En İyi 15 Yüz Temizleme Cihazı

Yüz Temizleme Aleti Modelleri

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Yüzümüzün ışıl ışıl parlamasını isteriz ve bu sebepten dolayı türlü türlü yollara başvururuz. Malesef ki bu yollardan bir çok bir tek o anı kurtarmaya yarıyor. Ancak bir yüz temizleme aleti alırsanız yüzünüzün parlaklığının ve canlılığının arttığını görmüş olacaksınız.

Kaliteli markaların güvenilir ürünlerine yer verdiğimiz makalede, yüz temizleme cihazlarını karşılaştırarak en iyilerinin yer almış olduğu bir sıralama hazırladık.

Yüz temizleme cihazları hakkında Yüz temizleme aleti nasıl kullanılır? Yüz temizleme aleti kullanırken nelere dikkat edilmeli? Gibi çokça soruların yer almış olduğu içerik, yeni bir yüz temizleme aleti alacaksanız fazla destek olacak.

En İyi Yüz Temizleme Aleti Sıralaması

Sıra Modeller Özellik neoldu Puanı
1 Polosmart Psc90 Canlandırıcı 10/9.9
2 Foreo LUNA 3 Sıkılaştırıcı 10/10
3 Xiaomi Inface Ms7000 Siyah Nokta Engelleyici 10/9.6
4 Forever Canlandırıcı 10/9.8
5 Naturalove Canlandırıcı 10/9.7
6 Xiaomi inFace Sonic Canlandırıcı 10/9.7
7 Aprilla Yaşlanma Karşıtı 10/9.8
8 Xolo Temizleyici 10/9.8
9 Urban Mood Ultrasonic Cilt Hassasiyeti 10/9.8
10 Blueberry Pure Sonic Canlandırıcı 10/9.7
11 İnface Ultrasonic Temizleyici 10/9.7
12 Ocean Ultrasonik Akne Temizleyici 10/9.8
13 Beurer Fc 96 Temizleyici 10/9.8
14 LR Zeitgard 1 Cilt Hassasiyeti 10/9.8
15 Beurer Fc 65 Canlandırıcı 10/9.7

En İyi 15 Yüz Temizleme Aleti Tavsiyesi

Yüzünüzü pürüzsüz hale getirecek sıradışı yüz temizleme aleti önerilerini listeledik. Kaliteli ve çokça insanların tercih ettiği modelleri maddeler durumunda inceledik.

İşte sıradışı yüz temizleme aleti modelleri:

1. Polosmart Psc90

Yüz Temizleme Cihazı

En kaliteli yüz temizleme cihazları listemize Polosmart Psc90’la başlıyoruz. Cildin altına işleyen kuvvetli vakumlama özelliği yardımıyla gözeneklerdeki akne, siyah nokta ve kiri derinlemesine temizleyen Polosmart yüz temizleme aleti, ilk kullanımdan başlayarak cildinizin daha temiz olmasını sağlıyor. 6 değişik başlığı yardımıyla istediğiniz fonksiyon ile kullanabileceğiniz yüz temizleme aleti, 60 dakika süresince kullanma olanağı sunan bataryasıyla satışa sunuluyor. Son olarak bu ürünün bir taraftan cildinizi temizlerken, öteki taraftan da daha sıkı bir cilde sahip olmanızı desteklediğini belirtelim.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Canlandırıcı
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Güzellik salonlarındaki gibi bir tesir beklemeyin fakat bu fiyatı fazla fazla iyi. Fazla iyi iş görüyor. (cilt tipim kuru) Fırça da oldukça iyi. Alırsanız pişman olmazsınız. M**** M.

👤 Ürün oldukça kaliteli. Güvenilir olmadan istemiştim ancak pişman olmadım. Bence değdi. G*** K.

2. Foreo LUNA 3

Yüz Temizleme Cihazı

Yenilenen tasarımıyla daha önceki modellerinden daha uzun ve yumuşak silikon etkileşim noktaları olan Foreo Luna 3, 16 aşamalı güç seviyesiyle karşımıza çıkıyor. Bu şekilde cilt tipinize en elverişli olan gücü seçip kullanabileceğiniz model, mobil uygulamasıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Ek olarak sıkılaştırıcı masaj modu ile rahatlamanızı elde eden yüz temizleme aletinin tek şarjda 650 kullanıma kadar desteklediğini açıklayalım.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Sıkılaştırıcı
Cilt Tipi Normal, Karma ve Kırılgan Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 Hakkaten ürün fiyatını hak ediyor! Siyah nokta problemim için satın aldım. Bikaç haftalık kullanımda büyük seviyede azalma oldu. Öneri ederim. S**** Ö.

👤 İlk defa kullanıyorum. Daha önceki modellerle arasındaki farkı bilmiyorum fakat mutlu kaldım. Silikon uçları fazla yumuşak ve cildimi iyi hissettim. B**** G.

3. Xiaomi Inface Ms7000

Yüz Temizleme Cihazı

Listemize son zamanların en popüler teknoloji şirketlerinden olan Xiaomi’nin yüz temizleme cihazıyla devam ediyoruz. Cilt üstünde oluşmuş bulunan yağ birikintilerini, siyah noktaları ve girentoz gibi parçacıkları emerek hazinesinde toplayan Xiaomi yüz temizleme aleti, ilk kullanımdan başlayarak daha temiz bir cildi destekliyor. Kırılgan ciltler için vakum gücü ayarlanabilen aygıt, kan dolaşımının da artmasını sağlıyor. Bu şekilde daha canlı bir görüntüye kavuşursunuz.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Siyah Nokta Engelleyici
Cilt Tipi Kuru ve Normal Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün paketinden kalitesi esasen anlaşılıyor. Gelir gelmez, talimata gore şarj edip, buğu yapmadan denedim. Hakkaten akıl almaz temizledi. Fazla mutlu kaldım. Şiddetle öneri ediyorum. A**** Y*** Y.

👤 1 kez kullanma şansım oldu, ilk sefer için kötü değildi. tertipli kullanımda daha yararlı olacağını düşünüyorum. değişik derecelerde değişik titreşim şekilleri olan bir ürün. S***** G.

4. Forever Cilt Temizleme ve Masaj Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

5 aşamalı ayarlanabilir masaj sertliği yardımıyla her türlü cilt tipinde kullanılabilen aygıt, su geçirmeme özelliği yardımıyla fazla beğeniliyor. Kullanımı son derece rahat olan Forever yüz temizleme aleti, kan dolaşımını yükseltip siyah nokta ve ölü deri gibi oluşumları temizliyor. Ek olarak yüzünüze masaj yaparak cildinizi sıkılaştıran bu ürünün elverişli fiyatlı olduğunu belirtelim.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Canlandırıcı
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Temizleme aleti muhteşem büyük boy denilebilir. Ufak olanlardan değil. Herhangi bir ariza yapmadı iki aydır şarjı da bitmedi. A*** C.

👤 Taş ağır dolapta saklıyorum fakat sanki çabucak ısınıyor. Aygıt da güzel şarjı baya uzun gidiyor. Dikkatli kullanıyorum şarj yerine su kaçırmadım kafi bir ürün bu fiyata gore. Ş**** S.

5. Naturalove Titreşimli Yüz Temizleme Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

En kaliteli yüz temizleme cihazları listemize Naturalove markasıyla devam ediyoruz. Dakikada 6000 titreşim hareketi yapabilen Naturalove yüz temizleme aleti, bir taraftan kan dolaşımınızı arttırırken öteki taraftan ise cildinizin daha canlı olmasına destek oluyor. Yüzünüzdeki akne, sivilce ve benzeri oluşumlardan kurtulmanıza destek olan ürün, 8 aşamalı hız ayarıyla satışa sunuluyor. Son olarak tahriş etmeyen bir yapısı olan cihazın su geçirmediğini belirtelim.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Canlandırıcı
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Aldığım günden beri 1 kez şarj ettim. Şu demek oluyor ki sanırım 1 aydır. Öncesinde her gün kullanıyordum. Sonrasında cildim temizlenince hafta 1-2ye düşürdüm. Peeling yapmıyormuş esasen. Yeterli kadar iyi. A**** T.

👤 Kızım için aldım. Görünmüş olduğu gibi bir ürün. Kalitesi kullandıkça ortaya çıkacak. P**** R.

6. Xiaomi inFace Sonic Yüz Temizleme ve Masaj Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

Yüksek performansa sahip Sonic motoruyla derinlemesine bir temizlik meydana getiren İnface yüz temizleme aleti, bu sayede ciltteki ölü deri ve siyah nokta gibi oluşumları ortadan kaldırıyor. Cilt basıncını azaltarak gerginliği üzerinizden alan masaj aleti bununla birlikte cildi sıkılaştırarak daha güzel bir görüntüye sahip olmanıza destek oluyor. Son olarak bir tek 83 gr ağırlığı olan bu ürünün suya uzun ömürlü olduğunu ekleyelim.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Canlandırıcı
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok iyi, katiyen alınması gerekmekte olan bir ürün. Birazcık küçük fakat bu onun daha ergonomik olmasını sağlıyor. Katiyen su geçirmiyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. D*** K.

👤 Fazla kullanışlı şarjı uzun gidiyor birazcık ufak fakat yüzünüze elverişli bir boyut bence. İlk kullanımdan başlayarak farkı hissediyorsunuz. F**** K.

7. Aprilla Yüz Temizleme Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

Makyaj, ölü deri ve siyah noktaları temizleyerek daha parlak bir görüntüye kavuşmanıza destek olan Aprilla yüz temizleme aleti, basit yıkanabilir yapısıyla rahat bir kullanım sunuyor. Ufak yapısıyla temizlenmedik yer bırakmayan cihazın masaj sertliği 5 kademede olarak ayarlanabiliyor. Bu şekilde aleti cilt tipinize gore ayarlayıp daha konforlu bir halde kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Yaşlanma Karşıtı
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 2 gündür kullanıyorum oldukça memnunum. Hatice K.

👤 Oldukça güzel bir ürün. Son derece kaliteli bir ürün. Her insana öneri ediyorum. B**** K.

8. Xolo Yüz Temizleme Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

Ultra hijyenik silikonu yardımıyla güven içerisinde kullanabileceğiniz Xolo yüz temizleme aleti, 2 kat daha kuvvetli bir halde deri altına titreşim uygulayarak kan dolaşımını büyük oranda artırıyor. Bu şekilde yüksek tesir gösteren aygıt, cildinizi daha canlı hale getiriyor. İlk kullanımdan başlayarak tesirini göstermeye süregelen ürün, tıpalı yapısı yardımıyla gerçek sağlamlık sağlıyor. Son olarak tertipli kullanımlarda siyah lekeleri yok eden bu ürünü her insanın kullanabileceğini belirtelim.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Temizleyici
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün çok fazla tatlı, boyutu da beklediğimden büyük. Marka vermeyeyim fakat hepimiz o markayı bilir diye düşünüyorum, işte o malum markaya o denli parayı vermeye gerek bulunmuyor diye düşünüyorum. Bu ürün oldukça iş görür. Zeynep S.

👤 Fazla beğendim, minisonun şarjlı olanı var bende, büyük olduğundan burun kenarlarına yanaşmıyor. Bunu ergonomik olarak da oldukça kullanışlı buldum, tavsiye ederim. A***** Y.

9. Urban Mood Ultrasonic Şarjlı Yüz Temizleme Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

Sessiz olmasıyla dikkatleri çeken Urban Mood Ultrasonic, nazik masaj modu yardımıyla cildinizdeki bütün gerginliği alıyor. Makyaj, siyah nokta veya ölü deri kalıntılarını temizlemek için kullanabileceğiniz aygıt bununla birlikte kan dolaşımını artırıyor. Bu şekilde cildinizdeki sarkmalar ortadan kaldıran model, ergonomik tasarımıyla basit bir halde kullanılabiliyor.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Cilt Hassasiyeti
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün fazla güzel. Mavi rengi geldi bana. Armağan için almıştım. Fazla kısa surede elime ulaştı ve paketlemesi iyidir. Koliyi açınca çalışmasını falan kontrol ettim, güzeldi. İçinde kullanma kılavuzu ve şarj kablosu vardı. Öneri ederim. J**** T.

👤 Ürün fazla güzel, değişik titreşimleri de bulunmakta. Kendim kullandıktan sonrasında armağan olarak arkadaşlarıma da aldım onlar da fazla beğendi. U***** G**** T.

10. Blueberry Pure Sonic Yüz Temizleme Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

Yumuşak silikonu ve yüksek frekanslı titreşimiyle cildinizdeki istemediğiniz kalıntıları ortadan kaldıran Blueberry Pure Sonic, burun ve göz çevresinde kullanılabilir olmasıyla fazla beğeniliyor. Masaj özelliğiyle bir taraftan teninizi rahatlatan aygıt, öteki taraftan da yüz kaslarınızın gevşemesini sağlıyor. Bu şekilde cildinizdeki gerginlik yüzünden oluşmuş bulunan sertlik ortadan kaldırılıyor. Ek olarak hücre yenileme özelliği yardımıyla cildinizin daha canlı ve sıkı görünüm kazanmasına destek olan ürünün elverişli fiyatlı olduğunu belirtelim.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Canlandırıcı
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Boyut olarak ideal büyüklükte. Titreşimi de son derece iyi. Ben fazla beğendim yüzüme iyi geleceğini düşünüyorum. Yorumlara bakarak aldım katiyen öneri ediyorum. E**** Ş.

👤 Bayıldım hakikaten iyi ki almışım ilk kullanışta pamuk gibi oldu cildim belkide siyah noktalar dahi gidiyor kesinlikle her bayanın alması gerekmekte olan bir ürün fiyatı da fazla elverişli daha ne olsun. M**** A.

11. İnface Ultrasonic Yüz Temizleme Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

Ergonomik tasarımı yardımıyla rahat bir kullanımı olan İnface Ultrasonic, büyük gözeneklerin görüntüsünü en az seviyeye indirerek cilt tonunuzu eşitliyor. Siyah noktaların ve aknelerin temizliğini yaparak ciltteki bütün kiri ortadan kaldıran ürün bununla birlikte cildinize masaj da yapıyor. Bu şekilde cildiniz hem temizlenir hem de sıkı bir görünüm kazanıyor. Son olarak ufak yapısı yardımıyla rahatça istediğiniz yere götürebildiğiniz cihazın tertipli kullanımlarda yaşlılık emarelerini ortadan kaldırdığını ekleyelim.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Yüz Temizleme Aleti
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Hakkaten alın aldırın. Şu dönemde eve yapılacak en mantıklı şey. Duştan çıkın ve kullanın. Yüzünden çıkan kire inanamayacaksınız. Benim burnum da ki bütün siyah noktalar gitti. Haftada 1 duştan sonrasında kesinlikle kullanıyorum. E**** O.

👤 Katiyen pişman olunmayacak bir ürün. Güzellik merkezlerindeki işlemleri fazla rahat evinizde halledilebilir hale getirmiş. T**** Ş.

12. Ocean Ultrasonik Spatula Yüz Akne Giderici

Yüz Temizleme Cihazı

Cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayarak daha canlı bir görüntüye kavuşmanızı sağlayacak olan bu aygıt, siyah nokta, akne, yağ, makyaj ve ölü deri kalıntılarını ortadan kaldırmak için birebirdir. Derin temizleme modu yardımıyla gözeneklerin görüntüsünü azaltan aygıt, pürüzsüz bir görüntüyü desteklemesinin bununla beraber daha sıkı bir cilde sahip olmanıza da destek oluyor. Ek olarak ergonomik tasarımı yardımıyla her insanın kullanabileceği bu ürünün yaşlanma emarelerini de yok ettiğini belirtelim.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Akne Temizleyici
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Oldukça başarı göstermiş bir ürün. Fiyat performans bakımından fazla iyi tereddüt ederek almıştım fakat iyi ki almışım. Ö**** Ö.

👤 Güzellik uzmanı olarak tavsiyemdir. Pahalı markalara bakmayın aynı netice. A***** K.

13. Beurer Fc 96 Yüz Temizleme Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

Yüz temizleme aleti öneri içeriğimizde 13. sırada bulunan Beurer Fc 96, bütün cilt tiplerine elverişli olarak kullanılabiliyor. Pek çok şahıs tarafınca insanların tercih ettiği ve tavsiye edilen ürün, tertipli kullanımlarda parıldayan ve yumuşacık bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Tam şarj ile yarım saat süresince çalıştırılabilen aygıt, 4 hız kademesi ve suya dayanıklılığıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Yüz Temizleme Aleti
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Fazla güzel bir ürün. Öbürlerinden fazla değişik kaliteli. A** Ö**

👤 Muhteşem bir aygıt, katiyen alınabilir. D** Y**

14. LR Zeitgard 1 Yüz Temizleme Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

Yüz temizleme aleti tavsiye içeriğimizde bulunan LR Zeitgard 1, mikrosirkülasyon tesiri yardımıyla çoğunlukla tercih ediliyor. Bütün cilt tiplerine elverişli olarak kullanılabilen model, fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Masaj etkisi ile cildi rahatlatan temizleme aleti, tertipli kullanımlarda cildi sıkılaştırarak kümülatif makyaj kalıntılarından arınmanıza olanak veriyor.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Yüz Temizleme Aleti
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Neden daha öncesinde almadım diye pişmanlık duyuyordum. Öneri ederim. N** H**

👤 Fiyat performans ürünü, fazla makyaj yaparım fakat cildimi iyi temizliyor. G** F**

15. Beurer Fc 65 Yüz Temizleme Aleti

Yüz Temizleme Cihazı

En kaliteli yüz temizleme cihazlarından önde gelen Beurer Fc 65, basit kullanımı ve gösterdiği yüksek etkiyle dikkat çekmeyi başarıyor. Tertipli kullanımlarda cildi temizlemekle kalmayan aygıt, bununla birlikte deriyi sıkılaştırarak güzel duyu bir görüntü kazandırıyor. Bütün cilt tiplerine birebir olan bu ürün, kullanıcılarından tam not almayı başararak listeye girmeyi başarıyor.

Teknik Özellikler
Kullanım Maksadı Yüz Temizleme Aleti
Cilt Tipi Bütün Cilt Tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Son derece iyi bir ürün öneri ederim. E** E**

👤 Kullanışlı ve işe yarıyor. Alınabilir. M** M**



2023’ün sıradışı yüz temizleme aleti hangisi?

En kaliteli yüz temizleme aleti tavsiyelerine gelecek olursak; Polosmart, Foreo, Xiaomi, Forever, Kiwi, Naturalove, Xolo, Beurer, canlandırıcı, temizleyici, yaşlanmayı önleyen, akne temizleyici, cilt hassasiyeti için sıkılaştırıcı özelliğe sahip çokça insanların tercih ettiği yüz temizleme aleti seçeneklerinden biri oluyor.

Yüz Temizleme Cihazları Hakkında Sık sık Sorulan Sorular

Yüzü temizleyerek kirlerinden arındıran yüz temizleme cihazları hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte yüz temizleme cihazları hakkında çokça sorulan sorular ve cevapları.

Yüz temizleme aleti nasıl kullanılır?

Yüz temizleme cihazlarının kullanımı aslen fazla basittir. İlk Başta aleti hangi başlıkla kullanmak istediğinizi seçin. Sonrasında başlığı takının ve başlama düğmesine basın. Yavaş bir halde bir noktanın üstünde 3 saniyeden çok durmadan cildinizde gezdirin. Ek olarak cihazın masaj modu var ise onu açarak cildinizin gevşemesini sağlayabilirsiniz.

Yüz temizleme aleti kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yüz temizleme cihazını kullanmadan öncesinde cildinizin temiz olmasına ve fazla kuru olmamasına dikkatli olmanız gerekiyor. İlk Başta cihazın kullanım hızının cilt tipinize elverişli olmasını sağlamalısınız. Sonrasında aleti yavaş yavaş gezdirmeniz ve bir lekenin üstünde en çok 2 saniye süresince bekletmeniz lazım. Şu sebeple aleti 3 saniye süresince o lekenin üstünde tutarsanız cildinizde istemediğiniz problemlere sebebiyet olabilirsiniz.

Yüz temizleme aleti nedir?

Yüz temizleme aleti, çoğu zaman kümülatif makyaj meydana getiren kişilerin, cildi pürüzlü yada kabuklu olanların kullanımı için geliştirilmiş kozmetik bir üründür. Ciltteki kirleri ve yağı Tamamıyla ortadan kaldıran bu cihazlar günümüzde pek çok şahıs tarafınca kullanılmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*