Electrolux PerfectCare 700 Kurutma Makinesi İnceleme

Elektronik ev aletleri sektörünün önde gelen markalarından önde gelen Electrolux tarafınca tasarlanan üstün teknolojik özellikleri ve şık tasarımıyla kullananların beğenisini kazanan EW7H458ST kurutma makinesi ile ev konforunuzu artırmayı başarıyor.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Electrolux PerfectCare 700 ile çamaşırlarınızın kurutma yöntemini uzun saatler süresince beklemek mecburiyetinde kalmayacak, EW7H458ST kurutma makinesinin süratli ve tesirli kurutma özelliğinden faydalanarak daha çok zamanınızı kendinize ayırabileceksiniz.

Electrolux PerfectCare 700 EW7H458ST Özellikleri

Kapasite 8 kilo
Ağırlık 49.96 kilo
Program Sayısı 1+
Uzaktan Kontrol Yok

Electrolux PerfectCare 700 EW7H458ST Kurutma Makinesi

Akıllı sensörleri yardımıyla kurutma işleminin ne vakit tamamlandığını otomatikman algılayan makine, çamaşırlarınızın hem daha azca enerji harcayarak hem de daha kısa süre içerisinde kurumasını sağlıyor.

Ek olarak, kurutma işlemi esnasında oluşma ihtimali bulunan herhangi bir aksaklıkta otomatikman devreye giren güvenlik sistemleri de Electrolux EW7H458ST kurutma makinesini güven içerisinde kullanmanıza destek oluyor.

Kaliteli malzemelerden üretilen ve şık tasarımıyla da evinizin dekorasyonuna uyum elde eden Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, olmazsa olmaz beyaz eşyalar içinde yerini alıyor.

İşte, Electrolux EW7H458ST Kurutma Makinesi ile ilgili bütün detaylar;

Electrolux EW7H458ST Dizayn

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, beyazın eskimeyen saflığı ve şıklığını çağdaş tasarımıyla birleştirerek eşi olmayan bir görünüm sunuyor. İşlevsel LED paneli yardımıyla kullanımı son aşama basit olan bu kurutma makinesi, kullanıcılara hem vakit hem de enerji tasarrufu sağlıyor. Akıllı sensörleri yardımıyla, çamaşırlarınızın ne vakit kuruduğunu algılayarak enerji tasarrufu sağlıyor ve çamaşırlarınızın daha azca sürede kurumasını sağlıyor. Bu şekilde hem cebinize hem de size katkı sağlamayı dikkatsizlik etmiyor.

Electrolux EW7H458ST

Electrolux EW7H458ST Kapasite

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, 8 kilogram kapasitesi ile evlerin ihtiyacını karşılamak için ideal bir tercihtir. Bu yüksek kapasite yardımıyla büyük ailelerin çamaşır kurutma problemi kolay bir şekilde çözülebilir.

Bu kurutma makinesinin yüksek kapasitesi, çamaşırlarınızı daha kısa süre içerisinde kurutarak zamanınızı daha randımanlı kullanmanıza da katkı sağlar. Akıllı sensörleri yardımıyla, çamaşırlarınızın kuruma süresini otomatikman algılayarak lüzumsuz enerji tüketimini önüne geçer ve böylelikle enerji tasarrufu sağlar.

Electrolux EW7H458ST Güvenlik

Çok fazla Isınma Engelleme Var
GentleCare System Var
SensiCare System Var

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, kullananların güvenliği bakımından çok fazla ısınmayı engellemek için otomatikman durur ve kapalı bir tambur sistemi yardımıyla çamaşırlarınızın dışarıya çıkması engellenir. Bununla beraber aynı zamanda çamaşırlarınızın doğru kurutulmasını edinmek için sensörlerle desteklenmektedir.

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, GentleCare System ve SensiCare System teknolojileri yardımıyla giysilerinizi standart kurutma makinelerine kıyasla yarı sıcaklıkta kurutarak enerjiden fazladan tutum sağlar iken giysilerinizin formunu, dokusunu ve renklerini haddinden fazla uzun süre korumayı başarır.

Ek olarak, EcoFlow Filtre Teknolojisi ile ergonomik bakıma ek olarak senelerce korunan yüksek performans sağlar. Tamburu çift tarafa dönebilen ReverseAction teknolojisi ise çamaşırlarınızda dolanma ve kırışmaları engelleyerek daha tertipli bir kurutma deneyimi sunar. Başlangıç erteleme özelliği de günlük programınıza ayak uydurmanızı kolay hale getirir.

Electrolux EW7H458ST Boyut ve Ağırlık

Yükseklik 850 mm
Genişlik 596 mm
Derinlik 638 mm
Ağırlık 49.96 kilo

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi; 850 mm yüksekliği, 596 mm genişlik ve 638 mm derinliği ile bütün evlere basit bir halde uyum sağlamayı başarır. 46.96 kilo ağırlığı ile kuvvetli ve sağlam bir yapıya sahip olan Electrolux PerfectCare 700, pek çok kullanıcı için de taşıma ve kullanma kolaylığı sağlıyor.

Electrolux EW7H458ST Teknik Özellikleri

  • 8 kilogram kapasite
  • Heat Pump teknolojisi
  • 235 kWh düşük enerji tüketimi
  • Hafifçe ve ergonomik boyutlar
  • Dokunmatik LCD açık oturum
  • Çift yönlü kurutma sistemi
  • A++ enerji sınıfı
  • Rutubet sensörü özelliği

Electrolux EW7H458ST Enerji Tüketimi

Senelik Enerji Tüketimi 235 kWh
Enerji Verimlilik Sınıfı A++
Bağlantı Yükü 800 W

Enerji tasarrufu ve verimlilik mevzusunda üstün bir performans sunan Electrolux EW7H458ST kurutma makinesinin senelik enerji tüketimi yalnızca 235 kWh’dir Çamaşırlarınızı kuruturken enerji tasarrufu yapabilmenizi elde eden bu makinenin enerji verimlilik sınıfı A++ olduğundan kullanıcılardan tam not almayı başarır.

Bağlantı yükü 800 W olan Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, enerji tasarrufu ve performans bakımından üstün bir denge sunar. Düşük bağlantı yükü, kullananların çamaşırlarını kuruturken enerji tasarrufu yapmalarına destek sunar. Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, düşük enerji tüketimi ve yüksek enerji işletmeleri yardımıyla, şov vizyonu bir seçim yapmak isteyen kullanıcılar için ideal bir seçenek sunar.

Electrolux EW7H458ST Kullanıcı Yorumları 

👤 *** ***: İyi ki almışız diyorum mükemmel kullanışlı bir ürün doğru kullanıldıktan sonrasında çamaşırları kırıştırmıyor diyebilirim katiyen öneri ederim.

👤 *** ***: Aygıt işini fazlası ile iyi yapıyor. Öneri üstüne aldık ve memnunuz. Fakat makinenin sesinin çalışır iken yüksek olduğunu düşünüyorum. Ek olarak kapağının cam yerine plastik olmasını birazcık yadırgadım. Öneri ediyorum.

👤 *** ***: Hakikaten şimdiye kadar neden almamışım diye kendimi sorguladım. Giysiler fazla güzel çıkıyor, yıkamada yumuşatıcı dahi kullanmaya gerek bulunmuyor Katiyen öneri ederim.

👤 *** ***: Almadan öncesinde lüzumsuz gibi gördüğüm üründü fakat seneler içerisinde alınması icap ettiğini gördük ve ilk fırsatta aldım. Fazla fazla memnunum evimizde bir kedim ve bir küçük bebeğim var ve artık daha huzurluyum.

👤 *** ***: Yıkanıp temizlendiğini zannettiğimiz kıyafet, havlu, çarşaf gibi eşyalardan çıkan toz, tüy, mite artıklarına inanamazsınız. Filtrede her yıkamada bir kartopu kadar çıkıyor. 

👤 *** ***: Ürünü 1 aydır kullanıyorum haddinden fazla uzun süre araştırma yapmış olup aldım kilo si oldukça iyi bir makine çamaşırı rahatça kurutuyor. Yorgan gibi şeylerin hepsi sorunsuz kurudu. Teşekkürler Electrolux.

👤 *** ***: Makine güzel kurutuyor ancak eko programda çamaşırları fazla yıprattı, onun haricinde kapağı plastik elimde duracak gibi geliyor, cam ve metalden olsa daha sağlam olurdu.

👤 *** ***: Kurutma makinesi çalışır iken fazla çok deterjan kokusu ve toz veriyor ortama. Makine Çalışır iken hapşırmaktan aynı ortamda duramıyoruz.

Editör Yorumu

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, giysilerinizi standart kurutma makinelerine kıyasla yarı sıcaklıkta koruyarak enerjiden fazladan tutum elde eden üstün teknolojilerle donatılmıştır. Giysilerinizin biçimi, dokusu ve renkleri daha haddinden fazla uzun süre yeni kalır.

GentleCare System yardımıyla giysileriniz yüksek ısıya maruz kalmadan kurutulur ve ömürleri uzar. SensiCare System ise akıllı sensörleri ile yük miktarını tespit ederek azca oranda giysinizi tasarruftan taviz vermeden kurutmanızı sağlar.

EcoFlow Filtre Teknolojisi ile ergonomik bakım ve senelerce korunan yüksek performans sunan Electrolux EW7H458ST, tamburu çift tarafa dönebilen ReverseAction teknolojisi ile de dolanma ve kırışmaları engeller. Ek olarak, başlangıç erteleme özelliği ile de günlük programınıza ayak uydurmanızı kolay hale getirir.

Çağdaş ve şık tasarımıyla evinizin dekoruna uyum elde eden Electrolux EW7H458ST, ev işlerinizi kolaylaştırarak vakit kazandırır. Yüksek performansı ile enerji tasarrufu sağlar ve giysilerinizin ömrünü uzatır.

Electrolux markası, yılların verdiği deneyim ve güvenilirliği ile tüketicilerin en fazla tercih etmiş olduğu markalardan birisidir. Electrolux EW7H458ST, bu markanın standardını yansıtan tasarımı ile siz kullanıcılarına uzun seneler sorunsuz bir kullanım deneyimi sunar.

Bu bölümde Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi hakkında merak edilenlere yanıt vereceğiz. 

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi nasıl kullanılır?

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi son derece kullanıcı dostu bir makinedir. Kurutma yapmak için, ilk olarak çamaşır makinesinde yıkanmış çamaşırlarınızı Electrolux EW7H458ST kurutma makinesine yerleştirin. Arkasından, doğru kurutma ayarlarını seçerek makineyi çalıştırın. Makine, çamaşırlarınızın Tamamıyla kuruduğunda otomatikman duracaktır.

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi ne kadar kapasitelidir?

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi 8 kilo kapasiteye sahiptir. Bu, standart bir çamaşır makinesinin çamaşırlarını kurutmanız için kafi olacaktır.

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi ne kadar sürede kurutur?

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, kurutma yöntemini seçilen ayarlara ve çamaşırların türüne bağlı olarak değişebilir. Fakat, tipik olarak ortalama olarak bir yıkama için 2 ila 3 saat içinde sürer.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*