Fonksiyonel ve Hijyenik En İyi 10 Buharlı Temizleyici

Hız çağının getirilerinden birisi de fazla yönlü eşyalar oldu. Kümülatif ve yorucu yaşam şartları ev işlerini de kolaylaştıracak eşya gereksinimini doğurunca fonksiyonel ev aletlerine olan ilgi ve talep de arttı. Bu aletlerden birisi de buharlı temizleyiciler. Fazla yönlü temizlik desteği elde eden bu temizlik araçları, bununla birlikte sağlığınızı da kötü yönde etkilemez.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

En İyi Buharlı Temizleyici Sıralaması

Sıra Model Güç neoldu Puanı
1 Bissell Powerfresh Lift Off 1500 W 10/9.9
2 Ariete XVapor 1500 W 10/9.8
3 Karcher Sc 2 Deluxe Easyfix 1500 W 10/9.8
4 Yoksul Maxiclean 1300 W 10/9.6
5 Arçelik Lal K-7804 1500 W 10/9.8
6 Yoksul Limpia Steam Cleaner 1100 W 10/9.8
7 Alf BT-122 Steam Force Multi 1450 W 10/9.7
8 Kiwi Antibakteriyel 1300 W 10/9.6
9 Alf BT 123 1200 W 10/9.7
10 Eragon Ustalaşmış 1000 W 10/9.6

10 En İyi Buharlı Temizleyici Tavsiyesi

Bu içerikte değişik formlarda tasarlanmış buharlı temizleyicileri inceledik. Boy, güç ve performans açısında farklılık gösteren bu ürünler, fiyat açısından da ayrılmaktadır. Hazırsanız sizlere en yeterli buharlı temizleyiciyi bulmak için bu içeriğe göz atabilirsiniz.

İşte sizler için hazırlamış olduğumuz en düzgün buharlı temizleyici sıralaması:

1. Bissell Powerfresh Lift Off

En İyi Buharlı Temizleyici

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel
Kompakt
Ergonomik

Bissell Powerfresh Lift Off, ayarlanabilir buğu gücüyle size uygulama alanına ayak uydurmayı başarır. Çıkarılabilir buharlı yapıdaki ayağı, banyo, mutfak ve zemin temizliğine entegre edilebilir. Ergonomik ve kompakt tasarımı hafifliğiyle desteklenerek rahat bir temizlik olanağı oluşturur. Isınmış buharın desteği ile yüzeylerde bulunan mikropların %99’unu yok ederek hijyenik bir ortam sunar. Uzun yapıdaki hortumu, derin ve dip alanlara dahi ulaşmanıza destek sağlar. Üçgen ucu, köşelerdeki mikroplara ulaşmanızı sağlar iken fonksiyonelliğini de korur.

Teknik Özellikler
Güç 1500 W
Başlık Üçgen

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: fazla hafifçe ve temizliği tesirli düşünen kaçırmasın

👤 *** ***: her yere uyum sağlıyor ağır değil öneri ederim

2. Ariete XVapor

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel
Kompakt
Ergonomik

Evinizdeki zemin ve yüzeylere yerleşmiş olan mikropların %99’unu yok eden Ariete XVapor, geniş bir alanda kullanılabilen fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Camlar, fayans ve parkeler, mutfak tezgahı, halı gibi fazla kirlenen ve mikrop barındırmakta olan alanları, içeriğindeki 5 barlık buğu gücüyle temizleyerek evinizde bir hijyen alanı oluşturur. Bununla beraber değişik aksesuar tercihleriyle de her zemin ve bölgeye kolay bir şekilde uyum sağlamayı baş

Teknik Özellikler
Güç 1500 watt
Buğu Basıncı 5 bar
Hazne 1.7 litre

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Arıete yeni aldım temizliği fazla koaylaştırıyor. Fazla memnunum. Bölgeleri halı , koltuk fazla güzel temizliyor , mutfaktada fazla iyi . Ürün sağlam kaliteli su haznesi oldukça kafi. Öneri ederim

👤 *** ***: ürünü kullanıyorum bilhassa büyük camlar için fazla basit deterjan kullanmadan camlar fazla güzel oluyor. kurulama gerekiyor fakat

3. Karcher Sc 2 Deluxe Easyfix

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel
Kompakt
Ergonomik

Karcher Sc 2 Deluxe Easyfix, kompakt ve hafifçe yapısıyla ön plana çıkan bir yardımcıdır. Kir durumuna bakılırsa ayarlayabileceğiniz iki aşamalı buğu yoğunluğu seçeneği yardımıyla evinizin daha hijyenik olmasını sağlar. Tutma alanında yer edinen LED, çalışma modunu takip etmenize destek olan bir yapıya sahiptir. Bununla beraber üstün ergonomik tasarımdaki başlığı dip noktalara ve köşelere hijyen taşımanızı sağlar. Mikrofiber yapıya sahip zemin bezi, yorulmadan temizlik yapmanız için özenle tasarlanmıştır. Ocak ve davlumbazda dahi yer edinen inatçı kirleri, uğraşmadan temizlemenizi sağlayacak başlıklarıyla fazla yönlü bir kullanım sunar.

Teknik Özellikler
Güç 1500 Watt
Buğu Basıncı 3.2 bar
Hazne 1 L

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Efsaneleşmiş ürün. fazla mutlu kaldım

👤 *** ***: Ürün çok fazla kaliteli. İyi ki almışım. 

4. Yoksul Maxiclean

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel
Kompakt
Ergonomik

LED uyarı fonksiyonuna sahip olan Yoksul Maxiclean, 10 ayrı başlığıyla evin her köşesine uyum sağlamayı başaran bir yapıya sahiptir. 1300 Watt gücündeki buharlı temizleyici, 330 ml’lik haznesiyle sizi temizlik sırasında yarı yolda bırakmaz. Bununla beraber üstün manevra kabiliyeti yardımıyla evin her noktasına ulaşmayı başarır. 30 saniye gibi kısa süre içerisinde ısınan bu ürün, çıkarılabilir formdaki kireç engelleyici filtresiyle de fazla yönlü ve sıhhatli bir temizlik sunar.

Teknik Özellikler
Güç 1300 watt
Hazne 330 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Sadecee alınnn diyorumn aşırıı iyi fakat inşallah uzun vadeli kullanılır bozulmaz çeyizimede almam lazımmm acill :)) tüm başlıkları kullandım çok fazla iyi camlarda felan aşırıı başarıya ulaşmış 🙂 yer için almıştım oysaki bir tek

👤 *** ***: Keyifle kullandığım ürün 2. Sini satın aldım ablamın çeyizine

5. Arçelik Lal K-7804

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel
Kompakt
Ergonomik

Arçelik imzalı bu buharlı temizleyici, 30 saniyede ısınarak çalışmaya hazır duruma gelmektedir. Bu şekilde ergonomik bir temizlik sunmayı başarır. Sadece musluk suyu kullanarak kimyasal içerikli ürünlere veda etmenize destek olacak bu ürün, ergonomik tutma sapıyla da elinizi yormanıza engeller. Sapta yer edinen buğu pompalama düğmesi yardımıyla istediğiniz alana yeterli buğu yoğunluğunu uygulamanızı sağlar. Halı ve sert zeminleri rahatça temizlemenize destek olacak bu ürünle evinizi daha hijyenik bir alan haline getirmeniz muhtemel olur. Bunlara ek olarak mikroelyaf yapıdaki temizlik bezi, işinizi daha da pratikleştirir.

Teknik Özellikler
Güç 1500 watt
Hazne 400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: cok pratık ve yararlı ıyı kı almışım her insana tavsıye ederım.Tesekkurler

👤 *** ***: Anneme armağan olarak aldım, fazla beğendi, değişik başlıkları var halıları da yeni gibi yapıyormuş. Şimdilik memnunuz.

6. Yoksul Limpia Steam Cleaner

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel
Kompakt
Ergonomik

Yoksul Limpia Steam, 1100 Watt çalışma gücü yardımıyla üstün bir temizlik performansı sunar. Su haznesi 250 ml olan bu buharlı temizleyici, 3 barlık buğu basıncıyla temizliklerinizi randımanlı ve hijyenik bir halde tamamlamanıza destek sağlar. Çocuk kilidiyle güvenilir bir kullanım sunarken 4 metrelik güç kablosu yardımıyla evin her alanına hijyen taşımayı da dikkatsizlik etmez. Ortalama 3 dakika gibi bir sürede ısınan bu makine, el yapısına yeterli ergonomik sapıyla da işlerinizi hızlı bir şekilde bitirmenize destek sağlar.

Teknik Özellikler
Güç 1100 watt
Buğu Basıncı 3 bar
Hazne 250 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Cok kaliteli bir ürün

👤 *** ***: İş görüyor. Evimizde küfe mantara son…

7. Alf BT-122 Steam Force Multi

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel
Kompakt
Ergonomik

Alf BT-122 Steam Force Multi güç gösterge ışığıyla fonksiyonel bir biçim yakalamayı başarmış bir üründür. 1.2 litrelik geniş su haznesi bulunan bu ürün, 5 bar buğu basıncı yardımıyla inatçı lekeleri kimyasal kullanmadan çıkarmanızı sağlar. 1450 Watt güce sahip Alf BT-122 Steam Force Multi, 4 metrelik kablo uzunluğu yardımıyla hijyeni evin her köşesine taşır.

Teknik Özellikler
Güç 1450 Watt
Buğu Basıncı 5 bar
Hazne 1.2 L

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Fazla iyi bi ürün indirimde iken aldım artık bu zamanda her evinizde olması gerekmekte olan bi ürün bu memnunum

👤 *** ***: cok begendim . kardesimede siparis verdik. temizligi seven her evinizde olmasi gerekmekte olan bir alet.

8. Kiwi Antibakteriyel

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel
Kompakt
Ergonomik

Kiwi tasarımlı bu buharlı temizleyici, düşük elektrik tüketimine bağlı üstün performans gücüyle kullanıcılarından tam not almayı başarır. Ergonomik tasarımlı başlığı evin en köşe ve dip alanlarında dahi dikkat çeken bir dizayn sunmayı başarır. Bununla beraber anti bakteriyel yapısı yardımıyla evinizi hijyenik bir alan haline getirir. İşlevsel ve şık tasarımı basit taşınabilir bir biçim kazandırmıştır.

Teknik Özellikler
Güç 1300 watt
Hazne 350 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Kayınvalideme aldık oldukça mutlu kendisi hafifçe olması da güzel öneri ederiz

👤 *** ***: bebekli eve lüzumlu bir urun bence bebeğim için aldım buğu seviyesi güzel su süratli ısınıyor

9. Alf BT 123

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel
Kompakt
Ergonomik

Alf Bt 123, dik yapıda tasarlanmış olup yorulmadan temizlik yapmanın kapısını aralar. Buharın üstün temizlik enerjisini Actijen deterjanla birleştirerek yüksek bir verim sunmayı başarır. Gösterge ışığının yardımıyla buharın hazır olduğunu ya da olmadığını anlamanıza destek sağlar. 0.6 litrelik su haznesi geniş alanda randımanlı temizlik için tasarlanmıştır. Mikrofiber formdaki halı ve yer bezleri, temizliği derinlemesine yapmanızı sağlar. Park pedi ile kullanmadığınız zamanlarda parke ve zeminlerin zarar görmesinin önüne geçer.

Teknik Özellikler
Güç 1200 W
Buğu Basıncı 3.5 bar
Hazne 0.6 litre

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: ablam için almistim fazla güzel temizliyor sorunsuz

👤 *** ***: fazla beğendim hakikaten yorumlarda ki kadar varmış hakikaten bir evin kurtarıcısı alın aldırın 💫

10. Eragon Ustalaşmış 

ARTILAR EKSİLER
Fonksiyonel  
Kompakt
Ergonomik

Eragon Ustalaşmış, ulaşılması zor alanlara ulaşmanızı elde eden bir yapıya sahiptir. Çevre dostu yapısı yardımıyla hiçbir kimyasala gerek kalmadan evinizi rahatça temizleyebilmenizi sağlar. Bununla beraber fayans ve camlar gibi sıkıntılı alanlarda da kendini göstermeyi başarır. 350 ml haznesi bulunan bu ürün, 1000 watt gücüyle de sizleri mutlu etmeyi başarır.

Teknik Özellikler
Güç 1000 W
Hazne 350 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: oldukça güzel bi ürün temizliği kolaylaştıracak öneri ederim

👤 *** ***: sahane bir urun keisnlikle öneri ediyorum fakat isitma olayi cabuk azaliyor kısaca basinci verdikten sonrasında elimi koydugum zmn sicaklik hissedilmiyor.

2023’ün en düzgün buharlı temizleyicisi hangisi?

Mükemmel buharlı temizleyici tavsiyesine gelecek olursak Bissell Powerfresh Lift Off, Ariete XVapor, Karcher Sc 2 Deluxe Easyfix, Yoksul Maxiclean, Arçelik Lal K-7804, Yoksul Limpia Steam Cleaner kompakt ve ergonomik tasarımı, fonksiyonel yapısı, buğu basıncı, gücü gibi özelliklerle en fazla insanların tercih ettiği buharlı temizleyiciler içinde yerini alıyor.

Buharlı temizleyici ile neler yapılır?

Buharlı temizleyiciler geniş bir kullanım alanına sahip cihazlardır. Ocak, fırın, davlumbaz gibi mutfak alankarını, camları, koltukları, halı ve kilimleri temizlemenize destek olur iken banyoda da pek çok bölgeye ulaşarak hijyenik bir hale getirmenize destek olurlar. Kompakt tasarımlarının da etkisi ile rahatça her yerde kullanabileceğiniz bir biçim yakalamışlarıdır.

Buharlı temizleyici ile duvar silinir mi?

Buharlı temizleyiciler genel anlamda sert zeminlerde kullanılabilecek biçimde tasarlanan ürünlerdir. Duvarda da kullanılabilecek bir yapıya sahip fazla yönlü bir kullanım olanağı sunarlar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*