Ebeveynlerin Tercihi Sağlıklı ve Güvenli En İyi 10 Biberon

Bir anne olarak en fazla dikkat ettiğim şeylerden biri bebeğimin beslenmesidir. Bunun için de ona yeterli olacak en kaliteli aracı bulmam icap ettiğini düşünüyorum. Biberonlar hem biz anne ve babanın hem de bebeğimizin kullanabileceği formda olduğu zaman hepimizin içi rahat ediyor, biliyorum. Bu yüzden bebeğim için hangisi daha iyi olur diye düşünen ebeveynleri bu içeriğe çağrı ediyorum.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

En İyi Biberon Sıralaması

Sıra Model Hacim neoldu Puanı
1 Philips Avent  120 ml 10/9.9
2 Chicco Natural Feeling 250 ml 10/9.8
3 LANSINOH 160 ml 10/9.7
4 Nuk Nature Sense 240 ml 10/9.6
5 Fisher Price Maymun 125 ml 10/9.8
6 Bebedor Premium 120 ml 10/9.8
7 Tommee Tippee Antikolik 150 ml 10/9.7
8 Dr.Brown’s 9 270 ml 10/9.6
9 Mamajoo Silver 250 ml 10/9.8
10 Wee Baby 294 Natural 150 ml 10/9.6

10 En İyi Biberon Tavsiyesi

Bu içerikte değişik materyallerle üretilmiş ve bebeğinizin sağlığı düşünülerek titizlikle hazırlanmış biberonları inceledim. Isterseniz değişik özelliklere sahip biberonları incelemek için aşağı doğru bir göz atabilirsiniz.

İşte sizler için hazırladığım en kaliteli biberon sıralaması:

1. Philips Avent 

En İyi Biberon

ARTILAR EKSİLER
Isıya Sağlam
Yumuşak 
Spiral Tasarım

Philips Avent Natural, yumuşak ve esnek yaprakçıkları yardımıyla bebeğinizin beslenmesini rahat ve basit kılar. Kavraması ve tutulmasını kolaylaştıran tasarımı, sizin ve bebeğinizin konforunu sağlar. Geniş yapısı yardımıyla basit temizlenerek hijyenik bir kullanım sunar. Cam materyalden üretilen Philips Avent Natural, basit sökülüp çıkarılarak rahat bir halde kullanmanızı muhtemel hale getirir

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 1 Ay +
Hacim 120 ml
Materyal Cam

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Oğlum için almıştım sevmiş olarak kullanıyoruz avent farkı

👤 *** ***: Ben de bebeğim için avent kullanmıştım fazla mutlu kaldım şimdi de dost için aldım.

2. Chicco Natural Feeling

ARTILAR EKSİLER
Isıya Sağlam
Yumuşak 
Ölçü Bilgisi

Chicco Natural Feeling, 250 ml’lik geniş hacmi ve ölçü belirten tasarımıyla annelerin işini kolaylaştırırken bebekler için anne göğsüne benzeyen genişliği ile basit beslenme sağlar. Cam materyali yardımıyla sıhhatli bir kullanım sunan bu biberon bununla birlikte geniş biçiminin bir artısı yardımıyla basit temizlenerek hijyenik kalır. Eğimli biberon ucu, biberon ve emzirme arasındaki geçişi yumuşatarak basit hale getirir. Ergonomik yapısı yardımıyla kolay bir şekilde açılıp kapanan Chicco Natural Feeling, termal şoka ve ısıya uzun ömürlü biçimi yardımıyla güvenilir bir kullanım oluşturur.

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 0 Ay +
Hacim 250 ml
Materyal Cam

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Fazla fazla fazla mutlu kaldım bebeğim 5 aylık oldu sorunsuz kullandım bir tek yeterli aylarda emziği değiştirilmeli

👤 *** ***: Bebeğim bu biberon yardımıyla 6 ay süresince meme artı mama biçiminde beslendi anne göğsüne fazla benzediği için bebeğim ayırt etmedi doğal olarak sütüm azca olduğundan bu metodu uyguladık benim benzeri annelere kolaylıkla öneri ederim en iyisi bu bence 😊

3. LANSINOH 

ARTILAR EKSİLER
Isıya Sağlam
Yumuşak 
Ölçü Bilgisi

Cam materyal kullanılarak tasarlanan Lansinoh, anne göğsüne uyumlu bir halde tasarlanarak hem sıhhatli hem de rahat bir beslenme sunar. Esneyebilen formdaki tasarımıyla bebeklerin peristaltik emme hareketine kolay bir şekilde uygulamasını sağlar. Anne memesine ve biberona geçişi kolaylaştırarak hem sizin hem de bebeğinizin konforunu sağlar. 160 ml’lik şişesinde tasarlanan Lansinoh, ölçülü tasarımı yardımıyla bebeğinize en yeterli miktarı sağlamanıza da destek verir. AVS hava giriş sistemiyle kolik sancısına engel olurken naturel ağız ve çene gelişimini de destekleyerek bebeklerinizin sağlığını  ön planda meblağ.

Teknik Özellikler
Hacim 160 ml
Materyal Cam

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Cok iyi urun, cok rahat.

👤 *** ***: Lansinohh kalitesi son derece başarı göstermiş

4. Nuk Nature Sense

ARTILAR EKSİLER
Isıya Sağlam
Yumuşak 
Ölçü Bilgisi

Nuk Nature Sense, Anti Colic havalandırma sistemi yardımıyla kolik problemini engellerken Dünya Ağız Sağlığı Örgütü tarafınca onaylı ortodontik ve sıhhatli bir biberondur. Bu şekilde bebeğinizin sağlığını ön planda tutmayı başarır. 240 ml’lik geniş hacmi yardımıyla anneler için pratiklik sunan Nature Sense, bununla birlikte ısıya ve darbeye extra uzun ömürlü bir formda tasarlanmıştır. Geniş yapıdaki ağzı basit temizlemenizi sağlayarak hijyenik kalmasını kolay hale getirir. Anne göğsünden esin alan tasarımı biberonda birden çok deliğe yer vererek naturel emzirme hissiyatı verir. Çene ve ağız gelişimini destekleyerek bebeğinizin güvende kalmasına destek verir. 

Teknik Özellikler
Kullanım Vakti 0-6 ay
Hacim 240 ml
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Bizim vazgeçilmezimiz oldu

👤 *** ***: Güzel kullanışlı bebek memeyi kavrar benzeri kavrayabiliyor.

5. Fisher Price Maymun

ARTILAR EKSİLER
Yumuşak 
Geniş Ağız

Yavaş akışlı emziği yardımıyla bebeğinizin beslenmesini güvenilir hale getiren Fisher Price Maymun, tutuş kolaylığı edinmek amacı ile ergonomik bir halde tasarlanmıştır. Emzikte yer edinen havalandırma delikleri yardımıyla tazyik dengelenmesi sağlanarak bebeğinize rahat bir beslenme sunar. Geniş ağızlı tasarımı temizleme kolaylığı sunarken kolay bir şekilde doldurup boşaltmanızı sağlayarak hijyenik ve ergonomik bir kullanım sunar.

Teknik Özellikler
Hacim 125 ml
Materyal  Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: bebeğim alışmakta zorlanmadı mutlu kaldım

👤 *** ***: fazla iyi hakikaten teşekkürler

6. Bebedor Premium

ARTILAR EKSİLER
Isıya Sağlam
Yumuşak 
Ölçü Bilgisi

Bebedor Premium, ergonomik ve etkisinde bırakan tasarıma sahip olan 120 ml’lik bir biberondur. Kaşık formundaki tasarımı annelerin bebeğini tek elle besleyebilmesine destek verir. Tabanında yer edinen vakum özelliği istediğiniz zemine kolay bir şekilde sabitlenebilmesini sağlar. Besin temasına yeterli biçimi ve BPA’sız içeriği ile sıhhatli bir forma sahiptir.

Teknik Özellikler
Hacim 120 ml
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: arkadaşımın bebeği için aldım. fazla mutlu kaldı son derece kullanışlı bulunduğunu söylüyor

👤 *** ***: İyi ki almışım , hastanede ki ebeler dahi bayıldı 🙏🏻 İlk günler sütüm olmadığı için mama vermek mecburiyetinde kaldık ve bu biçimde mama vermek fazla daha basit be güzel 🙏🏻 şimdi içerisinde su veriyorum bence doğum çantasında katiyen olmalı 👍🏼

7. Tommee Tippee Antikolik

ARTILAR EKSİLER
Isıya Sağlam
Yumuşak 
Ölçü Bilgisi

Tommee Tippee Antikolik, muhteşem kavrama sunan ergonomik tasarımı yardımıyla hem bebeğinizin hem de sizin kolay bir şekilde tutmanızı sağlar. Anne göğsüne yeterli Tommee Tippee Antikolik, nefes alabilir formuyla kolik ağrılarını azaltarak bebeğinizi rahatlatır. Geniş ağızlı tasarımı, basit temizlenerek hijyenik kalmasını sağlar iken doldurup boşaltmayı da kolay hale getirir.

Teknik Özellikler
Hacim 150 ml
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: fazla sevmiş olarak kullanıyoruz kolik için birebir

👤 *** ***: Tam bir kolik kurtarıcı biberonu

8. Dr.Brown’s 9

ARTILAR EKSİLER
Isıya Sağlam
Yumuşak 
Sıhhatli

Dr. Brown’s tasarımlı bu biberon, Gaz sancılarını, tükürüğü ve geğirmeyi azaltarak besinlerdeki C, A ve E vitaminlerini koruyarak bebeğinizin sıhhatli kalmasını sağlar. Anne göğsünden esin alan tasarımı, memeden biberona geçişi kolay hale getirir. Yüksek kalitedeki yumuşak ucu, bebeğinizin beslenmesini kolay hale getirir. Isıya karşı uzun ömürlü olan bu biberon, sızıntı ve akıntı da yapmaz.

Teknik Özellikler
Hacim 270 ml
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: ikinci defa alıyorum öteki markalara bakılırsa fazla daha kaliteli

👤 *** ***: güven içerisinde alabilirsiniz orjinal ürün muhteşem kalite 

9. Mamajoo Silver

ARTILAR EKSİLER
Isıya Sağlam
Yumuşak 
Ölçü Bilgisi

Mamajoo Silver, ölçü belirten tasarımıyla anneler için pratiklik sunan bir biberondur. Sızdırmayan geniş ağız sistemi yardımıyla kolay bir şekilde doldurulup boşaltılan bu ürün, antikolik hava sistemiyle yavrunuz kolik sancılarını azaltarak onu rahatlatır. Esnek ve yumuşak ağızlığı bebeğinizin basit beslenmesini sağlar.

Teknik Özellikler
Hacim 250 ml
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Mamajoo kalitesi katiyen tartışılamaz ✨ müüükkk

👤 *** ***: kaliteli oluşu her halinden belli

10. Wee Baby 294 Natural

ARTILAR EKSİLER
Yumuşak 
Geniş Ağız

Hava akışı aparatıyla tasarlanan Wee Baby 294 Natural, kolik sancısını azaltarak bebeğinizi rahatlatır. Beslenme tamamlandıktan sonrasında bebeğinizin kusmasına, gaz ve hıçkırık problemleri yaşamasına engel olacak tasarımı yardımıyla onun sağlığını korur. BPA bulundurmayan polipropilen materyalden üretilerek güvenilir bir kullanım oluşturur.

Teknik Özellikler
Hacim 150 ml
Materyal Silikon

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürün görünmüş olduğu benzeri kaliteli.. teşekkür!!!

👤 *** ***: Fazla memnunum, pahalı biberonlardan daha güvenilir 👍

2023’ün en kaliteli biberonu hangisi?

Sıradışı biberon tavsiyesine gelecek olursak Philips Avent, Chicco Natural Feeling, LANSINOH, Nuk Nature Sense, Fisher Price Maymun, Bebedor Premium anne göğsüne benzer tasarımı, sıhhatli materyali, geniş ağız yapısı ve hacmi benzeri özelliklerle en fazla tercih edilen biberonlar içinde yerini alıyor.

Biberon kullanmak sıhhatli mı?

Silikon biberonların sağlıksız olduğuna dair geniş bir informasyon vardır. Ancak gerçek polipropilen biberonlar Tamamıyla sağlığa uygundur. Bununla birlikte içinizin daha rahat olması için cam biberonları da güven içerisinde tercih edebilirsiniz.

Biberon ne süre alınmalı?

İlk altı ay anne sütü bebekler için fazla kıymetli olan temel besindir. Ancak çalışan anneler için anne sütü sağılarak bebeğe verilebilir. Bu yüzden biberonlar ilk aylardan başlayarak kullanıma uygundur. İlk aylarda beslenme anne kontrolünde olduğundan cam biberon kullanımı öneri edilmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*