kilo 10/9.8
3 Siemens WG42A1X1TR 9 kilo 10/9.5
4 Altus Al 9103 Db 9 9 kilo 10/9.8
5 Samsung WW90T4020CE/AH 9 kilo 10/9.7
6 Electrolux EW6F4923EB 9 kilo 10/9.8
7 Hoover H3WS 29TAME/1-17 9 kilo 10/9.6
8 Seg Scm 9E1000 9 kilo 10/9.7
9 LG F4R3VYW3WE 9 kilo 10/9.6
10 LG F4R5VGW2T 9 kilo 10/9.4

İnternetten sipariş vereceğiniz 9 kilo çamaşır makineniz elinize ulaştığı zaman ilgili firmanın satın alan hizmetlerini arayarak parasız kurulum talebinde bulunabilirsiniz.

En İyi 9 Kilo Çamaşır Makinesi Tavsiyesi

Piyasanın en kaliteli ve kullanışlı 9 kilo çamaşır makinelerini sizler için bir araya getirdik. Sahip oldukları teknik özellikler ile kullanıcı odaklı bulunduğunu kanıtlayan çamaşır makinelerine kesinlikle göz atmalısınız.

En kaliteli 9 kilo çamaşır makinesi markaları:

1. Profilo CGA242X1TR 9kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
Çocuk Kilidi Enerji Tasarrufu
Dijital Ekran  
Yüksek Devir  

Yüksek devir ve geniş iç hacim özellikleri ile öne çıkan Profilo marka CGA242X1TR çamaşır makinesi dijital paneli yardımıyla kullanım kolaylığı elde eden bir üründür. Yıkama konumundayken bir tek 51 db ses seviyesinde çalışan bu makine sıkma konumunda ise 71 desibellik bir gürültü oluşturuyor. Listemizin ilk esnasında yer edinen bu ürün enerji tasarrufu mevzusunda beklenileni veremese de yeterli fiyatı ve kalitesi ile satın alabileceğiniz sıradışı 9 kilo çamaşır makinelerinden birisidir.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı C
Kurutma Özelliği Yok
Derinlik 50 – 60 santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 59 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1200 d/dakika

👤 Ürün oldukça iyi, tek başıma yaşıyorum ve yeni taşındığım ev için aldım. Taşındığım gibi tüm giyim ve örtüleri yıkadım. 30dakikalık program yaşam kurtarıyor. 9kg diye gözünüzde büyütmeyin. Jetplus ile 15dakikalık programa aldığınız vakit normal ağırlığın yarısını öneriyor makina. Sessiz ve temiz yıkıyor. Yiğit T****.

👤 geldiği gün 6 defa çeşit çeşit programlarda denedim hem sessiz hem de fazla güzel yıkıyor aceleniz var ise jet plus programıyla 14 dakikada yıkama yapıyor daha ne deyim makine fazla güzel Harun N****.

2. Bosch WGA142X1TR 9 kilo 1200

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
Yüksek devir Kurutma yok
Uzun soluklu güvence Enerji tasarrufu azca
Çoklu yıkama programları

Beyaz eşya devi Bosch markasının üretmiş olduğu WGA142X1TR model çamaşır makinesi dijital paneli ve birden fazla yıkama programına sahip olması ile dikkat çeken bir üründür. 1200 devire kadar sıkma işlemi yapabilen bu aygıt her yüz devirde 66 kWh enerji tüketiyor. Sınıfına bakılırsa ses ve enerji tüketimi mevzularında öne çıkan çamaşır makinesi piyasanın birazcık üzerinde fiyatlandırılmış olsa bile kuvvetli motoru yardımıyla tercih edilebilecek 9 kilo çamaşır makinelerinin başlangıcında geliyor.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı C
Kurutma Özelliği Yok
Derinlik 58,8 santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 59,7 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1200 d/dakika

👤 1 haftadır kullanıyorum fazla memnunum. Daha önceki makinalarımda 1-2 moddan daha farklı bir özellik kullanmazdım. İlk kez değişik yıkama modlarının işe yaradığını gördüm. Bir de bir çok modun konfigürasyonunun değişebilmesi fazla iyi. (Isı, devir, süre vs değiştirilebiliyor.) Ahmet U****.

👤 Makineyi bir aydan çok süredir kümülatif olarak kullanıyorum ve oldukça de memnunum. Nerede ise her türlü ihtiyacınız olan şeyi karşılayacak programlar mevcut olan. Sessiz çalışan ve tasarruflu bir makine. Kir çıkarma programı uzun sürse de oldukça başarı göstermiş bir halde netice veriyor. Sıvı deterjan kullananlar için deterjan hanesinde aparat mevcut olan. Fakat sıvı deterjan koyulunca makinenin içerisine doğru sızdırıp akıyor. Emre C****.

3. Siemens WG42A1X1TR 1200 Devir 9 kilo

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
Dijital açık oturum Enerji tasarrufu azca
Yüksek devir Kurutma yok

9 kilo çamaşır makinesi kullananların çoğunlukla tercih etmiş olduğu modellerin başlangıcında gelen Siemens WG42A1X1TR maksimum 1200 devir hızında çalışabilen bir makinedir. Siemens’in eşi olmayan motor teknolojisi ile donatılan bu ürün tam 36 ay süresince garantili olarak satılmaktadır. Bu çamaşır makinesinin oldukça dikkat çeken özelliği ise tam kapasitede en uzun program süresinin 217 dakika olmasıdır.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı C
Kurutma Özelliği Yok
Derinlik 58,8 santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 59,7 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1200 d/dakika

👤 Programları benim için kafi. Kir programını hemen hemen deneyimlemedim fakat. Eski makinama bakılırsa süper sessiz. Görünüşünü de fazla sevdim. Yalnızca program saatleri bana fazla uzun geldi renkli programı 4bucuk saat. Vario speed ile Yikama süresini düşürebiliyorsunuz ancak o vakit camasir yıkama kapasitesi de düşüyor. 9 kilo makinada vario kullanacaksanız yıkama kapasitesi 5kg düşer diyor. Hasret Y*****.

4. Altus Al 9103 Db 9 kilo 1000 Devir

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
Enerji tasarruflu Maks devir düşük
Yeterli fiyatlı
Dijital açık oturum

Yeterli fiyatlarla sahip olabileceğiniz sıradışı 9 kilo çamaşır makinelerinden önde gelen Altus Al 9103 Db rakiplerine bakılırsa oldukça çok enerji tasarrufu yapabilmektedir. Herhangi bir kurutma özelliği olmayan Altus Al 9103 Db’nin maksimum devir hızı ise bir tek 1000 devirdir.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı B
Kurutma Özelliği Yok
Derinlik 64 santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 60 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dakika

👤 Kısa programı denedik temiz yıkıyor. Görüntüsü oldukça şık. Sessiz. Kaliteli. Çok para vermeye gerek bulunmuyor. Hale A****.

👤 Fiyatı yeterli Fazla kaliteli Sesiz inverter motor sesiz çalışıyor yıkaması iyi mutlu kaldık Öneri ediyorum Rüya Y****.

5. Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kilo

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
Dijital ekran Kurutma yok
Yüksek devir Enerji tasarrufu azca
Yıkama süresi

Samsung’un invertör motor teknolojisi ile üretilen Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesi son derece sessiz çalışan fakat enerji tasarrufu mevzusunda beklenileni vermeyen bir üründür. Listemizde olmasının nedeni ise yüksek kapasitesi, devir gücü, yıkama süresinin kısa olması ve bütün bunlara karşın piyasaya bakılırsa ortalama olarak bir fiyata sahip olmasıdır.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı D
Kurutma Özelliği Yok
Derinlik 55 santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 60 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1200 d/dakika

👤 Ürün oldukça başarı göstermiş. Gerek yıkama gerek kurutma süper. Enerji için aylık tüketime bağlı onun için yorum yapmam doğru olmaz. İpek İ****.

👤 Kısa bir aradan sonrasında yine Samsung’a dönüş yaptık. Ürün oldukça güzel ve kullanışlı şık bir tasarımı var emek vermesi sessiz özetlemek gerekirse ne diyeyim On Numara Emre A****.

6. Electrolux EW6F4923EB 9 kilo 1200 Devir

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
Buharlı yıkama Enerji tasarrufu
Yüksek devir
Süratli yıkama

Üstün performans sunan SensiCare donanımlarıyla yıkama mevzusunda kelimenin tam anlamıyla harikalar yaratan Electrolux EW6F4923EB 9 kilo 1200 Devir çamaşır makinesi 9 kilo kapasiteye sahip olup giysilerin korunmasını sağlamaktadır. Öteki çamaşır makinelerine bakılırsa daha duyarlı bir yıkama meydana getiren bu aygıt giysilerin renklerinin solma süresini 2 katına çıkarıyor. Standart çabalama durumunda 53db ses çıkartan bu ürün buharlı yıkamada ise bir tek 75 db ses üretiyor.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı D
Kurutma Özelliği Yok
Derinlik 60 santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 60 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1200 d/dakika

👤 Servis ilgili ürün harıka cok ıyı kot içi n ayarı var cok özellikli İsviçre ürünü cok kaliteli beğendik. Xxl bır kazan daha ne olsun Nuran C

👤 Bulaşık makinesinide sevmiş olarak kullandığım bir markaydı, çamaşır makineside yanıltmadı. Makinenin su alma esnası haricinde sesini duymuyorsunuz, programların çeşitliliği mükemmel. Kazanı oldukça geniş, yıkama performansı muhteşem. İyi ki almışım Zeynep R.

7. Hoover H3WS 29TAME/1-17 9 kilo NFC Bağlantılı 1200

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
Enerji tasarrufu Servis pahalı
Yüksek devir
Yeterli fiyat

Beyaz eşya devi Hoover’ın üretmiş olduğu ve 9 kilo modeller içinde en sağlam ürünlerden önde gelen Hoover H3WS 29TAME/1-17 9 kilo NFC Bağlantılı bu ürün A sınıfı enerji tasarrufuna sahiptir. Uzun soluklu yıkama süresine karşın fazladan programları ile bu açığını kapatan çamaşır makinesi maksimum 1200 devir güç üretebilmektedir.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı A
Kurutma Özelliği Yok
Derinlik 67 santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 60 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1200 d/dakika

👤 ürün beklediğimden daha kaliteli ve güzel çıktı.ilk yıkamayı yaptık netice fazla iyi.bence bu fiyatlara alınabilecek sıradışı makinalardan biri bu fiyatlara 9 kgluk ürün bulmak neredeyse olanaksız.alırken fazla araştırdım bolcada kötü yorum okudum iyi yıkamıyor fazla sesli çalısıyor vs diye fakat sanırım bundan önceki makinemle ilgili yıkama sırasında bana nerdeyse aygıt çalısmıyo hissiyatı veriyor banyo kapısı kapalıyken aynı biçimde 1000 devirde sıktırdım ondada öyleki can sıkıcı bir ses almadım. Tarık A*****.

👤 Ürün yedi gün içinde ulaştı oldukça iyi sessiz çalışıyor servisi oldukça süratli ulaştı 10 sene motor garantisi veriyorlar ben mutlu kaldım Emek K****.

8. Seg Scm 9E1000 D Enerji 9 kilo Çamaşır Makinesi

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
Yeterli fiyat Devir gücü
Boyutları
Enerji tasarrufu

Yeterli fiyatlı 9kg çamaşır makinelerinden önde gelen Seg Scm 9E1000 dijital ekranı ve ergonomik kullanımı ile dikkat çekiyor. Maksimum 1000 devir güç sağlayabilen bu makine enerji verimliliği mevzusunda sınıfta kalsa da çamaşırları son aşama iyi bir halde yıkamaktadır.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı F
Kurutma Özelliği Yok
Derinlik 58.2 santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 59.7 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dakika

👤 kullanımı fazla rahat ve ergonomik, yüksek rakamlar verilip alınan çamaşır makinesinden hiçbir farkı yok. Hasan U****.

👤 Urunu. Cekinerek aldim fakat cok memnunum vestel servisi kuruyor ve kaliteli malzemeden uretilmis  o hissiyati veriyor dijital ekrani yardımıyla kac dakika kalmis kontrol edebiliyor gerekirse dakika dusurebiliyorsunuz mesela 60 deeece  program 1.5 saaf yikiyorya siz onu dusurup yukseltebiliyorsuniz sikma devrinide ayni sekilde oldukça sessiz ve 9 kilo tam dolu calissa dahi sarsinti vs yapmıyor Vildan M*****.

9. LG F4R3VYW3WE 9 kilo 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
LG Steam Enerji tüketimi
Kırılgan yıkama
Dijital açık oturum

Hızla gelişen teknolojinin en gelişmiş versiyonları ile tasarlanan ve öteki 9 kilo çamaşır makinesi modellerine nazaran daha iyi performans gösteren LG F4R3VYW3WE 9 kilo geniş ekranlı bir tasarıma sahiptir. LG Steam teknolojisi ile toz akarlarını yok eden bu aygıt kumaş koruma ve akıllı bakım donanımlarına da sahiptir. Son olarak bu makinenin kazanı paslanmaz malzemeden üretilmiştir.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı D
Kurutma Özelliği Yok
Derinlik 56.5 santimetre santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 60 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1400 d/dakika

👤 Mükemmel bir makina. sessiz. kir çıkartması oldukça iyi. suyu üstten yavaş yavaş veriyor çamaşırlar su verilirken ıslanıyor. Hasan G****.

👤 Sessiz çalışıyor ancak kuruluma aşamasında birazcık ses yapıyor, yıkamasından eşim oldukça mutlu, enerji tüketimini tam ölçemedik fakat ekonomiktir diye düşünüyorum, program sayısı birazcık azca gibi geldi, çamaşır yoğunluğuna bakılırsa süre ve su ayarlıyor birazcık çok dijital fakat can sıkıcı değil. Asena A****.

10. LG F4R5VGW2T

9kg çamaşır makinesi

ARTILAR EKSİLER
Uzaktan kontrol Geniş dış dizayn
Enerji tasarrufu
Buharlı yıkama

En kaliteli 9 kilo çamaşır makinesi modellerinden önde gelen LG F4R5VGW2T AI DD kumaş koruma teknolojisi ile çamaşırlarınıza zarar vermeden etkin temizlik sağlamaktadır. Hem yıkama hem de kurutma özelliği olan bu makine enerjiden ve yerden tutum etmenizi sağlıyor. LG Steam teknolojisiyle donatılan kurutmalı çamaşır makinesi alerjen ve tozların tamamıyla yok edilmesini sağlar. ThinQ teknolojisiyle uzaktan kontrol edilebilen LG F4R5VGW2T, 1400 devir çamaşır makinesi kullananlar tarafınca son derece beğenilen modeller içinde.

Teknik Özellikler
Enerji Sınıfı A
Kurutma Özelliği Var
Derinlik 50 – 60 santimetre
Su Girişi Soğuk
Genişlik 60 – 75 santimetre
Maksimum Sıkma Devri 1400 d/dakika

Kullanıcı Yorumları

👤 Bir aydır kullanıyorum. En yeterli fiyatlısı buradaydı. Çamaşırlar evden kalktı ütü azaldı. O denli memnunum ki. Esra E.

👤 Fazla kullanışlı ve ergonomik bir makine, her insana öneri ederim. Hira Y.


2023’ün sıradışı 9 kilo çamaşır makinesi hangisi?

En kaliteli 9 kilo çamaşır makinesi tavsiyelerine gelecek olursak; Profilo, Bosch, Siemens, Altus, Samsung, Electrolux, Hoover, LG, iç hacmi yüksek ve sessiz, yüksek devirli, uzun güvence süreli, sıkmalı en kaliteli 9 kilo çamaşır makinesi markaları olarak biliniyor. 

9 kilo Çamaşır Makinesi Hakkında Çokça Sorulan Sorular (SSS)

İç hacmi yüksek ve yeterli fiyatlı sıradışı çamaşır makinesi modellerine yer verdiğimiz bu içeriğimizde mevzu hakkında sıkılıkla sorulan soruları da cevapladık. İşte çamaşır makinesi alırken dikkatli olunması gerekenler.

9 Kilogram kapasiteli çamaşır makinesi modelleri telefonumla uyumlu mu?

Fiyat ve performansa bakılırsa pek çok değişik marka çamaşır makinesi üretilmektedir. Bu bağlamda her cihazın akıllı telefonlarla uyumlu olması beklenemez fakat 2022 model cihazların bir bir çok akıllı sistemlerle donatılmış olup telefonlara kolay bir şekilde bağlanabilmektedir.

En kaliteli 9 kilo çamaşır makinesi modeli hangisi?

9 kilogram kapasiteli pek çok çamaşır makinesi bulunmakta olup listemizdeki ürünler sıradışı modeller olarak nitelendirilmektedir. İşte sıradışı 9 kilo çamaşır makinesi modelleri…

1. Miele Wcr 860
2. LG F4R5VGW2T
3. Vestel CMI 9710
4. Siemens WM14W560TR
5. Bosch WAT24581TR
6. Hoover DXOA 39C3
7. Siemens WM12T581TR iQ500
8. Beko Bk 9122 D
9. Samsung WW90J5475FW/AH
10. Electrolux EW6F3944FQ

9 kilogram kapasiteli çamaşır makinesi modellerinde güvence süresi ne kadardır?

Beyaz eşya sektöründe uzun senelerdir değişmeyen birtakım şeyler vardır. Bunlardan birisi güvence süreleridir. Uzun zamandan beri piyasadaki bir çok ürünün güvence süresi 2 senedir. Buna bakılırsa listemizdeki bütün ürünlerin güvence süresi de 2 senedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*