Esaret 58. Bölüm Fragmanı İzle.. Esaret 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 Izle.. – Muhabir

Tutsaklık 58. Bölüm Fragmanı İzle.. Tutsaklık 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 İzle  Kanal 7 ‘nin Yeni Sezon bölümleriyle gösterilen Tutsaklık adlı  dizi Hafta İçi Her Gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyenleri ile buluşmaktadır. Tutsaklık Dizisi yeni sezonda fazla izlenen ve dört gözle beklenen diziler içinde yer verilmiştir. Tutsaklık Dizisi  Oyuncuları Kimdir? Tutsaklık dizisinde yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşandı? Heyecanla beklenen Tutsaklık dizisinin 58. kısmı bugün 29 Şubat Çarşamba günü 20.00’da Kanal 7’ de izleyenleri ile bir araya gelecek. Tutsaklık 58. Bölüm Fragmanı İzle.. Tutsaklık 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Esaret 58. Bölüm Fragmanı İzle.. Esaret 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 İzle..

Esaret 58. Bölüm Fragmanı İzle..

Tutsaklık  Dizisi 58. Bölüm Fragmanı Yayınlanır Yayınlanmaz Sitemizde yayınlanacaktır.

İntikam ve aşkın düellosu, Kanal 7’nin yeni dizisi Tutsaklık ile seyirciyle buluşuyor. Başrollerini; meşhur oyuncu Cenk Torun ve güzelliğiyle dikkatleri çeken Mahassine Merabet’in paylaşmış olduğu Tutsaklık, Kanal 7 seyircilerini ekrana kilitliyor.

Esaret 57. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..

Tutsaklık Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Tutsaklık Dizisinde Mahassine Merabet, Cenk Torun, Ali Yağız Durmuş, Hilal Anay, Melahat Abbasova, Mustafa Şimşek, Akıllı Ocak, Esra Demirci, Pervin Mert,  Yağmur Çelik, Yaren Yıldırım, Kerem Şahit, Ceren Su Gülnaz Özçelik, Bülent Ergün, Başak Durmaz, Öncil Aktarıcı, Gözde Erdem, Sinem Karaçoban gibi pek çok oyuncu yer verilmiştir.

Tutsaklık Dizisinin Mevzusu Nedir?

Tutsaklık; değişik hikayesi ile dikkat çekiyor. Demirhanlı Konağı acı bir haberle sarsılır. Ailenin lideri, kudretli Orhun Demirhanlı’nın ikiz kız kardeşi, vazife için gittiği Afrika’da korkulu bir adam öldürmeye kurban gider. Kız kardeşini almak için gittiği Afrika’da acı gerçekle yüzleşen Orhun, kardeşinin katillerini cezalandırmayı kafasına koyar. Yüreğindeki intikam ateşiyle hayatına devam etmeye çalışan Orhun, Afrika’dan dönerken içerisinde kor bir ateş, yanında ise köle bir kız olan Hira vardır. Bundan sonrasında ne dünya eskisi gibi olacaktır ne de Orhun Demirhanlı…

Yazgı, çöl rüzgârlarını  İstanbul’a kadar sürüklerken; bir mağrur ile bir mağdur aynı yoldadır artık. Ve ‘tutsaklık’ adım atmıştır bir defa.

Kardeşinin öcünü almak isteyen Orhun ve vicdanının esiri olan Hira’nın hikayesi Tutsaklık..

Esaret 58. Bölüm Fragmanı İzle.. Esaret 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 Izle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*