Dokuz Oğuz Dizisi 3. Bölüm Fox Tv 25 Şubat Cumartesi Yeni Bölüm İzle.. – Muhabir

Dokuz Oğuz Dizisi 3. Bölüm Fox Tv 25 Şubat Cumartesi Yeni Bölüm İzle.. Fox TV’de Yeni Sezon bölümleriyle gösterilen Dokuz Oğuz dizisi Her Cumartesi 20.00’da Fox Tv ekranlarda izleyenleri ile buluşmaktadır. Dokuz Oğuz yeni sezonda dört gözle beklenen diziler içinde yer verilmiştir. Başrollerinde Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik benzeri pek çok başarıya ulaşmış oyuncuları bulunan Dokuz Oğuz dizisinde yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşanacak? Heyecanla beklenen Dokuz Oğuz dizisinin 3. kısmı bugün 25 Şubat Cumartesi günü 20.00’da Fox Tv’ de izleyenleri ile bir araya gelecek. Dokuz Oğuz Dizisi 3. Bölüm Fox Tv 25 Şubat Cumartesi Yeni Bölüm İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Dokuz Oğuz Dizisi 3. Bölüm Fox Tv 25 Şubat Cumartesi Yeni Bölüm İzle..

Dokuz Oğuz 3. Bölüm 1. Fragmanı İzle..

Dokuz Oğuz 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle..

Dokuz Oğuz 2. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzle..

Dokuz Oğuz Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?

Dokuz Oğuz Dizisinin Başrollerinde Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik benzeri pek çok başarıya ulaşmış oyuncu yer verilmiştir.

Dokuz Oğuz Dizisinin Mevzusu Nedir?

Dokuz Oğuz; Türk’ün olduğu her yerde, Türk için savaşacak “Oğuz Timi” nin öyküsünü konu alıyor…

Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdahale Timi”ni oluşturmak için titizlikle sürdürdüğü çalışmaların sonuna gelmiştir. Time seçtiği askerlerin en kısa süre içerisinde bir araya gelip, göreve başlamasını amaçlamaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olan bu birlik, dünyanın her noktasında kıyıma, zulme uğrayan Türkler için mücadele edecektir. Tim komutanı olarak belirlediği isim, tanımış olduğu en yetenekli ve en yürekli subaylarından kabul edilen Yüzbaşı Batur Karanlık’tır. Halen bir sınır karakolunda vazife meydana getiren Karanlık Yüzbaşı, Oğuz Timi’nin başına geçmeden öncesinde, aylardır ardında olduğu kırmızı listedeki bir terörist için düşündüğü operasyona çıkar. Aynı zamanda Tomris Albay da Nahçıvan’da askeri temaslarda bulunmak suretiyle yoldadır. Fakat Türk Dünyası Acil Müdahale Timi’ni daha kurulma aşamasında boğmaya emin şer odakları, bu iki Türk Subayı için çoktan düğmeye basmıştır…

Oğuz Timi’nin askerleri; Karanlık Yüzbaşı ve onun isteğiyle time kabul edilen Sözleşmeli Erler; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Astsubaylar; Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz yemin ederek göreve başlarlar. Ayrıca Özbekistan-Afganistan sınır bölgesinde yaşayan, Türk konar-göçerlerle ilgili gelen haberler Tomris Albay’ı harekete geçirir. Görünürde, o Türk Obasını terör çetelerinden koruyacak hiçbir güç yoktur. Fakat Oğuz Timi için şimdi vazife vaktidir: Tim, almış olduğu emirle, soydaşlarına siper olmak için uzun bir yola çıkar. Operasyon esnasında sürpriz bir halde Karanlık Yüzbaşı’nın karşısına çıkan genç bayan ise kafaları karıştırır. Sırlarla Dolu tavırlarıyla Yüzbaşının ilgisini çekmeyi başaran bu bayan, dost mu düşman mı? Melek mi yoksa şeytan mı?..

Oğuz Timi’nin büyük savaşı, bu operasyonla başlamış olur… Artık dünyanın neresinde olursa olsun, hiçbir Türk kimsesiz değil. Dokuz Oğuz, Mehmetçik’in iki bin yılı aşan efsanesinde, erişilen yeni bir zirvenin destansı hikayesi.

Dokuz Oğuz Dizisi 3. Bölüm Fox Tv 25 Şubat Cumartesi Yeni Bölüm İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*