Emanet 518. Bölüm Fragmanı İzle.. Emanet 2 Mart Perşembe Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 Izle.. – Muhabir

Emanet 518. Bölüm Fragmanı İzle.. Emanet 2 Mart Perşembe Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 Izle.. Emanet 518. Bölüm 2 Mart Yeni Bölüm İzle.. Kanal 7 ‘nin Yeni Sezon bölümleriyle gösterilen Emanet adlı  dizi Hafta İçi Her Gün 21:15’de Kanal 7 ekranlarında izleyenleri ile buluşmaktadır. Emanet Dizisi yeni sezonda fazla izlenen ve dört gözle beklenen diziler içinde yer verilmiştir. Emanet Dizisi  Oyuncuları Kimdir? Emanet dizisinde yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşandı? Heyecanla beklenen Emanet dizisinin 518. kısmı bugün 2 Mart Perşembe günü 21.15’de Kanal 7′ de izleyenleri ile bir araya gelecek. Emanet 518. Bölüm Fragmanı İzle.. Emanet 2 Mart Perşembe Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 Izle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Emanet 518. Bölüm Fragmanı İzle.. Emanet 2 Mart Perşembe Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 Izle..

Emanet Dizisi 518. Bölüm Fragmanı İzle..

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Emanet üçüncü sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Seher’in ölümünün peşinden derin bir yasa bürünen Yaman ve Yusuf’un sessizliğe gömülen yaşamı, Emanet ile ekrandaki yerini alıyor.

Bir yanda mutluluğu yakaladığını düşünürken bütün yaşamı tepe taklak olan Yaman, öteki yanda annesinden sonrasında sığındığı tek liman teyzesini de kaybeden küçük Yusuf… Seher’in vefatıyla büyük bir acıyla sınanan Yaman ve Yusuf’un hikayesi Emanet ile seyircisiyle buluşuyor. Vizyonun heyecanla takip edilen dizisi Emanet’te coşku tırmanıyor.

Emanet Dizisi 517. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..

Emanet Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Emanet Dizisinde Halil İbrahim Ceyhan, Nana Stambolishvili, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Sevda Karabulut, Ferda Işıl, Hülya Aydın,  Ömer Gecü, Burhan Ökmen, Binnaz Ekren, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz Eyüboğlu, Mehmet Ali Aslan, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Erman Ersoy, Merdan Kardan, Seda Dadaşova gibi pek çok oyuncu yer verilmiştir.

Emanet Dizisinin Mevzusu Nedir?

Seher’in ölümünün peşinden üç ay geçer. Seher’in ölümü kendisi de aslen hain bir tuzağın kurbanı olan Aziz’in üzerine kalır. Aslolan azmettirici olan Topal ellerinde kardeşinin kanı ile aile imparatorluğunun başına geçerken, Yaman’ı da hapse attırmak için elinden yapar ancak amacına ulaşamaz. Geçen üç ayın içerisinde, Yaman, Aziz’i öldürme suçuyla göz altına alınsa da işlenen suçtan aklanır.
Seher’in ölümünden sonrasında Yusuf içerisine kapanır. Bir taraftan ölen karısının yasını tutan Yaman öteki taraftan da biricik yeğenini tekrardan güldürmek ister. Ancak Yaman’ın bulmuş olduğu çözümler hiçbir işe yaramaz. Yaman yeğeninin yeniden eskisi gibi olması için pek çok  yol dener. Bigün konağa bir yabancı gelir. Aniden hayatlarına giren bu yabancı Yaman ve Yusuf’un yaşamını nasıl etkileyecek? Kalbini bütün dünyaya kapatan Yusuf’un yüzü tekrardan gülecek mi? Hepsi ve daha fazlası Emanet ile Kanal 7 izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Emanet 518. Bölüm Fragmanı İzle.. Emanet 2 Mart Perşembe Yeni Bölüm Fragmanı Kanal 7 İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*