Ciddi Evlilik Sitesi

Ciddi İlişki ve Evlilik Arayan İslami Evlilik Yapmak İsteyen Bayanların Adresi
Ciddi İlişki ve Evlilik Arayan İslami Evlilik Yapmak İsteyen Bayanların Adresi

Ciddi Bir Evlilik Arıyorum

Merhaba ismim Canan. Ben 28 yaşında dul bir bayanım. Ben daha önce bir evlilik yapmış bulunuyorum. Talihsiz bir şekilde eşimi genç yaşında kaybettik. O da eğer yaşıyor olsaydı şimdi 34 yaşında olacaktı. Ancak ne yapalım ki hepimiz alnımızda yazanı yaşıyoruz. Kaderimizde ne varsa alnımızda ne yazılıysa o. Ben de her zaman inançlı bir müslüman olarak hiç bir zaman isyan etmedim. Bu olanların hepsinin kader olduğuna inandım. Belki de benim sınavımdı bu. İşte hiç bir şeyi bilemiyoruz hayata dair. Hepimizin kafasını karıştıran, cevabını almak istediğimiz kim bilir kaç tane şey vardır bu hayatta. Ama kader deyip bizi yaratan tanrıya boyun eğiyoruz. Gerçi yapacağımız daha iyi bir şey yok çünkü biz ona inanıyoruz.

Eşimle bir kafede tanıştık. O zamanlar ben orada çalışıyordum tabii ki. O da müşteriydi. Çalıştığı bankanın öğle tatilinde kafa dinlemek ve bir şeyler atıştırmak için oraya gelmişti. Ben elimdeki tepsiyi yere düşürdüğüm de beni fark etmiş. Sesin geldiği yere döndüğü zaman benim o an ki telaşımı, korkumu gördüğü zaman bana vurulmuş. Yani bana öyle söyledi. Gel zaman, git zaman her öğlen gelmeye başladı. Benimle konuşuyor, sohbet etmeye çalışıyordu. Bunlar benim her ne kadar ilgimi çekmiş olsa da ben oranın çalışanıydım ve daha fazla yakınlık kuramazdım. Sonuçta o oranın müşterisiydi. Ama gelin görün ki gönül ferman dinlemiyor arkadaşlar. Bir yere kadar direnç gösterdim ancak daha fazla bende dayanamadım. Gönlüm ona doğru ilerlemeye başlamıştı bile. Yakınlığı çok hoşuma gitti. Kısa zaman sonra beni dışarıda akşam yemeğine davet etti. Hiç tereddüt etmeden kabul etmiştim. Çok hoşuma gitmişti. Daha genç bir kızdım tabii ki o zamanlar. Hiç sevgilim olmamıştı ve bana böyle davranan, böyle yakın olan birisini gördüğüm zaman da hoşlanmaya başlamıştım. Çok kibar, çok nazik, esprili ve bir o kadar da oturaklı birisiydi. Hepsini nasıl becerebiliyordu hayret etmemek elde değil. Sizi bir anda etrafına toplayabilen ve hayran bırakan bir yapıya sahipti. Onun bu özellikleri beni de büyülemeye başlamıştı bile. Ve bir süre sonra söz, nişan, kına gecesi, nikah derken biz evlendik. Daha 24 yaşındaydım. 1 sene sonra bayram tatili dönüşü bir kaza yaptık ve eşim kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Çok canım yandı. Bu acının tarifi gerçekten yok arkadaşlar.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Şimdi 28 yaşındayım ve bu acıya daha fazla dayanamıyorum. Yeniden sevmek, sevilmek, aşık olmak istiyorum. Kafamı dağıtmak istiyorum. Bu günleri tabii ki unutamam. Öyle bir niyetim ve isteğim de yok zaten. Ama en azından acıyı biraz hafifletmenin bir yolu olmalıydı. O yolda yeniden sevmek ve evlenmek gibi görünüyor. Evleneceğim kişiden tek beklentim yaşadığım bu evliliğe, kazaya ve ölen eşime olan sevgime saygı göstermesidir. Bunları yaptığı sürece beni de kazanır zaten.

Ciddi İlişki ve Evlilik Arayan İslami Evlilik Yapmak İsteyen Bayanların Adresi
Ciddi İlişki ve Evlilik Arayan İslami Evlilik Yapmak İsteyen Bayanların Adresi

İsim : Canan

Yaş : 28

Boy : 168

Kilo : 63

Sigara : Yok

Alkol : Yok

İslami Evlilik İsteyen Türbanlı Kadınlar

Türkiye’nin en büyük islami evlilik sitesi olma yolunda ilerleyen SesliHarita.com da sizler için hiç bir şekilde ayrım ve ırkçılık yapmadan, sizi türbanlı ya da açık olduğunuz için suçlamayacak evlilik yapabilecek bireyleri bulabilirsiniz. 2020 yılında faaliyet göstermeye başlayan sitemiz kısa sürede Türkiye’nin belki de Avrupa’nın en büyük islami evlilik sitesi olabilme yolunda emin adımlarla yolunda yürürken; sizlerde bu yolda aradığınız aşklara kavuşup mutsuz dünlerinizi geride bırakıyor ve mutlu yarınlarınıza odaklanıyorsunuz.

Sitemizde Türbanlı bayanlar bulunduğu gibi bunların sayısı daha da artmaktadır. Bizler sizlerin kişilik haklarınızı koruduğumuz sürece sizlerin de bizlere güveni artacak ve buna paralel olarak Türkiye’nin her kesiminden, her inançta insanlar, kendi hür iradeleriyle bu siteye başvurmakta ve yıllardır dışarıda aradıkları mutsuz ilişkilerinin ardından rahatça bir nefes almaktadırlar. Çünkü burada insanlar gönül rahatlığıyla dolaşıp hiç masraf yapmadan aşkı bulabiliyorlar.

Neden sizler de onların bir parçası olmayasınız ki ? Zaten doğru yerdesiniz. Şu an bu yazıyı okuyorsanız hiç pişman olmayacağınız bir yola girmeye çok yakınsınız demektir. Artık buraya kadar gelmişken geri dönmek ve aşktan vazgeçmek pişmanlık olacaktır.

Ücretsiz Evlenmek İsteyen Dul Bayanlarla Tanışma Sitesi

İnternet sitemizin kullanımı tamamen ücretsiz ve üyelik istemeyen bir sistem üzerine kuruludur. Bizim elde edeceğimiz tek kazanç; kurmak istediğimiz bu aile ortamının büyümesi ve Türkiye’ de bir fenomen haline gelmesidir. Ülkemizin bir çok yerinden sitemizi kullanan dul bayanlarla tanışmam mümkün. Bu bayanlar arasında zengin ve olgun dul bayanlarda bulunmaktadır. Onlarla tanışmak iste tamamen ücretsizdir. 

Yapmanız gereken evlenmek isteyen dul bayan kullanıcılarımızın ilanlarına ulaşarak, ilanlarına birer mesaj bırakmak. Bıraktığınız mesajı görecekler ve dönüş gerçekleştireceklerdir. Eğer ki aldığınız bu geri dönüşler olumlu olursa muhabbet kurabilir ve sohbetinizi ilerletebilirsiniz.

Sohbetinizi başarılı bir şekilde ilerletebilirseniz, onlardan kullandıkları sosyal medya hesabı varsa kullanıcı isimlerini isteyerek oralardan birbirinizi arkadaş olarak ekleyip tanışabilir görüşebilir ve arkadaş olabilirsiniz. Belki de kuracağınız bu arkadaşlığı bir evlilikle taçlandırabilir bu sayede bizleri de mutlu edebilirsiniz. Şunu canı gönülden söyleyebiliriz ki sizin mutluluğunuz, bizim mutluluğumuz demektir.

İlgili Aramalar

Jigolo isteyen kadınlar,Bayan telefon numaralari,göztepe dul bayan numarası,Zengin ve Dul Bayanlar,Türk Bayan telefon numaralari,dul olgun kadın yazar,Dul Bayan TLF,bayan istiyorum silifke,türk dul kadın telefon numarası,ankarada jigololuk,sincan dul bayan numaraları,jigolo sitesi Kayseri,Dul bayanım,diyarbakır dul bayan numaraları acil,Dul Zengin yaşlı kadınların telefon numaraları,Dul bayan gizli aşk numarası,Dul jigolo,adana dul bayan tlf ve resimleri,

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*